Лунна диета - тема 6

• 17 474
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Много съм доволна - чудесен старт на отслабването направих вчера с - 2 кг. Днес ще направя ОМАД чак към 16.00 ч. До тогава много вода и кафе. Ако много ми пригладнее ще си направя айрян. Успех на тези, които ще лунуват и днес Simple Smile

# 61
Страхотни резултати, момичета! Пожелавам Ви да се задържат и само напред към поставените цели!

При мен не е само вода....и май ако продължа още няколко дни ще съм готова за колоноскопия 😅🫣 Не се оплаквам хахха.

Обаче нещо нямам търпение утре да хапна. И то не за друго ами защото край мен храна по 6 пъти на ден покрай децата. Като мине и днешния ден си скачам обратно в кетото, то не че сега не съм в дълбока кетоза... 😅 и даже меню и meal prep ще успея днес за няколко дни напред да направя.  Не съм фен да ям манджа на няколко дни, но майчинството ми свали стандартите 😅

# 62
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз съм доволна, -1кг, но продължавам ако мога да изкарам и днес. Такава лекота чувствам, екстра ми е.

# 63
  • Велико Търново
Да се отчета и аз заедно с колежката ми Simple Smile
Аз издържах без проблем, само пих един прясно изцеден сок вчера по обяд и резултата тази сутирн беше -.1.6кг  ( като процент от теглото 2.58 %)
колежката ми също без проблем издържа и е минус 1кг ( като процент от теглото 2%)

# 64
направих около 30 часа, като пълнолунието се падна по средата
от понеделник на обяд до вторник вечерта
кг не съм свалила, след 36 часа фаст в неделя съм и преди МЦ

до нови срещи следващата седмица Nature Last Quarter Moon With FaceNature Moon  Hug

# 65
За два дни съм - 2 кг., но не изпитвам все още глад , а и имам много работа - така че продължавам и днес.

# 66
И така, и третия ден мина леко въпреки,че имах жестоко огромно натоварване физически. Тази сутрин- 900гр, общо за трите дни към 3кг200гр. 😀 Идеален резултат! Продължавам поне до 10.15ч, може и повече. Тази сутрин се събудих и се чудих трябва ли ми изобщо храна при положение колко много енергия имам без нея. 😀

# 67
ЧНГ на всички! За първи път попадам на тази диета, радвам се,че попаднах на нея. Резултатите,които споделяте за уникални, но искам са попитам дали ги задържате?

# 68
При спазване на всяка лунна фаза, да. Това ми е опита. Много години преди бременности и раждания съм я спазвала и опита ми показва при всички фази се задържа резултата.

# 69
за всеки, който се храни с повече въглехидрати, не се задържа - премахнатата вода се възстановява за два дни - това са моите впечатления
а също и че ако по принцип си на калориен дефицит е по-добре да не лунуваш
за мен това не е диета с цел отслабване, а ден за разтоварване и прочистване
и когато изобщо успея да лунувам, правя го само с вода, без кафе, сок, чай с мед и т. н.

# 70
Според мен лунната диета работи ако се спазват всички фази, защото това се отразява на общия калориен прием. Ако си ял повече няколко дни и гласуваш 1,2 дни като тотал за тези дни ще бъдеш в калориен дефицит. От там идва резултатът.

# 71
  • Велико Търново
Ние с колежката не я правим за да отслабнем, а за да си почине храносмилателният тракт и да има детоксикиращ ефект. Отчетох минусовите кг за да мотивирам другите Simple Smile цифрите са си стимул!

# 72
  • София
Дами, ще паравим ли луната утре? Аз да - друг ще се включи ли?

# 73
Тъкмо пишех да напомня за утре! Аз вече започнах преди 30 минути.  😁 Нямам търпение за утре хахах

# 74
  • Велико Търново
И ние с колежката сме с вас Simple Smile даже аз спрях храната, само си допивам виното (2 глътки) и стартирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт