Лунна диета - тема 6

• 17 487
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз се опитвам да се разболявам. Не ми е добре и цял ден не съм яла нищо - не ми се ядеше. Със зор хапнах на обед една вафла. Преди 10 минути се насилих да хапна 1 пил. бутче с ориз, колкото да ям нещо, за да не ми хване глада утре и това беше. Утре се надявам да бъде голямото чистене, че от миналата луна не съм мръднала - колкото кг стигнах тогава, толкова съм и днес. Ако махна поне 1 кг, ще е добре - всичко останало, ако го има, ще е бонус Simple Smile

# 76
Аз пък видях на календара, че фазата е на 21 и почнах още снощи. До сега са 24 часа без храна, но пих две кафета без захар и чаша лимонада, май ще пия и един ябълков сок 😁 Резултатът, е че се чувствам по- лека и коремът ми е по- спокоен, но лошото, е  че после много бързо се връщам към безразборното хранене🫣

# 77
Здравейте, нова съм в темата. За съжаление сега не мога да започна, защото сме на почивка с компания и ще направи впечатление. А не искам да се обяснявам. Ще пробвам на 29ти.
Би било много полезно като се призоваваме и да изписваме часа, от който започва фазата, за да не се налага връщане към 1ва страница (споделям само по желателно)

# 78
Здравейте лунички Hug
Аз съм от понеделник на 3 портокала чай и кафе с мед,защото цикъла ме караше уикенда да унищожавам шоколад Confused
Мислех утре да хапвам,но ще опитам да ми е трети ден,тъкмо съм се захванала.
Резултатно да ви е Kissing Heart

# 79
и аз съм с хрема и съм влязла във фаза да не ми се яде
няма да спазя точните часове, днес на обяд съм на едно протеиново барче и ще обядвам утре,
24... колкото - толкова

dariVale, тук все някой подсеща
добре дошла Hug

# 80
Да се отчета. Мина успешно и леко вчера. Нямам минус тъй като съм баш пред цикъл, но съм доволна тъй като е задържано от предната седмица.  Simple Smile Сигурно е още надолу, но ще видим другата или по-другата седмица.

# 81
  • София
Добро утро и от мен. Вчера мина много леко, не съм озвяравала от глад и си направих луната с 1 кофичка кисело мляко, чай, кафе и 3 л. вода. Резултата е - 1кг. Доволна съм. Сега трябва да ги задържа до следващата луна, че при пълнолуние и новолуние давам най-добри резултати от лунуването Simple Smile

Да се отчета. Мина успешно и леко вчера. Нямам минус тъй като съм баш пред цикъл, но съм доволна тъй като е задържано от предната седмица.  Simple Smile Сигурно е още надолу, но ще видим другата или по-другата седмица.

Най-вероятно, като мине МЦ ще се изхвърлиш това, което е трябвало да махнеш вчера - при мен така става Simple Smile

# 82
  • Велико Търново
При мен не мина особено леко, честно казано. Много огладнях в един  момент от следобеда, но не хапнах все пак.
Резултата ми е -1.1кг ( почти 2% от телесното тегло). Не съм задържала предишните кг, но все пак детокса би следвало да е успешен и почивката за храносмилателната система.
Колежката ми също издържа - кантара й отчита 1.2кг надолу или 2% от теглото

# 83
Аз май съм най-гладна в темата ни 😀
Доста тежко минава при мен. През деня всичко е супер. Пия си вода и детокс чая, вчера имам и един фреш от лимон+грейпфрут, но някъде след 18ч ставам много, много гладна! Та и вчера беше така. Хапнах на 2 пъти 50 гр кашу.
Резултатът за 36 часа ми е - 400 гр/6 дни преди цикъл съм.

# 84
  • Велико Търново
6 дни преди цикъл, в общи линии и вода само да пия, пак ще задържам и няма да мръдна и милиграм надолу. Супер ти е резултата предвид периода от месеца в който си!

# 85
И аз така мисля. Съдя по дрехите,че съм още надолу (по едни дънки дето на бедра и дупе изобщо не минаваха миналата седмица пък сега почти става номера 😃). Падат се полувинчати лунни диети та ще видя кога ще успея цял ден без храна да го направя и на другия ден ще се претегля.

Най-вероятно, като мине МЦ ще се изхвърлиш това, което е трябвало да махнеш вчера - при мен така става Simple Smile

# 86
  • София
Дами, подсещам за утре - 29 януари 2025 – 14:37:18 часа – новолуние.

# 87
  • Велико Търново
аз ще съм пас, направо съм болна от няколко дни и не искам да се тормозя допълнително. И без това изпих чай като за месец.

# 88
Там съм 😁 Да дойде само хахха.

# 89
Добро утро Simple Smile след малко изпивам кафето и мисля да лунувам едни 48 часа. Успех момичета!

Общи условия

Активация на акаунт