Лунна диета - тема 6

• 15 263
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Успех на всички! И аз се включвам днес, дано успея . Хубав ден Simple Smile

# 91
Аз също. Успех.

# 92
Добро утро лунички - как мина лунуването вчера? Simple Smile
Аз си издържах без проблем. Резултата не е впечатляващ - 1,5 кг. Надявах се да успея да махна 2 кг и да вида така мечтаната 6-ца, но не се получи. Кантара показа 57,4 кг. До тук за точно 2 седмици резултата ми е - 3,2 кг. Днес продължавам до края на фазата.

# 93
Аз карам по фаза с идеята да хапна чак утре.  Минус не знам ще имам ли заради цикъла, но поне ми е по-леко усещането 😃

# 94
И аз карам до края на фазата. Днес кантарът показа - 600гр
Общо за три фази /1.200,400гр и днес 600гр).
Доволна съм. Пак е по-добре от нищо.
Коремът ми се посви и количествата храна, които вече приемам са доста по-малко.
Целта ми е да сваля поне 6 кг, така че имам още доста работа ✌️

# 95
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз, още карам, идеята е да избутам до вечеря, или утре до обяд, не съм се мерила.

# 96
вчера сутринта закусих, мисля да изкарам до утре сутрин
кантарът тази сутрин показа -1.4 кг
главоболието е цепещо независимо, че вече съм пила на 2 л. вода; няма да пия хапчета, не смея на гладно

# 97
И аз понякога получавам главоболие в дните, в които не ям. Не често, но се случва и е много неприятно. Но пък винаги ми е много студено - дори и лятото се навличам с купища дрехи. Лятото ми е ОК, ама зимата си е ужас.

# 98
две денонощия фаст и съм общо -2.3 кг.
чак не ми се иска да започна да ям отново Grinning

# 99
  • у дома
две денонощия фаст и съм общо -2.3 кг.
чак не ми се иска да започна да ям отново Grinning
И аз така,но ще си карам и днес и чак утре ще де меря-никога не успявам да издържа третия ден,днес съм де настроила да успея...

# 100
Само килограм, но всеки момент очаквам цикъл. Толкова вода изпих, че се чувствам двойна Simple Smile Здраве да е, като цяло добре ми се отрази.

# 101
  • у дома
Аз отчитам малко над 2 кг минус- за пръв път успях 72 часа.

# 102
Минавам за напомня за УТРЕ от 10ч влизаме във фаза. Не знам кой друг освен мен ще лунува, но да подсетя! Simple Smile

# 103
Аз правя прочистването днес, защото в последните 2 дни прекалих с храната, та утре ще пропусна. Но за сега върви много добре. Може да се опитам и утре да удържа до някое време, но със сигурност няма да издържа целия ден. Успех от мен!

# 104
Минавам за напомня за УТРЕ от 10ч влизаме във фаза. Не знам кой друг освен мен ще лунува, но да подсетя! Simple Smile
Аз аз! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт