Лунна диета - тема 6

• 14 734
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
Аз ще видя утре и деня след. Днес няма да стане просто....  Иначе мисля ако видя зор 1-2 протеинови шейка да изпия. Пак ще е течност поне. 😃

# 226
новолуние във вторник, да не се разсейвате  Smirk Nature Moon Tea
27 май 2025 – 06:04:25 часа – новолуние

# 227
Ше се включа - чакам го с нетърпение

# 228
  • Разпиляна във въображението
Включвам се. Успех на всички!

# 229
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз съм на линия, днес също го включих. Ако мога да издържа 3 дни ще е супер. Успех на всички ни.

# 230
  • Бургас
И аз ще гледам да не ям утре. Бях се заблудила, че е днес фазата, обаче по обед много се изнервих с едни служебни неща и отидоха две шепи сурови бадеми..., тъй че ако издържа утре ще се съберат най-много 36 часа.

# 231
и на мен ми тръгна куцо работния ден, ще избивам към силови реакции, не към храна 😀😈

# 232
  • България
При мен върви добре пречистването на 2 кафета. Последно ядох вчера вечерта.

# 233
Включвам се към групата на новолунието.
Пред цикъл съм и имам нужда от въздържание .
Успешни резултати Hug

# 234
Здравейте и аз вчера изкарах лунния ден само на вода, чай и кафе. Доволна съм. Не посмях да пиша вчера сутринта, да не се издъня, но успях. Ще карам така днес до 10, за да станат 36 часа фаст

# 235
  • София
И аз изкарах, доволна съм от кантара сутринта, изпих си колагена и за храна нещо лекичко на обяд Simple Smile не знам дали защото махнах глутена последните седмици, но значително по-лесно мина.

# 236
  • Бургас
И аз съм доволна, сравнително леко мина деня. Даже ще удължа още малко, че лягам да спя след нощна смяна. Кг - 0.900

# 237
Аз нищо не направих. Последно време правя лунна диета в дни, които не са фаза. А като е фаза все едно съм минала под стълба, счупила огледало и черна котка ми е минала път.  Не съм доволна от себе си и гледам да не го мисля много,че започва тревожността да се бърка и там е цяла каша.

Истински се надявам този лош късмет дето ме е почнал да спре.

# 238
Аз добре изчистих на фазата, обаче предишните два дни така се омазах с яденето, че все едно нищо не съм направила. Много тъпо започна да става при мен вече. Преди освирепявах от глад само по време на ПМС, от известно време започна и по време на овулацията да е така. И тъкво започна да правя нещо, и бам - овулация - 1 - 2 дни ядене, като за последно. После пак тъъъкмо направя нещо и бам - ПМС. Това е някакъв ад.

# 239
  • Разпиляна във въображението
Минус 1 кг. Доволна съм, не го правила известно време.

Общи условия

Активация на акаунт