Лунна диета - тема 6

• 15 991
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
34 часа, успешно мина с няколко ягодки,
кг не мерих, защото съм в пмс

# 241
И при мен е така. Почна се с хранително натравяне и от тогава е кошмар. За капак освен,че и по време на овулация и преди цикъл почнах да освирепявам, отиде на кино и кетото. И 80% от месеца ми е болки. Или цикъл или овулация. И като не ме боли нищо успявам да изкарам 24ч и отгоре без храна обаче .... не помага. Не знам какво се случва.  Пълен кошмар е.

Аз добре изчистих на фазата, обаче предишните два дни така се омазах с яденето, че все едно нищо не съм направила. Много тъпо започна да става при мен вече. Преди освирепявах от глад само по време на ПМС, от известно време започна и по време на овулацията да е така. И тъкво започна да правя нещо, и бам - овулация - 1 - 2 дни ядене, като за последно. После пак тъъъкмо направя нещо и бам - ПМС. Това е някакъв ад.

# 242
Напомням: 11 юни 2025 – 10:46:06 часа – пълнолуние

# 243
Здравейте,да се оплача,че сутринта се теглих,не съм мръднала нито грам 😩
А не съм яла нищо,само чай,кафе,вода,даже спортувах вчера.
Затова днес един банан и малко диня.

# 244
Здравейте как мога да намеря меню по дни какво трябва да хапвам. Ще съм ви благодарна за малко помощ. Наскоро прочетох за този метод на хранене. Моля да ме въведете в нещата.
Благодаря ви 😊😊❤🙏

# 245
Здравейте как мога да намеря меню по дни какво трябва да хапвам. Ще съм ви благодарна за малко помощ. Наскоро прочетох за този метод на хранене. Моля да ме въведете в нещата.
Благодаря ви 😊😊❤🙏

Да не сте объркали темата? Какво разбирате под меню по дни? Прочетете първа страница, ако все пак питате за лунната диета и успех.
Новолунието този месец е на 25.06 в 13:33, сряда! Чудесно се пада за мен и мисля да направя едни 24 часа.

# 246
Позволявате ли си фрешове през лунната фаза,или го карате само на вода?

# 247
Позволявате ли си фрешове през лунната фаза,или го карате само на вода?

Аз я правя на 3 - 4 л вода, чай без (захар и мед), кафе с малко прясно мляко и домашни айряни без сол. Правила съм го и с домашен фреш от портокал, грейпфрут, лимон и магданоз. Моног приятен става на вкус, а и доста добре ме отводнява. Може и на смути да се направят - да не е само сок. Но е много важно да се приема повече вода - не само на фреш.

# 248
Дами, подсещам за утре - 25 юни 2025 – 13:33:30 часа – новолуние

# 249
Успех на всички, които ще се включат. Чудя се за едни 24 часа само на айрян аз...ще го реша утре след кафето, но усещам, че имам нужда от прочистване и освежаване, а за жегата и добре ще ми дойде.

# 250
Позарязахме темата, но който все още не е хапнал днес, може да продължи да се въздържа:
18 юли 2025 – 03:39:41 часа – последна четвърт

# 251
Позарязахме темата, но който все още не е хапнал днес, може да продължи да се въздържа:
18 юли 2025 – 03:39:41 часа – последна четвърт
Аз ще се пробвам днес 🙂

# 252
Аз ще пропусна. Но ще съм на линия за следващата фаза. Успех на лунуващите днес Simple Smile

# 253
И аз ще се пробвам

# 254
  • Бургас
И аз живот и здраве ще се включа на следващата фаза. Довечера ме чакат едни октоподи..., не мисля да ги пропускам Simple Smile)) ,а и храненето ми е доста изчистено напоследък.
Успех на лунуващите днес.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 15:44 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт