И от хазарт не са........и пак да се повторя всичко беше изплатено преди да се запозная с нея и въпреки добрите ми осигорвки в момента ЦКР-то ми е оцветено за още някакъв период от време.И понякога колкото и всичко да е перфетно човек изпада или сам се вкарва в странна ситуация.
Проблемът е, че тя е повярвала в теб, имала ти е доверие. Една разведена жена не допуска така лесно и бързо мъж до децата си да прекарва времето с тях, освен ако му няма пълно доверие и го вижда като партньор/съпруг. Както и самият ти обясни този аспект. Срещу това обаче е получила скриването на важни неща, които можеше да споделиш още в началото.
Загубил си доверието й с това. А веднъж загуби ли човек доверието в някого, няма втори шанс. Поне не в ситуации като твоята.
Изключително вярно......само ,че в моя "Защита" ..нали за 25 години съзнателен живот и за времето в което бяхме заедно аз също бях доста пъти изненадван от нейни минали неща, коментирали сме ги защо и как и дотам.По време на връзката ни , имаше 2 нейни да ги наречем действия , които също са бутали моето доверие, но сядах изговаряхме ги, обяснявахме ги и всичко си продължаваше.
Това имах предвид, че по-важните неща се споделят, дори да нямат вече кой знае какво значение. Както е станало с нейните неща. Вероятно ако и ти й беше споменал, щеше да разбере. Но предварително, не след дъжд качулка.
Вземи си просто поука, още си все пак млад човек. Пожелавам ти да срещнеш жената за теб.
Успех!