Сложни връзки

• 4 448
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
И аз като една потребителка горе предполагам, че кредитите са били от хазарт. Ако е така, авторе, не се чуди, че си е тръгнала. Комарът е до гроб, за жалост.

И от хазарт не са........и пак да се повторя всичко беше изплатено преди да се запозная с нея и въпреки добрите ми осигорвки в момента ЦКР-то ми е оцветено за още някакъв период от време.И понякога колкото и всичко да е перфетно човек изпада или сам се вкарва в странна ситуация.

Проблемът е, че тя е повярвала в теб, имала ти е доверие. Една разведена жена не допуска така лесно и бързо мъж до децата си да прекарва времето с тях, освен ако му няма пълно доверие и го вижда като партньор/съпруг. Както и самият ти обясни този аспект. Срещу това обаче е получила скриването на важни неща, които можеше да споделиш още в началото.
Загубил си доверието й с това. А веднъж загуби ли човек доверието в някого, няма втори шанс. Поне не в ситуации като твоята.

# 61
  • Варна
А длъжен ли е да ги споделя? Според мен не. Особено като не са достигнали етапа на наистина сериозната връзка. Тя го е държала на една ръка разстояние, със сигурност и тя е премълчавала доста неща, дай сега да го разпънем щото той бил премълчал нещо. Много пък обидчива тая...

# 62
Авторе, с новия живеят ли заедно, ходят ли в чужбина?

# 63
Ти смяташ, че било правилно, пък аз ти казвам, че е било основна грешка. Аз съм от другата страна. Ако искаш си помисли. Ако не, все тая. Твой проблем.

# 64
  • Пловдив
Не го е яд за набутвацията .
Той още не може да се усети.
Може би никога няма да се усети.

Изключително точно мнения , но не помага а сякаш това ми се иска

За кое не се усещам - че новият всъщност вече го е имало и се търсила повода.Приемам ,че може и така , ама не знам , не се и ровя за да разбера , не виждам и смисъл вече
Не се усещам ,че бях изигран и използван.Усещам се ама сякаш ми се иска да не вярвам ,че тази жена беше способна на такъв театър.

Ако имаш някаква идея -дай да спестим на момента за никога и да си направя правилните изводи , които ми се губят някъде по нишката.
Не четеш, брат.
Аз написах, че жената няма да го иска/очаква. Като дойде сметката, ще си извади портфейла. Сама, щото ще й е неудобно иначе. Веднъж ти, веднъж тя. Още повече, че тя е плюс 2 в случая. Ще е некомфорно, разбираш ли? Аз лично /свободна мама съм с едно дете/ не си представям някой си нЕкав си никакъв, да ми плаща храната на детето. Обидно е. Схващаш ли? И за четирите страни.
Ми явно за тази не е обидно Grinning

Авторе, ултиматумите са грозно нещо. Наричат се изнудване и манипуланция.
Трябвало е просто да прекратиш още тогава.
Червени лампи е имало, ама не си виждал от голямата любов.

И в това съм съгласен само ,че не съм човек , който лесно се отказва, още повече,че има и намесени деца вече.Вярвах ,че разговарям с голям отговорен човек и ще си се учим в движение , ще изговаряме важните неща , ако трябва и семейни терапии ще ходим , когато някой има колебание за нещо.Ама ей така да стана и да си тръгна защото видиш ли не можем да се разберем за нещо.Сякаш започвам да разбирам защо нищо не се получва , просто всеки става и си тръгва при първата трудност.А при мен трудностите се разрешават ....бутам камъка напред , но не и назад

# 65
Авторе, врътнала те е! Преглътни го и се радвай, че си се разминал само с толкоз. Можело е да ти дадат кредит и тогава да си с повече проблеми от сега и без пари за психоложка. Извадил си късмет.

Ще си намериш някоя по-подходяща. Спри да предъвкваш тая история и се пускай на пазара. Клин клин избива. Не си престарял. Просто продължавай да опитваш.

# 66
Не е бил твоят човек

# 67
На нея кое ѝ е било трудното с теб?

# 68
  • Варна
На нея кое ѝ е било трудното с теб?

Доверието, не разбра ли? Трябвало е той да си каже и майчиното мляко, да сложи всичко на масата и да й стане роб. Като е почнал да иска нещо в замяна, шута и следващия идва на дневен ред.

# 69
  • София
Да говориш за семейни терапии с човек, с който се познаваш от 18 месеца, е безумно. На тази фаза на отношенията, ако на хората не им се получава, се разделят. Не отговаряй тук, но си помисли за причините за вкопчването в друг човек, в който виждаш партньор на всяка цена.

# 70

И в това съм съгласен само ,че не съм човек , който лесно се отказва, още повече,че има и намесени деца вече.Вярвах ,че разговарям с голям отговорен човек и ще си се учим в движение , ще изговаряме важните неща , ако трябва и семейни терапии ще ходим , когато някой има колебание за нещо.Ама ей така да стана и да си тръгна защото видиш ли не можем да се разберем за нещо.Сякаш започвам да разбирам защо нищо не се получва , просто всеки става и си тръгва при първата трудност.А при мен трудностите се разрешават ....бутам камъка напред , но не и назад

Това обаче не са били твоите деца.
Много дъвчеш тая ситуация.
Има разлика между това да се отдръпнеш и да изнудваш.
Ама още не го схващаш.

# 71
  • Пловдив
И аз като една потребителка горе предполагам, че кредитите са били от хазарт. Ако е така, авторе, не се чуди, че си е тръгнала. Комарът е до гроб, за жалост.

И от хазарт не са........и пак да се повторя всичко беше изплатено преди да се запозная с нея и въпреки добрите ми осигорвки в момента ЦКР-то ми е оцветено за още някакъв период от време.И понякога колкото и всичко да е перфетно човек изпада или сам се вкарва в странна ситуация.

Проблемът е, че тя е повярвала в теб, имала ти е доверие. Една разведена жена не допуска така лесно и бързо мъж до децата си да прекарва времето с тях, освен ако му няма пълно доверие и го вижда като партньор/съпруг. Както и самият ти обясни този аспект. Срещу това обаче е получила скриването на важни неща, които можеше да споделиш още в началото.
Загубил си доверието й с това. А веднъж загуби ли човек доверието в някого, няма втори шанс. Поне не в ситуации като твоята.

Изключително вярно......само ,че в моя "Защита" ..нали за 25 години съзнателен живот и за времето в което бяхме заедно аз също бях доста пъти изненадван от нейни минали неща, коментирали сме ги защо и как и дотам.По време на връзката ни , имаше 2 нейни да ги наречем действия , които също са бутали моето доверие, но сядах изговаряхме ги, обяснявахме ги и всичко си продължаваше.

# 72
Ама той наистина не разбира.
Какви семейни терапии...той няма семейство.
Заделяне на пари да бъдещето на децата?
Какви деца? За бога, ти деца нямаш.
И наистина ли мислиш, че гази жена е мислила да сте заедно докато тези деца пораснат?
Каква идилия! Вие ще остареете заедно, ще гледате как децата стават големи, как имат собствени семейства, ще се радвате на  внуци.
Даже няма да се сещате, че заради голямата си любов към тази невероятна жена (която не е била толкова невероятна за бащата на децата си) вие нямате собствено дете.
Психолог няма да помогне.
Мъж на 40 години са стигне толкова далеч в наивността си...

# 73
Много прилепчив и натраплив звучи този лирически герой.

# 74
Авторе, я кажи истинската причина да не искаш свои деца.

Общи условия

Активация на акаунт