Сложни връзки

• 4 426
  • 107
  •   1
Отговори
# 45
Защо не говорите с нея? Или не сте говорил? Не ѝ зададохте директно тези въпроси – защо ви държи настрани? Какво я плаши? Кое я кара да държи подобна дистанция и бариера? Че за вас не е приятно това и ви е неуважително и обидно.

# 46
И аз като една потребителка горе предполагам, че кредитите са били от хазарт. Ако е така, авторе, не се чуди, че си е тръгнала. Комарът е до гроб, за жалост.

# 47
Амииии кво да ти кажа... Стойностна жена и майка няма да позволи на трети лица да плащат, каквото и да е на детето й /освен пица или сладолед евентуално/ и няма да търсят "нов родител", щото тва дете си има вече родители,добри, лоши, присъстващи или не, те да факт и никой и нищо не може да го промени. Ти може да си "чичо Пешо, гаджето на мама" и нищо повече в подобни конфигурации. Ако искаш да си баща, намираш си жена, която иска дете с теб. Твое лично, биологично.
Ай така ще го кажа.

# 48
В такъв случай, авторе, остава вариант 2 - видяла е другият мъж като по-надежден спонсор. Само е чакала подходящ момент и повод да те изолира, щото не може така директно, все пак си се раздавал за нея и децата. Вземи си поуките и смело напред, ще намериш свободна жена като теб.

# 49
  • Пловдив
Амииии кво да ти кажа... Стойностна жена и майка няма да позволи на трети лица да плащат, каквото и да е на детето й /освен пица или сладолед евентуално/ и няма да търсят "нов родител", щото тва дете си има вече родители,добри, лоши, присъстващи или не, те да факт и никой и нищо не може да го промени. Ти може да си "чичо Пешо, гаджето на мама" и нищо повече в подобни конфигурации. Ако искаш да си баща, намираш си жена, която иска дете с теб. Твое лично, биологично.
Ай така ще го кажа.

Напълно бих бил съгласен с това мнения.Ако в този сайт нямаше 99% процента теми на връзки със самотни майки с новите им партньори , от които се оплакват ,че не правят нищо за децата им, че не дават никакви пари, че не се занимават с тях.И ако може да ми каже кое е правилното в тази ситуация.Защото не мога да си представя за момент ,че мога да сложа сметката на масата и да кажа .....виж аз съм джентълмен моето и твоето ядене го плащам ама детето ти си има баща.Не  е проблем ........ама съм сигурен ,че няма да е проблем само веднъж.А в ситуация в която сме всеки уикенд заедно.И после щеше да има тема.....ама на него са му по важни парите  , или щом е избрал да бъде с теб значи трябва да е поел и отговорност за това дете.Вторият ми родител ми плати първото образование и съм сигурен ,че беше основно от неговите доходи.Даде ми пари и за първата ми кола, в общи линии.......Баща , без да ми кръв.

# 50
Не е проблем, че сте бил мил с децата и сте се държал грижовно и бащински, а че не сте се изяснили с жената. Тя ми се струва е имала някакви задръжки, но не се разбира от постовете ви какви и откъде идват.

# 51
Честно, дожаля ми за теб.
Каквото и да се каже е ненужно.
Аз не бих издържала и месец.
И после...що се избягват сложни връзки.
Ами затова.
Виновен си само за това, че не си усетил използвачката още в началото.

# 52
Ооо ,,има ги много такива и мъже и жени.В повечето случаи разведен/а с деца се захваща с нов партньор по няколко причини.
1)За да натрие носът на бившият че не е останал сам въпреки багажа.
2) Финансова изгода

# 53
Не четеш, брат.
Аз написах, че жената няма да го иска/очаква. Като дойде сметката, ще си извади портфейла. Сама, щото ще й е неудобно иначе. Веднъж ти, веднъж тя. Още повече, че тя е плюс 2 в случая. Ще е некомфорно, разбираш ли? Аз лично /свободна мама съм с едно дете/ не си представям някой си нЕкав си никакъв, да ми плаща храната на детето. Обидно е. Схващаш ли? И за четирите страни.

# 54
  • Пловдив
И аз като една потребителка горе предполагам, че кредитите са били от хазарт. Ако е така, авторе, не се чуди, че си е тръгнала. Комарът е до гроб, за жалост.

И от хазарт не са........и пак да се повторя всичко беше изплатено преди да се запозная с нея и въпреки добрите ми осигорвки в момента ЦКР-то ми е оцветено за още някакъв период от време.И понякога колкото и всичко да е перфетно човек изпада или сам се вкарва в странна ситуация.

# 55
Радвай се, че можеше и много повече да те набута.  Самата истина е, че качествената жена си издържа сама децата. Защо изобщо се е появила тази тема? Не можеш да я забравиш или те е яд за набутвацията? Все едно, всичко е минало.

# 56
Много вървежна тази, на 40, с 2 деца...

# 57
Не го е яд за набутвацията .
Той още не може да се усети.
Може би никога няма да се усети.

# 58
  • Пловдив
Не четеш, брат.
Аз написах, че жената няма да го иска/очаква. Като дойде сметката, ще си извади портфейла. Сама, щото ще й е неудобно иначе. Веднъж ти, веднъж тя. Още повече, че тя е плюс 2 в случая. Ще е некомфорно, разбираш ли? Аз лично /свободна мама съм с едно дете/ не си представям някой си нЕкав си никакъв, да ми плаща храната на детето. Обидно е. Схващаш ли? И за четирите страни.

Темата въобще не съм е пуснал заради парите.Дадох ги като описание какво смятам,че съм правил правилно в тази връзка.И да имали сме някакво негласно правилно ,че аз поемам плащанията навън.Проблемите започнаха като надигнах глава ,че имаме бъдещи разходи а в момента живеем като за последно.Не съм се стискал за пари или ми е идвало нагорно.Този стандарт който водихме можеше да продължи с години.Просто правих ясен план ,че имаме бъдещи големи разходи по тези деца и ако имаме възможността да им подсигорим едно по добро образование, един по добър начален старт защо да не използваме момента и просто нещо да се заделя настрани.А не всеки месец да сме някъде извън страната.

# 59
Не четеш, брат.
Ми явно за тази не е обидно Grinning

Авторе, ултиматумите са грозно нещо. Наричат се изнудване и манипуланция.
Трябвало е просто да прекратиш още тогава.
Червени лампи е имало, ама не си виждал от голямата любов.

Общи условия

Активация на акаунт