Объркан партньор -съвети

• 8 871
  • 145
  •   1
Отговори
Здравейте! С един мъж се виждаме от около 2 седмици, между нас има силно привличане и вече сме били интимни. Вечерта след това му споделих, че го харесвам и че не искам само физическа връзка. Той каза, че и той иска нещо повече, но вътрешно се бори със себе си и се страхува да не ме нарани. После пак бяхме заедно, имаше близост и прегръдки, но от следващия ден усещам емоционално отдръпване сякаш сам си слага преграда.
Спомена, че „жената трябва да влезе под кожата му“.

Много бих искала да изградим нещо, но не знам как да подходя. Как да се държа – по-резервирана, загадъчна, топла?
 Как да му вляза под кожата?

Ще се радвам на съвети и женска мъдрост ❤

# 1
  • Наблизо
Здравей,

Никак.По това държание съдя,че не те харесва достатъчно за партньор.Ако това те устройва,остани...но не мисля,че ще се развият отношенията ви.

Успех!

# 2
Ей това е предимството да отиваш към 50г с такива приказки бих му се изсмяла в лицето и ще го разкарам много бързо.
Ще му "влизам" под кожата и ще се чудя как да го свалям този неизяснил се инфантил как ли пък не.

# 3
Жената не трябва да прави нищо, за да спечели един мъж, не трябва да се преструва, или да говори и да се държи по определен начин, ако иска той да я хареса заради самата нея. Съгласна с горното мнение. Тия неща дето ти ги е казал са с една дума ''не те харесвам''...

# 4
  • у дома...
Чуя ли "страх ме е да нете нараня" и почвам да бегам... Стар изпитан начин да те разкара и да те държи на къс повод, но без ангажименти.

# 5
  • София
Нормално е да се уплаши, когато още след няколко дни си му сервирала, че искаш сериозна връзка.
Обикновено повечето хора търсят сериозни отношения, но не бързат да го афишират на глас, а ги градят постепенно.
Как да подходиш няма общовалидни правила, защото всеки човек - и жена, и мъж - е различен и търси различни неща в партньора си.
Просто бъди себе си и не се преструвай на нещо, което не си, пък той ще прецени дали си това, което търси.
Самата ти също не се мятай директно към връзката, докато не го опознаеш и не гледай само емоционално на него, а прецени дали е това, което ти искаш и не си въобразявай, че можеш да промениш нещо в него, което не харесваш.

# 6
За да му влезеш под кожата прави обратното на това, което си правила до сега - не скачай веднага в леглото, не говори, че искаш сериозни връзки и т.н. Размотай го малко, кажи му днес-утре-вдругиден, че си заета и ще излизаш някъде с приятелки. Като го видиш не му се мятай веднага. Мисля, че се изразих достатъчно.

# 7
По мой опит един човек трябва да е готов за връзка и съзнателно да я търси, а такъв който по принцип си пада по неангажиращи отношения, която и да е жената няма да се получи.
Много модерно напоследък секс без връзка, преди не е било така, а е било ясно, че хората като са заедно са заедно, независимо дали ще се стигне до брак или не.

И за мен една от причините за това е, че мъжете днес получават много лесно секс и въобще не си дават зор да ухажват и свалят жени. Даже ето, казал й тя да го сваля, а тя не е имала никакви изисквания и претенции, а даже се чуди какво да направи, че да я захареса... ами няма да стане. И да му родиш дете, няма да стане, а може даже да се появи друга, която без да прави нищо просто ще се влюби в нея и ще те остави, и тогава пак ще се чудиш.

# 8
Здравейте! С един мъж се виждаме от около 2 седмици, между нас има силно привличане и вече сме били интимни. Вечерта след това му споделих, че го харесвам и че не искам само физическа връзка. Той каза, че и той иска нещо повече, но вътрешно се бори със себе си и се страхува да не ме нарани. После пак бяхме заедно, имаше близост и прегръдки, но от следващия ден усещам емоционално отдръпване сякаш сам си слага преграда.
Спомена, че „жената трябва да влезе под кожата му“.

Много бих искала да изградим нещо, но не знам как да подходя. Как да се държа – по-резервирана, загадъчна, топла?
 Как да му вляза под кожата?

Ще се радвам на съвети и женска мъдрост ❤

Опитва се да те разкара тактично. Единственият шанс да събудиш нещо в него е да го резнеш рязко. Но и тогава не е сигурно.

# 9
Чуя ли "страх ме е да нете нараня" и почвам да бегам... Стар изпитан начин да те разкара и да те държи на къс повод, но без ангажименти.

Koето не е непременно лошо, стига да е осъзнато. И за мен той просто е изпълнил плана, отметнал е тикчето и (поне за сега) не брои съфорумката за ставаща за сериозна връзка.  Сега от авторката зависи дали и нея я устройва малко неангажиращ секс или да се чупи.

# 10
  • София
Няма женска мъдрост тук.
Има женска глупост.

Съжалявам, некст.

# 11
Или влизаш автоматично, скоростно и безапелационно "под кожа", или никога не се случва.
Не се мъчи изобщо, няма да стане.
По-скоро с гордост го разкарай.
Айде бе, ще го търпя Smiley

# 12
  • у дома...

Koето не е непременно лошо, стига да е осъзнато. И за мен той просто е изпълнил плана, отметнал е тикчето и (поне за сега) не брои съфорумката за ставаща за сериозна връзка.  Сега от авторката зависи дали и нея я устройва малко неангажиращ секс или да се чупи.
Принципно не е лоша, така е. Но авторката след две седмици излизане и при такава заявка от страна на лирическият герой, вече прави сметка как ще му влезне под кожата и ще го промени.

# 13
Вие не се познавате, по-странно щеше да е да ти обещава, че ще сте заедно, "докато смъртта ви раздели".

Всичко е химия, ако я има, нищо не трябва да правиш. Ако я няма - нищо не можеш да направиш.
След това вече нещата опират до съвместимост на характерите. При големи разминавания и най-силната химия няма да помогне. Единият от двамата ще се чувства неудовлетворен от връзката и в един момент ще ескалира в раздяла.

С една дума - наслаждаваш се на отношенията без много приказки за бъдещето и ако се получи, получи. Трябва време.

П.П. Приказки за сериозна вързка след 1-2 пъти в леглото биха ме уплашили много. Не знаеш кой е с/у теб и какви червени лампи ще изскочат.

# 14
Принципно не е лоша, така е. Но авторката след две седмици излизане и при такава заявка от страна на лирическият герой, вече прави сметка как ще му влезне под кожата и ще го промени.

То това е другият проблем в подхода и. Влиза с големи очаквания и натиска за сериозна връзка веднага. Ми не се прави така, мъжете се плашат от такъв подход. Нека се отпусне, да види как и пасват сексът, общуването, комуникацията, дали нещата се задълбочават или се движат по повърхността и тогава да се ангажира. Не казвам да чака с години, ама и това прибързване като цяло плаши "плячката". А той неговото си го е взел - изчукал я е. От тук нататък и да пропусне нещо няма да съжалява толкова, още повече ако не е имал време да осъзнае какво пропуска.

П.П. Не искам да съм груба, ама подобни теми най-често пускат жени, хванали си (или хванати от) някой над тяхната категория и сега вече кроят планове да го вържат. По-добре да се кефи и да изстиска всичко от това стъпало, пък ако е писано да има следващо то ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт