Объркан партньор -съвети

• 8 881
  • 145
  •   1
Отговори
# 15
Познавате се от две седмици и вече сте били интимни... Абе, трудно ще му влезеш под кожата с този подход.

# 16
  • Наблизо
Познавате се от две седмици и вече сте били интимни... Абе, трудно ще му влезеш под кожата с този подход.
Сексът изобщо не е проблемът тук-дори и на първа среща да е,ако жената е влязла под кожата на мъжа,няма никакво значение.
И обратно-с чакане няма да постигне да я захаресва повече.

# 17
  • Бургас
После пак бяхме заедно, имаше близост и прегръдки, но от следващия ден усещам емоционално отдръпване сякаш сам си слага преграда.
Играе си на топло - студено...или е играч или някой нарцистичен типаж. И в двата случая не ти трябва! На колко години сте? Той  "ще ти влезе под кожата" с тия игрички, вземи се освести, докато не си хлътнала съвсем.

# 18
От 2 седмици и вече го натискаш за връзка, нормално да се дърпа.

# 19
Сексът изобщо не е проблемът тук-дори и на първа среща да е,ако жената е влязла под кожата на мъжа,няма никакво значение.
Но трябва вече да в влезнала, или да влезе по време на секса, а то след него той се дръпнал. Много мъже си казват още предварително, че търсят само секс, защото имат нужди, но не са готови за връзка, защо жената да не каже, че търси сериозна връзка.. ама щяло да го изплаши, ами да се плаши, още по-добре такъв да се разкара веднага. Повечето ми познати в подобни отношения, все жените страдат и се питат какво не им е наред, и после са си изгубили понякога и години.

# 20
С мъжа ми заживяхме заедно от деня, в който се запознахме, преди почти 30 г. Определено си влязохме под кожата един на друг. Но не сме си обещавали нищо и не сме говорили за сериозна връзка, просто се радвахме на живота.

# 21
  • Бургас
Той каза, че и той иска нещо повече, но вътрешно се бори със себе си и се страхува да не ме нарани.
Другата тъпотия...Помисли малко! Какво значи се "бори със себе си". Най- вероятно и той не може да дефинира, но да кажем: "иска, а здравият му разум или инстинкт някакъв казва "не". Защо, аджеба?! Не може/ не иска да е добър партньор, защото ще те нарани?! Защото не става за връзка; защото изначално е задник, защото е наранил бившата или по принцип все наранява жените /ОМГ/; защото не те харесва достатъчно? И пр. и пр. Ако свалиш розовите очила,ще видиш, че реално ти казва, само едно: "в момента не искам това, което ти искаш". Също така , един мъж обикновено се влюбва още в началото или въобще не се влюбва.

# 22
И на мене мъж след 2 седмици да ми говори такива неща, ще си плюя на петите.

# 23
  • Наблизо
Но трябва вече да в влезнала, или да влезе по време на секса, а то след него той се дръпнал. Много мъже си казват още предварително, че търсят само секс, защото имат нужди, но не са готови за връзка, защо жената да не каже, че търси сериозна връзка.. ама щяло да го изплаши, ами да се плаши, още по-добре такъв да се разкара веднага. Повечето ми познати в подобни отношения, все жените страдат и се питат какво не им е наред, и после са си изгубили понякога и години.
Мен също ще ме уплаши някой,който напира за сериозна връзка,а се познаваме от 2 седмици.В това отношение напълно разбирам,че дава заден.Връзка не става насила,или поне такава с любов.Или са си влязли под кожата или не.Другото е мъка.

# 24
  • Бургас
Не е толкова фатално след секса да си кажеш, че не търсиш само секс, просто е излишно. Всъщност всичко ще си проличи и само от последващите срещи. Явно авторката е хлътнала повече, мисли стратегии, докато той ще си я върти май...

# 25
Ама вижте как работи този номер, веднага се е навила да му влиза под кожата и да го ухажва като принцеса. Отчаяна жена!

# 26
  • Наблизо
Ако изначално си тръгнал само за секс,е хубаво да се казва.
Само че много мъже не го правят,защото си знаят че сексът получен ще е много по-малко и затова се правят на хлътнали и после почват с тези тааакааа стари заучени фрази ''не си ти,аз съм'' и ''не искам да те нараня''.А просто понякога след малко време заедно,ентусиазмът бързо заминав аи си даваш сметка,че човекът не е за теб.Но някак..е по-рядко.

# 27
Мен също ще ме уплаши някой,който напира за сериозна връзка,а се познаваме от 2 седмици.В това отношение напълно разбирам,че дава заден.Връзка не става насила,или поне такава с любов.Или са си влязли под кожата или не.Другото е мъка.
Така е за последното, но мъжът или се влюбва веднага или не. Не става дума да напира за сериозна връзка с когото и да е, а че по принцип е човек, който търси това, или търси друго, аз обичам ясните неща, а не недомлъвки, по принцип нещата си личат и без да се казват супер директно, но ето че тук авторката не разбира.

# 28
  • Наблизо
И ти си права,но не ми се е налагало да питам.Някак щом се стига до питане,значи вече има проблем.

# 29
  • София
Моят съвет? Просто пас!
Изтрий чата, не му отговаряй, отиди на шопинг, може и някъде за уикенда.
Ама какъв "партньор"???
Моля ти се, осъзнай се.

Общи условия

Активация на акаунт