Объркан партньор -съвети

• 8 899
  • 145
  •   1
Отговори
# 45
Аз объркан мъж, който е хлътнал, не съм виждала. Те са далеч по-просто разсъждаващи същества. Като им дойде сляпата неделя и цветя носи, и серенади ще прави, и ще сваля звезди и ще се доказва.

Това го правят и без да са хлътнали, стига им да са амбицирани. И на маймуни ще се направят за да я вкарат в леглото, но това не е индикатор за хлътване. Хлътнали са, когато след секса не почват да дават отбой и да се скатават. Както съм писала и преди - ако след като си вдигнат гащите не се чудят как (единият или и двамата) да си хванат пътя, а искат да останат, да се гушкат, да си говорят и прочее, тогава между тях има нещо.

# 46
Здраво награбихте жената, а не Ви ли хрумва, че пред дома ѝ вероятно не се е извила опашка от готини и готови за връзка мъже? 🙂 Намерила е този и се опитва да извлече максимума от него.
Каквато и да е ситуацията ѝ, насила хубост не става и големите компромиси се заплащат скъпо впоследствие. Максимумът, който може да измъкне е какво да не допуска в следващи връзки и да разчита вярно мъжките оправдания.

# 47
Няма лошо от секс на първа среща, няма лошо да си кажеш какво искаш. Нормално е. Но неговите думи ги казват мъже, които искат да се измъкнат. Съжалявам.

# 48
Кой е объркания партньор?
Аз тук партньор не видях. Някакъв мъж спал с една жена. И толкоз.
А иначе - Мъж не трябва да казва на жена преди секс - "Не искам да те нараня". Освен ако не му е 25 сантима.
Както и "Искам да ти вляза под кожата" се казва само от мъж на жена. И се отнася за влизане през точно определено място.

# 49
Ама спите с тия мъже на първа/втора среща, пък после "как да стана загадъчна, интересна и недостъпна?". Никак.

# 50
Това не ти е партньор, а мъж, който е спал с теб и сега се чуди как да избяга.
За следващия път ще знаеш да не си лягаш с някого след 2-3 срещи.

# 51
Когато сте объркали спирката, колкото по- рано слезете от влака,  толкова по- евтин ще е билета за връщане.

Мъдрост, която като преживееш,  осъзнаваш, колко е истинска.

# 52
Ама я мине друг влак, я не.
От къде да знаем кога за последно се е возила на влак колежката.

# 53
  • Наблизо
Лошо няма да се возиш на влак,лошото е да е грешния и да се самоубеждаваш ,че ще те заведе,където искаш.

# 54
Е, как бе, това е единственият мъж в републиката... Нещо не иска да спре баш на тази гара, може би е експрес.

# 55
  • Somewhere far away
Стига сипвахте на момичето. Очевидно е прекалено млада, доверчива и още много наивна , иска да се хареса и се опитва да търси грешката в себе си - все хубави неща на теория, но на практика не винаги работят и не винаги има кой да ги види и да ги оцени. За съжаление подозирам, че този човек ще я нарани без значение дали го иска или не.
  Все едно и ние не сме правили глупости едно време.

# 56
  • Далечният изток
Ами ето ролята на форума. Толкова хора ѝ казаха, че мъжът не я харесва, да не му се натиска.
Навремето и аз като млада съм правила същите грешки, ама нямаше кой да ми каже, че бъркам.
И да ми е казвала майка ми или някоя приятелка, съм правила каквото съм решила, но пък нямаше нет, форуми, други странични хора с опит, да дадат акъл.
Сега го имат, могат да го използват.

# 57
Не потънеш ли до шията в лайна и не го ли преживееш, никой съвет не би помогнал и никой няма да послуша.
Но, животът е добър учител.

# 58
Не ѝ сипват. Просто ѝ казват обичайно какво означават тези реплики и поведение.
Тези фрази сме ги чували почти всички и са евфемизъм за "ставаш за един-два пъти, но не искам да се ангажирам за повече." Не иска да е груб и да си затваря вратичката, ако иска пак да топне' Simple Smile Остава някаква лека, смътна, мъглява  Надежда за блян, но и лесен изход. Simple Smile

По-добре да бяга с 200 към следващия.

# 59
Е, ако топването е било качествено и и е харесало, защо да не му пусне още няколко пъти докато се оглежда за следващия?

Общи условия

Активация на акаунт