Объркан партньор -съвети

• 8 902
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
  • Далечният изток
Не знам как ще стане, след като той е взел да се дърпа...

# 61
Като изчезнеш загадъчно за седмица, две...

# 62
  • София
Няма значение дали ще изчезнеш за 1-2-5 дни, ще се правиш на недостъпна, или ще се дърпаш - не си ли му влязла под кожата веднага, няма да стане и след време.

Няма да я бъде тази връзка. Не си губи времето и давай нататък. Този се опитва тактически да те разкара без директно да ти каже, че не иска сериозна връзка с теб.

# 63
Аз съм жена, свободна в момента, така че ходя по срещи. Блокирала съм няколко мъже, които са ми заговорили за сериозности и сватби в първите една-две срещи. Аз не търся неангажиращи отношения, но това за мен не е нормално, независимо колко са ме харесали физически. Защото за две-три срещи и за две седмици няма какво друго да ми харесат до степен да искат да се оженим. Значи нещо дъските им хлопат, а аз бягам от психопати и отчаяни хора.

Твоят вайб също е такъв - отчаян. Нормално е на мъжа да му стане неприятно и да се чуди как да те разкара. Аз не съм толкова деликатна, както казах направо блокирам такива лепливи като теб.

# 64
Защо решихте, че е супер млада, познавам такива с подобни преживявания на 30 г, и затова понякога е по-добре да ти сипят, може да се осъзнаеш.
И като почнат да правят номера, за да ги харесат и да стават изведнъж загадъчни още повече се удължават изгубеното време, защото той не ги ли харесва отначало, никога няма да стане.

# 65
  • Банско
Този звучи като някакъв объркан или е от тези дето иска винаги да му се дърпаш, да му било филм и да му е интересно. Такива не стават за сериозни отношения, само за забавление!

# 66
  • Далечният изток
Понеже сега чета мемоарите на Матю Пери, тъкмо съм стигнала до главата, където разказва, че когато е бил вече на върха на славата, умишлено не е искал да бъде във връзка, за да може да се среща и да спи с различни жени. Директно им е казвал, че не търси емоционално обвързване, не иска връзка и ако те също като него търсят само забавление, той е техния човек. Той самият се чудил как след всичко това, повечето жени се навивали и според него просто са мислели, че могат да го променят.
Само че много малко мъже могат да си позволят да са директни, обикновено излизат с ей тия номера колко са объркани и как можело да наранят жената и бла бла...
Та авторке, чети между редовете - не си му влязла под кожата, няма и да влезеш, човекът просто си получава неангажиращ секс.

# 67
Трудно е да му влезеш под кожата, след като си му се сервирала на тепсия. За следващия да знаеш. Този спокойно можеш да го отпишеш.

# 68
  • София
На днешно време, мъжете си казват на първата среща какво искат. Това, че някои жени си запушват ушите и си затварят очите, си е проблем на жените.
Впрочем, и аз съм го правила. Хиля се на първа среща, идва втора, трета, секс, хайде пак и в един момент ме гоуства. Аз се ядосвам, ама кой ми е виновен, че на първата среща съм се направила, че не чувам"аз не искам нещо сериозно сега, ама може да се забавляваме".

# 69
Трудно е да му влезеш под кожата, след като си му се сервирала на тепсия. За следващия да знаеш. Този спокойно можеш да го отпишеш.
Точно, а в друга тема една потребителка се сърдеше, че писах, че жените трябва да имат изисквания. Или по-скоро не ме разбра правилно, и помисли, че имам предвид жената да казва ''купи ми това, купи ми онова''. Не за всяка е лесно да се заяви.

# 70
  • София
Аз лично имам много ясни изисквания за това, какво е една връзка. Кога и колко да се виждаме, кога и колко да се чуваме, къде, с кого и всичко останало.
Ако сме се треснали два пъти и само ние си знаем - това е просто едно нищо, което дори не си струва да се отбелязва.

# 71
Е, ако топването е било качествено и и е харесало, защо да не му пусне още няколко пъти докато се оглежда за следващия?
Това много малко жени го могат. Авторката звучи като да е от хората, които не само няма да се оглеждат за следващ, но ще застане на челна стойка и ще му носи изворна вода от девет планини в десета, само и само да го "отбърка" този толкова "объркан партньор" Rolling Eyes А след години, когато се почувства изморена, опустошена и наранена, ще има "аз му отдадох най-хубавите си години, и правех всичко за него, а той..."
Истината е, че никой мъж няма да върне сгодна женица, дащна откъм секс, и всеотдайна в житейски план. Освен ако не се влюби лудо, разбира се, тогава си тръгват, и още как. Но докато няма някоя дива на хоризонта, ще си е все така удобно объркан.

# 72
Здравейте! С един мъж се виждаме от около 2 седмици, между нас има силно привличане и вече сме били интимни. Вечерта след това му споделих, че го харесвам и че не искам само физическа връзка. Той каза, че и той иска нещо повече, но вътрешно се бори със себе си и се страхува да не ме нарани. После пак бяхме заедно, имаше близост и прегръдки, но от следващия ден усещам емоционално отдръпване сякаш сам си слага преграда.
Спомена, че „жената трябва да влезе под кожата му“.

Много бих искала да изградим нещо, но не знам как да подходя. Как да се държа – по-резервирана, загадъчна, топла?
 Как да му вляза под кожата?

Ще се радвам на съвети и женска мъдрост ❤
Ти си се заела да градиш, все едно небостъргач ще вдигаш.
Нещата са простички: правили сте секс два пъти (ако правилно съм преброила). Явно ти е харесало. Но с изискването ти са "нещото повече" си пресолила манджата. Той вече изисква от теб да му се доказваш, а ти тутакси си се навила.
Най-много ме стряска това как той се бои да не те нарани. Сякаш още от сега си залага възможността да ти каже "Ти си прекалено добра за мен, аз не те заслужавам" и да избяга с 200.
Как аз бих подходила? Ако наистина ми харесва с този мъж, бих продължила, но без романтични илюзии, без усилия да го впечатлявам (ама как ти хрумна изобщо!) и с едно наум: човекът вече има стратегия за измъкване.

И гледай да се забавляваш, това е идеята на тези отношения, а и на живота изобщо. Със "сериозния" си подход ще съсипеш даже нещо хубаво, ако е започнало. Какъвто май не е случаят.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 13:05 от Uncommon

# 73
Аз не знам как не им спихва либидото на тези мацки, като мъж почне да им обяснява как е объркан, не знае какво иска, не иска да я нарани, води вътрешна борба, ин и ян не са му в синхрон и тем подобни глупости. Това е много анти-секси... И може да прозвучи сексистки, но не звучи по мъжки, а женски словоизлияния на бутилка вино.
И на мен мъже са ми ги говорили тия неща, даже още на втора среща без да сме интимни. Спомням си, че единият ми беше казал "защо правиш такава физиономия, сякаш надушваш нещо гадно". Явно съм изглеждала направо отвратена от тази "обърканост" и мъжка лигня, чак ми е личало.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 13:22 от Mandy Bo

# 74
Доста мъже още в началото си казват, дали искат или не, нещо сериозно.  
След такива изказвания, не би ми дошло на ум да се старая. Е, може да пробваш да му застанеш на челна стойка или да му се въртиш на троен Аксел, докато му поднасяш  ракията. Аз лично, не бих.

Общи условия

Активация на акаунт