Объркан партньор -съвети

• 8 892
  • 145
  •   1
Отговори
# 75
И на мен ми го е казвал това мъж без да сме били интимни, изобщо не му се вързах и не се занимавах с него. Минаха години и продължава да бъде вечния ерген, все се оплаква, че жена за него няма, трудно се бил влюбвал.

# 76
  • София
Таня, аз ги наблюдавам няколко такива типажи, от чисто социо научен интерес. Ами вече трета година тече, нямат връзки...

# 77
Те не търсят връзки, а разнообразен не-платен секс.

# 78
Таня, аз ги наблюдавам няколко такива типажи, от чисто социо научен интерес. Ами вече трета година тече, нямат връзки...
И аз хаха и то защото майка ми и баба ми биха казали за такъв човек, че е добро момче без да го познават. Даже точно за този повечето хора това казват и се чудят защо няма жена, жените били претенциозни. 😆 Той казва, че искал семейство и деца. Даже си играе с чуждите деца, но жена не води дори пред приятели, звъни им само за секс. Една потребителка пише за подобен, че й звъни от години само за секс, не я води пред познати, уикенда не е с нея, но тя мисли, че имат връзка.

# 79
Колко да е разнообразен един секс, който се случва до 5, 6 пъти с една и съща жена.
Повечето жени се разкриват за разнообразен секс след спечелено доверие в партньора и време.

# 80
Е, разнообразен откъм партньорки имах предвид, а не откъм стил. За какво са им връзки - жените започват да искат от тях внимание, време, усилия, деца, отговорности, а той просто иска някъде да еякулира. Приказките, как искали семейство, е за да замажат очите на мама, на поредната бройка и защото е социално приемливо. "Много искат семейство, но нямат желание" е ситуацията.

# 81
  • София
И аз хаха и то защото майка ми и баба ми биха казали за такъв човек, че е добро момче без да го познават. Даже точно за този повечето хора това казват и се чудят защо няма жена, жените били претенциозни. 😆 Той казва, че искал семейство и деца. Даже си играе с чуждите деца, но жена не води дори пред приятели, звъни им само за секс. Една потребителка пише за подобен, че й звъни от години само за секс, не я води пред познати, уикенда не е с нея, но тя мисли, че имат връзка.
Аз бях засегнала темата за криенето някъде. В началото на опита ми с новите ситуации не се бях усетила, но сега вече тоя метод ме подлудява!!! Няма да се крия пък и няма да влизам в такава "ситуация", защото това никога не става връзка.

# 82
  • Най-красивата страна
Отдръпни се.Не го търси първа.Не му звъни,не му пиши.
И ако те потърси,не се съгласявай веднага да правите секс.

# 83
Получил е това което иска. Секс.
Не му трябваш за повече.
Казал го е внимателно, че да не се докачиш.
Също така се опитва да си остави вратички за още чукане, но без отношения.
И ти си налапала въдицата.
Вземи се събуди и спри да комуникираш с него.

# 84
Ако я потърси, да му каже, че търси мъж, който да ѝ влезе под кожата... Grinning

# 85
Това с влизането под кожата ми се струва доста гнусен израз, не намирате ли?

# 86

Не знам, явно някаква асоциация.
Иначе е метафора.

Аз съм в обратна ситуация. На работа има един на който съм му влязла под кожата явно.
Ама съм му била шута отдавна и затова.
Та като не ме е спечелил и сега напъва ли напъва.
Блокирала съм го отвсякъде, че стана мега досаден и по нета.

# 87
Сега се сетих за онзи лаф за началниците, че съвсем спокойно може началник да се смени с ухажор Simple Smile

- Не бързай да се радваш на малко прасе и нов ухажор, защото не знаеш каква свиня ще стане после Wink

# 88
Аз този израз  "под кожата", го разбирам буквално. И както беше писал някой, преди няколко страници, трябва да мисли той къде ще влезе. Вместо това, се прави на интересен. Не ми е мъжко това, аз да правя пируети, а той да ме оценява.

# 89
  • София
За мен също е гнусен. Като предварителна оценка - ставаш / не ставаш.
Страй се, давай повече, давай всичко, пък ще видим.
Иуууу!

Общи условия

Активация на акаунт