Объркан партньор -съвети

• 8 886
  • 145
  •   1
Отговори
# 90
Тва с влизането под кожата и на мен ми е неприятен израз, свързвам го със зависимост  т.е този дето са му влезнали под кожата не го иска, ама и не може да си го извади, от под кожата де, не от някъде другаде

# 91
  • Бургас
"Една жена трябва да ми влезе под кожата" говори точно за условност в случая. Ако..., то... Трябва да заслужиш...а бе, токсична работа. Авторката изчезна обаче. Да влезе поне да сподели как върви"връзката"...

# 92
Може изобщо да не е условност, а начин да ѝ покаже, че това, което "трябва" не се получава точно с нея и да не си прави илюзии. А какъв е точно начинът, е отделен въпрос. Някои мъже се печелят със сарми, други с нещо, за което няма как да ти бъде дадена рецепта или акъл. Обикновено нещата стават по естествен начин, а не нарочно с разни тактики от рода "отдръпни се, показвай незаинтересованост" , при това след дъжд-качулка.

# 93
За този израз има и антоним - "Направо ме изкарваш от кожата".
Тъй става като са влезли двама. То да не е гайда да се раздува.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 23:02 от Абуто

# 94
А какво мислите за подобна история. Запознават се двама, има привличане, има желание. Поопознават се около месец от разтояние в почето случаи. В някакъв момент се виждат, правят секс. Влизат в нещо като връзка за около два месеца. След това той се отдръпва. Започва да обяснява, че не иска да се обвързва, заради все още останала горчилка от предишна връзка. Обаче месеци наред, не спират да се търсят тия двамата. Ту той нея, ту тя него, но предимно се чуват, пишат говорят. Вече повече от 7-8 месеца, дори секс не са правили. Обяснението "не искам да се обвързвам", се превръща в "не знам, какво искам", а след това и в "и аз те харесвам, но още съм неориентиран". Другият човек пък в ситуацията, понякога се опитва да обясни, че има не малки симпатии, че също го е страх от самото обвързване, също поради обстоятелства от предишна връзка. Често двамата си говорят за доверие, за лични теми, абе за всичко, което се сетите, дори и за кой, какво му харесва в секса. Обаче, никой от двамата не е директен, какво всъщност иска и какво чувства. И се стига до един момент, в който той ѝ казва "говориш с недомлъвки", "защо реагираш остро", казва че я харесва. Признава, че и двамата са "парени" и затова всеки се дърпа, а в следващият момент пак минава на "не искам да се обвързвам", после пак се връща на "не знам, какво искам" и така един омагьосан кръг, както казах 7-8 месеца вече, дори и не правят секс, ако правеха, щеше да е ясно що я баламосва жената. Може би всеки от двамата, чака другия да си признае чувствата, обаче и двамата не искат да са първи ли?

# 95
Мисля, че е пълна загуба на време. Изобщо само да пишеш с някого ...
От такива, дето не знаят какво искат и веднъж опарени развиват паранои бягам. Мъже драми...мерси.

# 96
Ми той не я иска истински, а му е скучно и си убива времето в чат. Особено ако тя е интересен събеседник може да комбинира интелектуална връзка с нея с чукане с някоя по-проста.

# 97
  • Далечният изток
Детската градина...
Големи драми, голямо чудене. Намерили са се.

# 98
Като ги чета тия драми и много се радвам, че в това "ново" време не ми се налага да търся мъж, че вероятно щях по собствено желание да си остана сама.

# 99
Става въпрос за хора между 40 и 50 годишни, с провален брак и деца в картинката.

# 100
  • София
В подобни случаи обикновено мъжът или има връзка, или има няколко такива жени, с които не е уж сигурен какво иска, а просто се забавлява и реди приятни за ушите приказки, за да удължи получаването на внимание. А жената просто е влюбена и се надява на нещо повече, но така и не го получава.

# 101
Не искат да си развалят рахата според мен.

# 102
В подобни случаи обикновено мъжът или има връзка, или има няколко такива жени, с които не е уж сигурен какво иска, а просто се забавлява и реди приятни за ушите приказки, за да удължи получаването на внимание. А жената просто е влюбена и се надява на нещо повече, но така и не го получава.

Със сигурност няма.

Не искат да си развалят рахата според мен.

Е, те могат и да не си развалят рахата, просто да се впуснат все пак във връзка, но да не бързат много, много. Никой не ги кара да заживяват още от началото заедно.

# 103
  • Далечният изток
Тоест всичко е наред...
За какво е въпросът?

# 104
  • София
Ако е за рахата, точно с връзка ще си го развалят.
Различно е да е свободен и отвреме-навреме да се виждат или чуват, а съвсем друго е да са двойка и да има някаква регулярност в отношенията, оставане повече време под общ покрив (дори да не заживяват заедно), съвместни планове, които ще пречат на спонтанните му решения, опасността да срещне друга и околните да я информират, че е в двойка и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт