Тунис (тема 3)

• 54 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • В.Търново
Русалка,не очаквай някой да ти даде всичко на готово.Сега поне с този интернет може всичко да се намери като информация.Ако не знаеш езици си има преводач ,отделно клипчета.Отделно всички агенции под всеки хотел има информация какво предлага,брой стаи,на какво разстояние е от летището и още куп неща.Само се иска да седне човек и да се позаинтересува.И когато се колебаеш между няколко  тогава да се допиташ до професионалистите в бранша.
Точно това направих. Но останах без отговор.  Да ме извини, но в един момент Галактик просто спря да ми пише във вайбър и не ми вдигаше телефон, а исках да резервирам през Алиса тур. Последните ми съобщения във Вайбър към нея са от средата на ноември, всеоще стоят като непрочетени. Тогава след това ходих на крак в една агенция в нашия град като също първо имахме разговор. На втория ме препрати към колегата си и на глас каза, че няма време да отговаря, ако накрая пак ще си губи времето. Толкова грубо и непрофесионално... Бях готова да резервирам. Оставаше да изберем между 3 хотела. Да кажа ли агенцията..., но забележката ми е към конкретен служител по-скоро.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:59 от Русалка_1

# 166
  • Beyond the Frontiers
Телефонът ми е включен 24 часа. Звънят ми и отговарям и в събота и неделя, и по нощите дори.
Съобщенията във Вайбър, имейлите се следят непрекъснато, но се отговаря в работно време.
Ако не е получен отговор, значи по някаква причина не е видяно съобщението.
Има имейли - 2-ва, има фейсбук с месинджър, и 2 телефона, че и what's app. Сайтът ми има форма за резервация, който иска наистина такава, може да си я направи.
В много краен случай и тук има съобщения.
Смятам, че ако някой иска лесно може да ме намери.

Така или иначе не смятам, че аз мога да ви бъда полезна като агент. Ако нещо написано от мен тук ви помага, супер.

# 167
  • Sofia
Русалка, агента може да отговори на конкретни въпроси, свързани с хотел, дестинация, да даде препоръки. Но преди всичко клиента трябва да е наясно със себе си - какво търси, какво очаква, с какво може и не може да направи компромиси. От постовете ви във форума съм останала с впечатление, че доста се колебаете къде и как да отидете. Ако е така, първо проучете дадената дестинация, дали изобщо е вашата. Аз ако съм агент, няма да се наема да продам пакет на някой, който не е.сигурен къде и защо отива. Риска да останете разочарована е голям. Затова първо си изяснете какво точно искате.
С Галактик пътувахме веднъж. Беше много изчерпателна откъм информация, дори малко преди пътуването сама ме потърси за последни съвети и напътствия. Изключително много оценявам подобно лично и професионално отношение.

# 168
  • В.Търново
Телефонът ми е включен 24 часа. Звънят ми и отговарям и в събота и неделя, и по нощите дори.
Съобщенията във Вайбър, имейлите се следят непрекъснато, но се отговаря в работно време.
Ако не е получен отговор, значи по някаква причина не е видяно съобщението.
Има имейли - 2-ва, има фейсбук с месинджър, и 2 телефона, че и what's app. Сайтът ми има форма за резервация, който иска наистина такава, може да си я направи.
В много краен случай и тук има съобщения.
Смятам, че ако някой иска лесно може да ме намери.

Така или иначе не смятам, че аз мога да ви бъда полезна като агент. Ако нещо написано от мен тук ви помага, супер.
Последно като звънях и ме отхвърлихте, и при съобщеняята във Вайбър ми отговорихте, че сте на среща и ще върнете объждане. След това пак писах и звънях и нищо. Както и да е. Минало заминало. Аз бях избрала вече Делфин Ел Хабиб, Тунис. Само трябваше да резервирам. За друг път ще знам.

# 169
При такива капризи, добре, че не е отговорила, после щеше да е виновна за всичко. Толкова народ пътува и се оправят сами, не чакат персонално отношение. Извинете ме!

# 170
И само заради това, че един човек не ви е отговорил сте се отказали изобщо от Тунис? Grinning Как е възможно, един човек да ми определя, ами има още агенции, отивам и резервирам кой ще ме спре, ако само хотелът е останал като избор.
И аз имам много претенции и се чудя, но често се случва да нямам време за предварително проучване, резервираме последния момент, и тогава накрая чета Grinning, но знам че обичам всяка арабска държава.
Момичета, моля ако някоя е била в Йорднаия да ми пише на лично, защото не виждам тема.

# 171
  • В.Търново
При такива капризи, добре, че не е отговорила, после щеше да е виновна за всичко. Толкова народ пътува и се оправят сами, не чакат персонално отношение. Извинете ме!

Добре щом така мислите! Ваше право.

# 172
  • София
Здравейте, с приятелско семейство с две деца и ние с нашето дете ( 2 от децата са на 2 годинки) бихме искали да отидем на почивка на остров Джебра. Тъй като никога не сме били там, според вас средата на юни подходящо ли е с малки деца? Друг въпрос, препоръчайте ми хотел, четох хубави отзиви за Иберостар, но ми е скъп. И последно агенция, Онекс знам, че имат представител там, чух добри отзиви и за Емералд? Предварително благодаря! Simple Smile

# 173
  • Варна и...духом на Босфора
Подходящо е.
На всички деца им харесва на Джерба😘,днес говорих с нашите пирати,подготвят и нова програма за сезона
Слънцезащитни силни, шапчици, удобни обувчици,вие си знаете.
Продават се на целия остров плажни неща всякакви,ако нещо забравите.
С аква парк ли да е хотела?

# 174
Подходящо е.
На всички деца им харесва на Джерба😘,днес говорих с нашите пирати,подготвят и нова програма за сезона
На Джерба има ли читави хотели с аква парк?

# 175
  • Beyond the Frontiers
Ерос - Иберостар.
Аз харесвам и Welcome Meridiana.

# 176
  • София
Не държим да е с аквапарк, по-скоро бюджетен, но чист, с вкусна храна.
Подходящо е.

# 177
  • Варна и...духом на Босфора
Погледнете Фиеста Бийч и Ал Джазира

# 178
Здравейте!
Тотално се обърках с концепцията на Абакс. Някой може ли да сподели как се намира сигурен агент/ туроператор, с който работи компанията, и посочените цени на сайта ли следва да се изискат? Става въпрос за София. Благодаря!

# 179
  • Sofia
Здравейте!
Тотално се обърках с концепцията на Абакс. Някой може ли да сподели как се намира сигурен агент/ туроператор, с който работи компанията, и посочените цени на сайта ли следва да се изискат? Става въпрос за София. Благодаря!
Пиша Ви на лични! Ползвам услугите на много добър агент, отлично запознат с дестинацията.

Общи условия

Активация на акаунт