Тунис (тема 3)

• 53 925
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, дали някой е посещавал Мahdia beach & aquapark? Аквапарка е доста приличен (задължителен е), но хигиената сякаш не ми допада, съдейки по разни снимки в нета.

# 61
  • Пловдив
Не съм очаквала ,че избора ми на хотел в Тунис ще е толкова труден.Тъкмо си харесам някой(гледам само 5* хотели)  тръгна да чета отзиви и се окаже ,че щъкат хлебарки или храната не става обикновено се оплакват от мръсотия.Готова съм да дам и повече пари но да съм сигурна ,че всичко е Ок.Някой сънародници са доволни и от 4* хотели.Не знам дали звездите имат някакво значение там или критериите на всеки са различни? Търся  хубав чист хотел с хубав плаж и ако има къде да се разходим вечер ще е добре дошло и да има забавна вечерна анимация с дискотека в хотела за да не скучаем .Все пак отиваме на море .

# 62
  • Beyond the Frontiers
Ерос, била съм в него. Наистина е с доста голям аквапарк. Има ремонтирани и неремонтирани стаи. Фамилните са ремонтирани - една голяма стая със спалня и още две редовни единични легла, и много място...
Хареса ми територията и плажа. Хареса ми и храната и на вечеря и на закуска (само един проблем имах, нямаха солници...).
Това което не ми допадна е, че и ресторанта и лобито са огромни и с тези арабските каменни куполи (Swandor Topkapi е с такъв ресторант също) - много ехти и се усеща шумно. Но имат маси и навън.
За мен е от приличните хотели.

Slavei4e, тропичен климат е. Хлебарките си щъкат свободно. То е рай за тях. Аз лично съм виждала само веднъж и то на вън, на открито. Много мразя хлебарки...
Иначе Nozha beach и Marillia са ремонтирани и добре като база и храна. Както съм писала Iberostar, TUI, Occidental, Calimera Delphino beach, Sentido Phenicia. Не твърдя, че са уау, а че нивото е много по-добро като сравнение с масовката.
То за всеки хотел има лошо писано.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 18:22 от Galactic Voyager

# 63
Ерос, била съм в него. Наистина е с доста голям аквапарк. Има ремонтирани и неремонтирани стаи. Фамилните са ремонтирани - една голяма стая със спалня и още две редовни единични легла, и много място...
Хареса ми територията и плажа. Хареса ми и храната и на вечеря и на закуска (само един проблем имах, нямаха солници...).
Това което не ми допадна е, че и ресторанта и лобито са огромни и с тези арабските каменни куполи (Swandor Topkapi е с такъв ресторант също) - много ехти и се усеща шумно. Но имат маси и навън.
За мен е от приличните хотели.
Тъкмо си викам това ще е хотела и като отворих Трипа, разгледах снимки, мизерно ми се видя. Неподдържано. Направо не знам вече. Чак пък един хотел с аквапарк да няма, що годе поддържан. Децата са категорични, че трябва аквапарк. Колкото повече пързалки има, толкова повече хотела им харесва.

# 64
  • Beyond the Frontiers
Спала съм в него. Мизерно и неподдържано не видях. Ама и знам да не сравнявам с Турция...
Сахара гледахте ли?

# 65
Спала съм в него. Мизерно и неподдържано не видях. Ама и знам да не сравнявам с Турция...
Сахара гледахте ли?
Разгледах го, но дъщеря ми /5 г./ нямало да дойде, защото нямало пързалки за нея Flushed
За Mahdia се споменаваха дървеници, а това ни ужасява. Да не си ги донесем с дрехите. От към храна изобщо не сме претенциозни, просто да е прясна, за да не си докараме някои хранителни натравяния. Не очакваме скариди и стриди... Що годе хотела да поддържа някаква хигиена в общите части, басейните и т.н.. Това търсим - аквапарк и да е прилично чисто. Бях поискала оферта от тур оператора, с който сме почивали досега. Предложиха се два хотела с по три пързалки, един хотел, който не можах да намеря нито една пързалка - не аквапарк и  хотел One.
Изобщо не сме претенциозни, а излиза точно обратното. За Египет бях малко скептична, но останахме  приятно изненадани. Искам да се изненадам и приятно от Тунис Stuck Out Tongue Closed EyesSmileStuck Out Tongue Closed Eyes

# 66
  • В.Търново
А аз за One четох лоши коментари.

# 67
Vincci Helios Beach And Spa Premium или SIMBA CLUB - Vincci Dar Midoun Premium ,не мога да  реша,кой е по добър

# 68
  • Beyond the Frontiers
Helios

# 69
  • София
Здравейте,
Моля за отзиви за Golden Tulip Taj Sultan Premium 5*, Africa Jade Thalasso Standard 4*, El Mehdi Beach Resort Superior 4*, IBEROSTAR WAVES AVERROES"4+ или друг аналогичен.
Много благодаря!

# 70
Здравейте!
Искам да попитам дали Ви се е налагало да използвате направената застраховка "Отмяна на пътуване" (питането е за такава към Булстрад) и дали в крайна сметка застраховката успя да покрие частично заплатената почивка/екскурзия, която не се е състояла.

# 71
  • София
Здравейте, тази година много се чудя за Тунис за море Simple Smile В тази връзка подходящо ли е за плаж и къпане в морето средата на юни? Или да гледам края на август-началото на септември? И още- много искам да заведем децата до снимачната площадка на Междузвездни войни, видях, че екскурзията до там е с нощувка в пустинята, това подходящо ли е за деца (7 и 11г). Изобщо всяка информация ще ми е полезна Simple Smile Метнах око на хотел MARHABA ROYAL SALEM, държа най-вече на чистота и хубава храна, ако имате препоръки са добре дошли.

# 72
  • Sofia
Бяхме в началото на юни 2024 и времето и морето бяха прекрасни за плаж. На децата ще им е много интересно в пустинята. Спи се в съвсем приличен хотел. Нашия беше на 10г.

# 73
Ние бяхме средата на октомври и като знам каква жега беше си мисля че края на август ще е кошмар. Според мен децата са достатъчно големи и ще им хареса.
Ние бяхме в Мерхаба Роял Салем https://bg-mam.ma/p/1624699/48779466

# 74
Здравейте, кой хотел да избера в Джерба. С две пораснали деца сме. За първи път ще ходим в Тунис.
DJERBA CASTILLE
DJERBA SUN BEACH HOTEL & SPA
GOLF BEACH & THALASSO
EL MOURADI DJERBA MENZEL
CESAR THALASSO
ODYSSEE RESORT THALASSO & SPA

Общи условия

Активация на акаунт