Тунис (тема 3)

• 54 149
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! След години лятна почивка в Турция, сега решихме да сменим дестинацията. Моля за препоръка за хотел - да има хубава храна, по възможност забавления за 15-годишен тийн - пързалки, добър WIFI и т.н., да е с възможност за вечерни разходки, т.е. в близост до града. Има ли такова "животно" както се казва? Благодаря предварително.
П.П.1. Всъщност попрочетох тая тема и загледах ONE RESORT AQUAPARK & SPA, обаче не ми дава конфигурация за 2 възр.+дете или 3 възр. А ONE RESORT JOCKEY до горния хотел ли е, и ако да ползва ли аквапарк и територията му?
П.П.2. Пропуснах - бюджета да е около 4000лв, за началото на септември.

# 181
  • София
Здравейте,

Някой да е практикувал Diving в Тунис ?

# 182
Малко да раздвижа темата, че никой не пише. Вчера влязох в сайта на летище София и погледнах планираните полети за май. Нашия полет е планиран за 13.25 на отиване и пристига в 18.00 часа на връщане. Погледнах и за другите дати около нашата и повечето полети са около 16 часа следобяд, а на връщане връща чак в 21.30 вечерта. Има е една дата с ранен полет,но си е на късмет.

# 183
Здравейте, мнение за този хотел:
Hôtel Khayam Garden Beach Resort and Spa
Търсим нещо с пързалки/аквапарк, през юли от Пловдив.
Благодаря!

# 184
  • Варна и...духом на Босфора
Малко да раздвижа темата, че никой не пише. Вчера влязох в сайта на летище София и погледнах планираните полети за май. Нашия полет е планиран за 13.25 на отиване и пристига в 18.00 часа на връщане. Погледнах и за другите дати около нашата и повечето полети са около 16 часа следобяд, а на връщане връща чак в 21.30 вечерта. Има е една дата с ранен полет,но си е на късмет.
Ще има някои промени,с по- ранни полети тази година

# 185
Ще има някои промени,с по- ранни полети тази година
Дано. На мен лично по-ранните полети по ми харесват.

# 186
Здравейте, регистрирах се, за да мога да се консултирам с хора с опит с БГ агенции за почивка на о. Джерба, бюджет около 4000 лв (двама човека, с майка ми искаме да отидем септември).
Гледам в момента ранни записвания на Емералд и на Екватор, но не съм сигурна кое да избера, тъй като има противоречиви мнения.
Хотели, които съм харесала са Iberostar Waves Mehari Djerba и Seabel Rym Beach Djerba, ще се радвам някой да даде отзив, ако е бил в тях.
Най-голямото ми притеснение от коментари, които прочетох, е да не ми сменят хотела в последния момент, тъй като хотелът и плажът (и храната, разбира се) за нас са най-важни, екскурзии и на какъв език са - не толкова. Аз говоря английски, а майка - малко руски. Можете ли да ми препоръчате агенция, през която да запазя, която е с добро отношение и коректна и с добри отзиви конкретно за тази дестинация?
Благодаря предварително за отделеното време!
Поздрави,
Рени

# 187
  • Beyond the Frontiers
Никак не съм убедена, че има места за Seabel...
Иберостар е хубав, но май повече за семейства с деца.

# 188
Когато се интересувах за Seabel, от Емералд  ми казаха, че е без забележки за хора без деца.  Очаквам с нетърпение почивката.

# 189
  • Пловдив
Тази година наистина хита ще е Тунис и Египет както беше споменала
 Galactic Voyager в едно интервю по радиото което чух с голям интерес. За някои хотели вече няма места за юни и септември за някои дати .Дано само се запълнят самолетите и да няма някакви ядове по смени на хотели?Макар ,че се чудя как може да се случи като това е целта на капарото и договора да си точно на това място ?
Моля,тези които са в бранша и познават хотелите да кажат очакват ли се нови и за които предстои ремонт?

# 190
  • Beyond the Frontiers
Ама то и по доста полети за юни няма места. Визирам Емералд като фирма с много полети. И за по-интересни дати през май е проблемно вече.
Няма места туроператорът, а не че хотелът е пълен. Ама освен на нас, се продават и на цял пазар Европа. На нас ни дават малко стаи.

# 191
Никак не съм убедена, че има места за Seabel...
Иберостар е хубав, но май повече за семейства с деца.
Да, права сте, никъде не намирам свободни места за септември за Seabel, гледах добри отзиви в Tripаdvisor за Sentido Djerba Beach, какво ще кажете за него (или подобни, ако можете да препоръчате)?

# 192
Ние бяхме 2023 г., този септември пак ще бъдем в същия хотел. Без деца сме, бяхме и ще бъдем в стаи sweem up, което за нас е най-доброто - тишина, спокойствие, ние с книжки, дълъг басейн около 50 м. /може и по-малко да е/, широк колкото 2 коридора за плуване. През септември имаше доста хора на плажа, както и в ресторанта. Чисто е, любезни са, говори се повече френски /мъжът ми знае/, английски по-малко. За стаите - има и Анекс сграда, чела съм в темата тук от българи, не бяха доволни много. Не знам избора на тези стаи е бил личен или са ги настанили там. Тези стаи са по-евтини, така че може да е било и личен избор. Храната става /ние почти не закусваме, така че за сутрин не знам или не помня какво се предлагаше/. Обядът и вечерята бяха ОК, но ние не сме особено претенциозни - сирена, месо, зелнчуци/салати. Виното в ресторанта ставаше, бирата не толкова. В последните дни нашето уиски беше на свършване та си взимахме от бара местно и го смесвахме с нашето - не беше лоша комбинация. За анимация през деня, май имаше на басейните, вечер - жива музика понякога, не помня. За мен е добро място за пълен релакс, но всеки е с предпочитанията и нагласите си. Тъй като сме били в Тунис преди години и сме направили всички екскурзии от континента, тук само записахме половин ден обиколка на острова - посетихме някаква грънчарница, много интересен етнографски музей, още нещо за пазар и на връщане ни спряха в магазин, на около 800 м. от хотела - на два етажа, много козметика, за втория етаж не ни остана време. Но, тъй като е наблизо, може да се отиде самостоятелно. Има още един голям магазин, може би на километър от хотела. В Гугъл мапс може да се видят.

# 193
Получих оферти last minute за средата на май за следните 3 хотела - Club Salammbo Hammamet 4*, MONARQUE CLUB RIVAGE 4* и MEDINA DIAR LEMDINA 5*. Моля, за мнения за нивото на чистотата, храната и анимацията. Това, че последният е на втора линия изобщо не ме притеснява. Но четох коментари, че било много шумно. Благодаря на всеки отделил от времето си да ми отговори.

# 194
  • В.Търново
Получих оферти last minute за средата на май за следните 3 хотела - Club Salammbo Hammamet 4*, MONARQUE CLUB RIVAGE 4* и MEDINA DIAR LEMDINA 5*. Моля, за мнения за нивото на чистотата, храната и анимацията. Това, че последният е на втора линия изобщо не ме притеснява. Но четох коментари, че било много шумно. Благодаря на всеки отделил от времето си да ми отговори.
От къде Ви е офертата?

Общи условия

Активация на акаунт