Тунис (тема 3)

• 54 128
  • 748
  •   2
Отговори
# 555
  • Beyond the Frontiers
Здравейте , каква е продължителноста на полета от Варна?
Същата като от София...2,30 часа

# 556
  • Варна и...духом на Босфора
Не.
Варна-Джерба
2.40
София-Джерба- 2.20.
София-Енфида - и за 1.50 е имало.
Варна-Енфида- 2.15-2.30

# 557
  • София
Здравейте,
Навсякъде се коментира и пише, че миенето на зъби трябва да е с минерална вода, в същото време обаче когато се консумират плодове, зеленчуци и друг тип храна те всъщност са измити с чешмяна вода например, тоест как да се предпазим от това да не се приема чешмяна вода?

# 558
  • Sofia
Не изпадайте в такива крайности.
Просто НЕ ПИЙТЕ чешмяна вода. Мийте си зъбите, мийте си ръцете, яжте плодове и зеленчуци,

# 559
Здравейте,
Навсякъде се коментира и пише, че миенето на зъби трябва да е с минерална вода, в същото време обаче когато се консумират плодове, зеленчуци и друг тип храна те всъщност са измити с чешмяна вода например, тоест как да се предпазим от това да не се приема чешмяна вода?

Всичко е наред.
Малко сол повече не вреди.
После из Европата ще ви познават че сте били в Тунис😉

# 560
5 пъти общо съм била в Тунис и Египет, никога не съм си мила зъбите с минерална вода, винаги съм пила коктейлите с лед. Проблеми не съм имала.

# 561
Здравейте а от 15.09 има ли почиващи ?

# 562
Ние сме от 15.10 от Бургас, вече нямаме търпение. Има ли проблем да си носим цигари, айкоси и еднократни вейпове? Аз лично не пуша, ама приятелките ми  са зависими 🤭

# 563
  • Пловдив
Няма проблем за IQOS. За вейп не знам 😊

# 564
Моля Ви, Не носете Дрон и други записващи устройства! Забранени за внасяне в Тунис!!!
Преди малко на летището Джерба конфискуваха един дрон на туристи с полета от Варна!

# 565
Дронове не може в Тунис, да. Жалко че не са прочели преди да тръгнат.
Iqos и вейп може да носите. Продават навсякъде стикове и течности.

# 566
  • Пловдив
Зехтина в Тунис хубавият е горе-долу около 25-30 лв.Колкото по малка е киселинността толкова по скъп.Там поне си пише ,а не като тук.Аз си взех в кутии по 800 мл за по безопасно пренасяне.

# 567
Здравейте ,има ли нещо интересно като подводен живот в морето пред Хахамет ? Има ли смисъл да се носи оборудване за шнорхелинг ? Хотела ни  е близо до марината в Хахамет.Средизеюно море не е като Червено море ,но все пак да попитам ...Били сме няколко пъти в Египет и сега тепърва в Тунис

Риболов от брега на морето разрешен ли е ,практикували се в Тунис ?

# 568
Това с риболова и мен ме интересува.

# 569
  • В.Търново
Моля Ви, Не носете Дрон и други записващи устройства! Забранени за внасяне в Тунис!!!
Преди малко на летището Джерба конфискуваха един дрон на туристи с полета от Варна!
А камера или фотоапарат?

Общи условия

Активация на акаунт