Тунис (тема 3)

• 53 968
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Гледах, че е близо до Medina Mediterrane, нещо като голям пазар. Разхождате ли се из района, има ли какво да се разглежда около хотела?

# 691
Да,хотела на крайбрежната алея по която има магазини и е много приятна за разходка.Зад хотела е другата улица,по която има много магазини,по нея е и Медината.Въобще като местоположение е супер.Има и магазини с фиксирани цени, където можете да плащате с карта.А кожените изделия са много изгодни и с добро качество.

# 692
Много благодаря!

# 693
  • Варна и...духом на Босфора
Milenium 123 как е Медина Солария? И нашата група ще е там.
❤️❤️❤️

Да,Медина Солария е много хубав хотел
И локация, забавления,Таласоцентъра е хубав,Картажленд

# 694
  • софия
Да,хотела на крайбрежната алея по която има магазини и е много приятна за разходка.Зад хотела е другата улица,по която има много магазини,по нея е и Медината.Въобще като местоположение е супер.Има и магазини с фиксирани цени, където можете да плащате с карта.А кожените изделия са много изгодни и с добро качество.
Коя агенция го продава?

# 695
  • Beyond the Frontiers
Абсолютно всички.

# 696
  • софия
Много ме запалихте като ви чета.
Тази година късно се сетих, не бях проучила основно нещата, но вие сте изключително полезни за следващата.
Специални благодарности на местните хора.

# 697
Аз го запазих през Дари тур,програмата е на Емералд с полет от Бургас.Нямам забележки към Емералд всичко е точно

# 698
  • Германия
Какво е мнението ви за екскурзията до Фламинго острова,заслужава ли си? Някак си съм скептично настроена, едва ли ще видим фламингота. В Турция сме били на пиратски кораб, не е лошо, но беше без да слизам от корабите. Тук гледах клипове, че обядът е в една палатка.
Споделете дали сте доволни.

# 699
  • Dublin
Здравейте,
обмислям пак да посетим Тунис следващата година та започвам търсене на хотел.

* Въпрос към Галактик (или други запознати ако има) - кои са туроператорите, които организират Тунис? Знам за Емералд и Абакс, но има ли други?

* тези, които са почивали-почиват в Новостар Бел Азур - каква е ситуацията и организацията с този т.н диспенсър за вода? Била съм в хотела преди 3 години тогава даваха шишета с вода. Явно са променили това, но дали е удобно за гостите или е досада? Аз например пия много вода и ако трябва всеки път да ходя да си пълня чашката с вода, ще полудея още на 1 ден, а иначе хотела не беше зле и бих се върнала, но това ме спира. 

Благодаря предварително на отзовалите се.

# 700
  • Beyond the Frontiers
Бел Азур се продава само и единствено от Емералд.
На доста места вече виждам тези диспенсъри. Виждам и туристи, които са си с техни шишета. Идеята е да няма толкова пластмаса като отпадък.
Но никъде не са ми отказвали бутилка като си поискам.

# 701
Здравейте. От 1-2 години все се каним да отидем в Тунис, гледаме различни оферти и все отиваме на друго място. Сега сме решили твърдо да направим една почивка в Тунис за началото на месец Юни. Търсим 5-звезден хотел с голяма територия и добра плажна ивица. Последните години все ходим в Египет, където комплексите са на изключително високо ниво. Обслужване, храна, база, всичко е отлично в Египет. Сега прочетох в Google Maps, Tripadvisor и Booking рейтинги, и коментари за 5-звездни хотели в Тунис, и отзивите са силно противоречиви. Изборът ни на хотел сме го редуцирали до Sentido Bellevue Pak, Marhaba Palace и Iberostar Selection Kantaoui Bay. Цените са в сходен диапазон, който ни удовлетворява. Може ли някой да сподели реални впечатление за някой от трите хотела.

# 702
  • Beyond the Frontiers
Не са на нивото на тези в Египет. Но като цяло сте се насочили към добри варианти.
Сентидо е малко стар като база. Но нямам оплаквания от храна, обслужване.
Мархаба си е тяхна верига и не е лош.
Иберостар - без значение кой, най-много се приближават до нивото, което се търси във висок клас хотели.

# 703
Здравейте!
Следя ви с интерес. И много ми се иска да посетим Тунис. Търся за 2-ма възрастни и деца на 15г и 8г. Искам да е преди всичко по-нова база, чист, с пързалки и хубав плаж. Да бъде през юли месец. Бюджет - около 3500-4000 лв. Има ли изобщо вариант с тази сума да се вредим?
Като вляза да разглеждам се загубвам от оферти, но реално от първоизточник само тук мога да получа информация.

# 704
Здравейте!
Следя ви с интерес. И много ми се иска да посетим Тунис. Търся за 2-ма възрастни и деца на 15г и 8г. Искам да е преди всичко по-нова база, чист, с пързалки и хубав плаж. Да бъде през юли месец. Бюджет - около 3500-4000 лв. Има ли изобщо вариант с тази сума да се вредим?
Като вляза да разглеждам се загубвам от оферти, но реално от първоизточник само тук мога да получа информация.
Тази година и аз търсих такъв с пързалки, но не открих нищо и пак ходихме в Турция.
Ще се оглеждам пак сега за следващата година...

Общи условия

Активация на акаунт