Къде да уча журналистика?

• 1 171
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте, интересува ме къде е възможно да уча журналистика или подобна магистратура изцяло дистанционно?
Имам основна работа и искам да се занимавам с това допълнително - предимно акцента ми е върху писане и подбор на съдържание, общуване, набор и презентиране на информация

# 1
  • София
Повечето добри журналисти в България не са завършили журналистика. По-големият процент са филолози.
Ако акцентът ти е върху фрийлансърство към основната работа - пращай смело материали и CV из сайтовете, гладът за грамотни хора, които пишат добре и им се пише, е голям.

# 2
  • Далечният изток
За всяка мисъл, която ви хрумне, ли е задължително да питате форума?!
Нямате ли лично мнение, нямате ли най-елементарни умения да си търсите информация из интернет?

# 3
А, форумът не е ли за комуникация и питане? Иначе къде ще намерите да се заядете?
Разбира се че ще питам, обратната връзка е важна
Кои сайтове са подходящи за пращане на св в такива интареси?

# 4
Ако искате, да Ви напишем и една примерна статия, за да видите горе-долу как трябва да изглежда.

# 5
Имам основна работа и искам да се занимавам с това допълнително - предимно акцента ми е върху писане и подбор на съдържание, общуване, набор и презентиране на информация

По-добре се откажи. Не е твоето.
Наблегни на нещо ново.
Макар че съм силно озадачена защо държиш да печелиш от дейности, от които нищо не разбираш? Седни си на дъ-то, учи, практикувай, усъвършенствай се и печели – като всички останали хора.

# 6
То в гугъл като потърси човек му излизат резултати....

https://www.google.com/search?q=%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D … d=chrome&ie=UTF-8

# 7
Аз гледах в гугъл но ме интересува нещо по-неангажиращо заради малкото допълнително време с, което разполагам.
Как разбрахте, че не е моето? Нямам предвид, че търся лесни пари без да уча напротив, искам да се занимавам допълнително и отделям време но, искам да е по-гъвкаво.
Няма нужда да ми пишете стаийте, достатъчно е да си мислите като си пишете собствените постове

# 8
  • Далечният изток
Божееее, ти си неграмотна, бе жена, каква журналистика?!

# 9
Тя е и учителка ...
Ама нон стоп търси и пита за някакви страничности, от които хабер си няма, ама пари иска да вади 🙄
Пунктуацията й е топ 😁

# 10
Един журналист или поне такъв дето иска да бъде, би трябвало да може сам да намери инфо по елементарния въпрос - къде да уча журналистика.

# 11
  • Melmak
Статий сигурно е някой бог на списанията.

Като човек, който това е завършил и работил малко ще ти кажа- просто недей!

# 12
Неразбирам какво общо има темата с учителството

# 13
Недей да пишеш "немога", "неразбирам" и подобни глаголи с отрицание. Нека пък едно нещо полезно да има от този пост  - да се научиш, че "не"-то се пише отделно в тези случаи.
Пример: не разбирам, не искам, не знам, не мога и т.н.
За разлика от "неразбираем", "нежелан", "неистина" и подобни.
Ти разбираш ли, че няма да ти приемат "статийте", ако не са написани на грамотен български език?

# 14
Тя наистина не разбира връзката между понятието "грамотност" и професията "педагог".
Какво точно съдържание, статии с каква полезност може да създаде от тук нататък щом тази връзка й убягва?

Общи условия

Активация на акаунт