Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Преди Коледа едно кашонче с излишни за мен боички, мазила, спрейове за тяло и каквото се сетите, раздадох на две приятелки и дъщерята на трета. Колекцията беше като за 5 човека да имат от най-ползваните неща (червила) по 5 и руж, пудра, фдт, сенки, такива неща поне по 1, от някои по 2. Не ме питайте защо купувам, това е вид терапия... Има още толкова за раздаване. Давам на хора, които не могат да си позволят да си купят толкова неща, или пък нямат смелостта да си ги купят, а искат поне малко да изглеждат по-женствено и свежо. Много неща подарявам, доставя ми радост. Но ще се спра с купуването, защото и на мен вече ми тежи това количество. Няма никакъв смисъл от притежанието на толкова неща. Консуматорството е вредно както за джоба, така и за мястото за съхранение, така и за здравия разум. На всички близки съм казала, преди да купуват козметика, да ме питат. Най-вероятно имам това, което им трябва. Защото нормалните хора купуват когато им трябва! А не като мен, а като чета и като доста от вас 😃

# 76
Ааа, винаги съм запасена с какво ли не - таблетки за съдомиялна имам поне за 4-5 месеца, с филтири за кана поне за половин година, течен сапун, душ-гел и шампоани имам за няколко семейства, глави за четки, зехтин в стъкло и какво ли още не. Запаси имам няколко рафта в килера и в гаража. Но не го смятам за ненормално, не обичам да ми свършват нещата.

# 77
  • Mediterraneo
Аз в момента имам поне 10 пакета превръзки Simple Smile. Отделно 2-3 кутии тампони от по 60 бр са май. Таблетките за миялна са ясни. Запасявам се по промоции аз, няма как да изтърва. Но това са консумативи, които се харчат много по- бързо от козметиките.

# 78
Момичета, тази маска хубава ли е?

# 79
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, защо така? За серията Гламо (в синята и бялата опаковка) ли става дума? Тя ми е от любимите серии. Ароматите на Доори са особени, защото са билкови, но много пъти са ми правили комплименти за аромата им. Особен е, но се свиква бързо.
Баш синия шампоан и белия балсам-маска. Няма да повторя. Имам и шампоана с черен чесън - пак не ми харесва, но се трае, а този не само че смърди гадно, а и трайно. Какво ли не наслагах отгоре като финиши, но това избива и бие всичко. И сега ми мирише.

# 80
Гита, не знам защо не ти харесва. На мен в началото преди 6 години, когато започнах да използвам Доори намирах мириса за странен. Но ММ все ми правеше комплименти и в момента съм свикнала с него, много ми допада.
Иначе за конкретно тази серия мисля, че тя е безсулфатна и на мен поне не ми се отразява много добре зимата, тогава използвам сулфатните им серии. В момента съм с медената. Миналата година изкарах с черната, която е с камелия, тя също е със сулфати.

# 81
Изпуснала съм новата тема.
За запасяването говорите. И при мен е нещо страшно… Поне спирала държа само една отворена, душ гел и гел за лице максимум по два от вид отворени. Но колко чакат ред да не казвам.
Сега пак се изкушавам от промоции… ужас, ужас

# 82
Това взех днес, намалено е ...и да имам дее
Също и на  cocosolis SKIN бях го поръчала пристигна и то.

Пристигнаха ми и тези

Даже са ми дали едно повече от подаръците.
Повече няма да купувам ...

# 83
Нямам такива пориви аз.Промоции има
постоянно и човек винаги може да изчисли
колко неща да купи до следваща.

# 84
  • София
Болна тема сте захванали, гледам.
Вкарах запасите си в екселска таблица по категории, за колко съм го купила, каква е редовната му цена и колко съм спестила. Донесе малко мир на непокорната ми жадна за нови продукти душица.
Зарекла съм се да не експериментирам, защото това губи много енергия в четене, мислене, гледане на видеа и да карам с изпитани неща. Днес го наруших и взех намаления крем на Eveline за 70+ с богатия състав. Представях си го плътен, мазен, а то като гел. И попива за нула време. Не знам, ако нямам реакция, ще го измажа, но няма да повторя и ще си карам с изпитаните.

На мен по Коледа една съфорумка ми подари парфюм, много мило ми стана. Аз съм подарявала отливки, а на близки и цели парфюми. Козметики - също.

# 85
Вчера харесах този дезодорант в ДМ, но се отплеснах и забравих да го купя.
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-deo-spray-floral-kirschb … 066447710717.html

# 86
На Eveline има намаление в notino. Плюс подаръци и безплатна доставка.

# 87
  • Mediterraneo
Аз изпразних кутийки и чекмедженца да видя какво реално имам. Това е наличността в момента, ММ направо припадна като видя спалнята. Повечето дезодоранти ги е носил той от хотела, не са купувани, затова са и предимно мъжки( мъжете са по- склонни да зарязват багаж). Не са снимани и едни 25 душ гела, 15 шампоана, десетина балсама и маски и една голяма торба травъл опаковки от каквото се сетите. Повечето са измивни продукти, които при нас летят, че тийнката експериментира яко.
Скрит текст:

Това са част от нещата, които се ползват в момента, без кремове за ръце и за тяло, разхвърляни по стаите и без продуктите за коса.
Скрит текст:
Декоративната козметика е по- скромна, имам една палитра 5 цвята сенки, 1 коректор, няколко молива за очи и устни. Но пък за 1 година натрупах 20 червила. Казвам ви, че трябва да се лекувам. или поне да се отпиша от темите за козметика Simple Smile За момента отчитам почти цял месец без никаква покупка!

# 88
Успявате ли да добавите лаковете за нокти на Essie в количката в сайта на лили?
Например този: https://shop.lillydrogerie.bg/essie-lak-za-nokti-6-ballet-slippers-24199
Показва ги налични, а като цъкна да добавя 1 в количката, изписва, че няма исканото количество.

# 89
Изписва изчерпана наличност като се опитам да го добавя в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт