Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А, благодаря ви Smiley
При мен задържането на извивката е голям проблем и ми е задължително условие за спирала. Значи ще я взема.

# 346
  • София
От всички Лореалски спирали, Панорама най-малко съхне. След 3-4 месеца не става, разбира се, но останалите на марката месец след отваряне са вече за подмяна.

# 347
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
При мен в началото, докато са още по-течни, повечето спирали също трудно задържат извивката, въпреки че винаги ползвам извивачка, защото миглите ми са много дълги, но прави.
И Панорамата не прави изключение. При мен Unlimited определено се справя по-добре и я предпочитам.
https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-unlimited-spirala-za-migli-514042

# 348
Може ли препоръка за извивачка ?

# 349
  • София
Аз харесвам на Catrice тази

Единственият недостатък е, че трудно почиствам гребенчето - минавам с кухненска хартия, напоена със спирт.

# 350
След спиралата ли извивате ? Аз все съм мислил, че е първа стъпка изивването

# 351
  • София
Преди спиралата. Иначе има риск миглите да се наранят и накъсат.

Но понякога сутрин слагам един подхранващ серум за мигли първо и след това извивам, спирала. Преди години се мъчих с разни бази, но винаги оставаха бели непокрити места за резултат, който не е пък чак толкова отличително добър.

# 352
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз харесвам извивачките на Shu Uemura и Shiseido, но имам и дрогерийни, които също вършат работа. Просто човек трябва да си намери "своята" - с най-удобната извивка. Защото някои са с по-плитка такава и по-късо "рамо" и е въпрос на предпочитания и форма на окото.
Ето тези са моите:
https://www.shuuemura-usa.com/iconic-eyelash-curler/10366556.html
https://www.notino.bg/shiseido/eyelash-curler-izvivachka-za-migl … AYASAAEgKUd_D_BwE

Винаги извивам преди спиралата, защото след нея е много вероятно миглите да се пречупят и скъсат. Иначе принципно, ако се извият след спиралата, извивката се бетонира, но пък тогава освен накъсването, няма възможност да се направи плавна извивка. Защото аз много мразя мигли, извити само от корена и стърчащи напред или нагоре като козирка. И извивам по цялата дължина.

П.П: А, писали сме едновременно с Harpalike.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:24 от Reinа

# 353
  • София
Т.е. извивате на няколко места? Първо при корена и после пак по дължината?

# 354
  • София
Да, и аз  така извивам - първо в основата, после още веднъж.

# 355
  • София
Ами, аз в корена извивам и много рядко по дължините - почти до клепача и обратната страна на извивачката се цапа със сенките или молива, който съм сложила. Така или иначе е хубаво да се чисти уреда след употреба.
Наистина е до удобство, боравене с ръцете и мигли. Моите са прави, гъсти и не особено дълги, та имат нужда от хубаво натискане неколкократно, за да стане някаква извивчица.

# 356
А какво ще кажете за електрическите извивачки?Правят ли нещо по различно?

# 357
  • София
Моите май са сравнително извити. Гледах тая на   Catricе, но нещо това гребенче ме отказа, да не взема да ги проскубя.

# 358
Дами, дайте нещо за задържане на къдрици. Взех си турбо лукса сешоар, дето има и приставки за къдрене, че и лява и дясна (за мойте две леви ръце), ама къдриците ми падат след десет минути. Ако е лак или подобно, да не ми циментира косата предпочитам, че това твърдото усещане не го харесвам. Ако мога и нещото да си го взема от Лили или Дм съвсем добре, защото имам повод след два дни и нямам за кога да чакам доставка. Ако не, ще си ходя права

# 359
Някоя да е ползвала на микса лосионите за тяло с урея в кутия и същия, но в туба с помпа да сравни кой какъв е?  Аз имам в кутията с 10% урея, но заглеждам и този с помпата от 5% и се чудя да направя ли експеримент , или да си купя отново по богатата формула...

Общи условия

Активация на акаунт