Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 668
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Catcher, чакам с нетърпение отзиви, че при мен е нещо страшно. А се мажа с висок клас маски за уста всяка вечер и пак имам проблеми.
На VZK го ползвам, но се надявам да има и по-ефективен.

Не знам дали има достатъчно време за отзив, но за момента впечатленията ми са следните:

1. Балсамът на Vaseline е като Нивеа, само че по- мазен. Оставя хубав завършек върху устните, но не усещам да хидратира в дълбочина. Сравнително рядък е и изчезва лесно. Няма да повторя, иначе мирише страхотно.
2. Балсамът на VZK май най-плътен от трите и за момента от трите той ми е фаворит. Усещам го като по-лека версия на Nuxe бурканчето, който ми е любим, но в момента никъде не е на намаление.
3. Третият на Хигитест е плътен, немазен, изчезва също сравнително бързо, но според мен има лечебно действие и явно попива, а не се размазва. Защо мисля така - започнах мазането, когато имах херпес ввъв фаза на израстване. Успях да го хвана навреме и се поливах с Ацикловир, който доста изсуши мястото. Не беше напълно потушен определено, когато спрях с Ациклвира и слагах този на Хигитест 2 нощи подред. Завяхна напълно доста бързо и белегът поизчезна (нетипично за мен). Според мен заради прополиса има и антибактериален ефект.

Днешните находки са:

Случайно, докато бяхме в Кауфланд и чакахме да нарежат едни колбаси, това на картинката. Веднага го пробвах и съм много доволна. Почти всеки ден съм с Lash Sensational и водоустойчив молив и предпочитам мазни римуувъри. Този се справи супер, с минимално търкане. Напомня ми на едновремешния от Лидл и този на Балеа, които вече са спрени. Като цена е 3.50

И тези сенки на Llums, тъй като обожавам rose gold грим и ми се сториха с много приятна консистенция. Около 5лв бяха, не знам дали не бяха намалени.

# 361
Някоя да е ползвала на микса лосионите за тяло с урея в кутия и същия, но в туба с помпа да сравни кой какъв е?  Аз имам в кутията с 10% урея, но заглеждам и този с помпата от 5% и се чудя да направя ли експеримент , или да си купя отново по богатата формула...

Този в кутията има минерални масла, а в този с помпата няма, затова от продуктите с утра купувам само този с помпата. В кутиите лилавият и синият са с много хубав състав и чудесен ефект, купувам вече 2-3 пъти от тях.

# 362
И аз точно тези сенки търся само че номер 01 най вече 06 в моя град ги няма онлайн също. Писах на Лили да ги помоля да ми изпратят, но не можели да ми пращат от магазин. Струват само 4 лв. Много моля някоя дама, ако има желание и възможност, ако ги има да ми вземе и да се разберем да ми пише на лс и да ми ги пусне с куриер.

[/quote]

# 363
  • София
Кой номер търсите в крайна сметка?
01 или 06?

# 364
И двата по принцип, но ги няма в моя град, а не съм сигурна, но май са лимитирани. Много бих се зарадвала на 06 той най - много ми харесва.
Кой номер търсите в крайна сметка?
01 или 06?

# 365
  • София
Лимитирани са, да. Ще погледна, като ходя в друго Лили. В това, от което вчера ги взех, моето беше последното.

# 366
Много благодаря☺️ вече почти съм изгубила надежда аз съм от малък град - Видин и само един магазин има при нас.😕
Лимитирани са, да. Ще погледна, като ходя в друго Лили. В това, от което вчера ги взех, моето беше последното.

# 367
Някоя да е ползвала на микса лосионите за тяло с урея в кутия и същия, но в туба с помпа да сравни кой какъв е?  Аз имам в кутията с 10% урея, но заглеждам и този с помпата от 5% и се чудя да направя ли експеримент , или да си купя отново по богатата формула...
Тъкмо вчера си взех този с урея, но в туба. Преди това се мазах с този пак в туба, но с масло от шеа и доста ми харесва аромата, омекотява, но този с урея доста повече ми хидратира кожата. В момента съм бременна и ми е по-суха кожата, та ще продължа с този с урея. Не съм пробвала тези в кутия. Единственото неудобно на тези в тубата е, че като остане към края не можеш да го ползваш с помпичката, а трябва някак с накрайника да топиш и взимаш останалия крем. От тази гледна точка, може кутията да е по-удобна.

# 368
  • София
Което е в тубичка, го режа, ако е по- скъп крем особено. Онзи ден срязах околоочния на Бентон и си запълних едно 5мл контейнерче, след като го обрах с клечка.

# 369
Аз ползвах много дълго време Микса в кутия със серамиди. С последните талони за намаления обаче реших да взема Балея с урея и съм много доволна. Мирише леко, на чистичко и ми хидратира кожата достатъчно за зимата.
През лятото ще видим как ще е, че тогава имам нужда от повече хидратация и понякога се мажа по 3 пъти на ден 😀

# 370
Напазарувах био неща, ям една гранола, която ми е толкова вкусна, че си налагам само по 100 грама на ден, голяма съм кокошка 😆 И си взех това масло за устни на Bourjois, което на вид е почти като това на Nuxe, но е в пъти по-хубаво като усещане и ефект. Сега вече ще избутам зимата с доволно омазана уста.
Скрит текст:

# 371
Диа, това масло има ли някакъв цвят?

# 372
Това точно, по-скоро не. Розовите, особено това най-цикламеното, може би. Потърси в TikTok и ги виж.
Много е приятно. И ако искаш розов цвят, тук е на половин цена
https://www.parfimo.bg/bourjois-paris-healthy-mix-clean-vegan-s- … ns-2-melon-amour/

# 373
Минавам да похваля тези пачове за пъпки от Балеа- наистина ефикасни, под 4лв за опаковка от 36 броя с различна големина. Ако ми излезе пъпка, слагам вечер и на сутринта положението е спокойно. Препоръчвам ги с две ръце.

# 374
Така им се чудех на тези лепенки. Ще си ги взема след положителното ти ревю.

Общи условия

Активация на акаунт