Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Не мога да кажа. Аз нямам против от едната страна да са по-грапави. Последните, пакет от които отворих вчера, са поръчка, не са от Джъмбо и са гладки, и от двете страни, нямат набраздено от едната страна. За мен тези от Джъмбо са меки дори с набраздената си страна. Тези сега не са твърди, но някак са по-тънки сякаш. Марката и моделът са едни, и същи.

# 466
Фрау, откакто го показа го искам, а сега съвсем. 💗

# 467
  • Бургас
На мен душ гела на Фрау ми хвана окото. 😍 Искам го.

# 468
Най-меките и нежни тампони, които съм ползвала са на Нивеа. Иначе сега съм със Cien,но не ми е направило впечатление да са груби или да драскат.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 17:55 от *Сладкодъвка*

# 469
  • София
Да, но Нивеа нямат големи, мисля. Аз вече само такива ползвам, защото от малките отиват няколко броя и няма смисъл.

# 470
Момичета, идвам с два продукта за мнение.
Тези дни съфорумка беше показала маска за коса на Екре. Доволни ли сте от продуктите им? Харесала съм ампули и маска за коса.

Другата ми питанка е за този серум за скалп на Елсев:

# 471
  • Deutschland
Имам шампоан /балсам Full resist. Шампоанът изсушава много косата и така си стои. Балсамът беше хубав. Серум не съм купувала, но серията се води за косопад и вероятно и той изсушава. На мен конкретно не помогна тази серия за косопада.

# 472
  • София
Аз бях показала маска на Екре. Доволна съм, но нищо особено не е. Разресва и приглажда добре косата, но не бих казала, че е много посхранваща и е малко рядка за моя вкус. Но зависи човек с каква коса е.

От тези ампули, обаче, съм много доволна, с чуплива коса съм и ако не я посреша и пригладя, остава фриз. Тези ампули ми я правят гладка.
https://remedium.bg/ekre-nature-vazstanovyavashti-ampuli-za-tret … i-x10-ml-131328/p

# 473
И аз на ампули съм се спряла основно, ето тези:
https://remedium.bg/ekre-life-comfort-ampuli-za-kosa-protiv-koso … li-x8-ml-131300/p

По темата за тампоните, аз купувам на марката Cleanic. Малките кръгли използвам за премахване на грим, а с големите си правя триминутната маска на Чизу Саеки:
https://remedium.bg/cleanic-pure-pochistvashti-tamponi-za-grim-h80-br-16570/p
https://remedium.bg/kliynik-tamponi-grim-pure-50br-kvad-112573/p

# 474
  • София
Вече ползвам само големите, овални тампони, несравнимо по-удобни са ми от малките кръгли. За марката нямам претенции.

# 475
  • София
Имам шампоан /балсам Full resist. Шампоанът изсушава много косата и така си стои. Балсамът беше хубав. Серум не съм купувала, но серията се води за косопад и вероятно и той изсушава. На мен конкретно не помогна тази серия за косопада.
И аз имам шампоана и е ужасен - докара ми страшно раздразнение и сърбеж на скалпа + суха и безжизнена коса. Аз по принцип съм с чувствителен скалп и много внимавам какви продукти използвам. Единствено с Joico и Aveda нямам проблеми, а от дрогерийните - жълтия на Gliss с маслата и ДПШ на Balea (други не смея да пробвам). Най-зле ми се отразява Kerastase - направо няма такова лющене на скалпа и сърбеж Cry (същата работа с L`OREAL Professionnel и Shu Uemura..).
BTW, като стана дума за памучните тампончета от Лидъл, мицеларната им вода не е никак лоша. Почиства добре, без да изсушава. Случайно я бях взела, докато бях веднъж на почивка и си бях забравила моята. Еми за мен по нищо не отстъпва на по-скъпите, които съм ползвала.

# 476
  • София
Скрит текст:
И аз имам шампоана и е ужасен - докара ми страшно раздразнение и сърбеж на скалпа + суха и безжизнена коса. Аз по принцип съм с чувствителен скалп и много внимавам какви продукти използвам. Единствено с Joico и Aveda нямам проблеми, а от дрогерийните - жълтия на Gliss с маслата и ДПШ на Balea (други не смея да пробвам).
Най-зле ми се отразява Kerastase - направо няма такова лющене на скалпа и сърбеж Cry
Скрит текст:
(същата работа с L`OREAL Professionnel и Shu Uemura..).
BTW, като стана дума за памучните тампончета от Лидъл, мицеларната им вода не е никак лоша. Почиства добре, без да изсушава. Случайно я бях взела, докато бях веднъж на почивка и си бях забравила моята. Еми за мен по нищо не отстъпва на по-скъпите, които съм ползвала.
Извинявам се за отклонението.
Мислех, че съм единствената, която има проблем с Керастаз. Фризьорката ми ги ползва, напълнила ме е с разни мостри, които въобще не искам да погледна. Всеки път след техен продукт косата ми изглежда прилично здрава докато не я пипна. Суха, та суха. Балсами на Глис ми се отразяват по-добре, имам една маска/финиш, която не е купувана от България и ми излезе някъде към 10 лв, тя ми се отразява много добре, коприната на Чи ми се отразява много добре. Всеки път след фризьорката, като се прибера в нас си оправям косата с евтините продукти. Имам усещането, че продуктите на Керастаз са много агресивни.

# 477
Момичета, извинявайте, че питам тук, но това ми е любимата тема и знам, че няма да получа хейт за въпроса. Purple Heart
Пълна съм с парфюми, които съм получила като подарък, пръскано е с тях 1-2 пъти, а само ми заемат място. Тук във форума дали има тема, в която мога да ги продам за скромна сума, просто да не ми заемат място и да взема някой лев за тях?

По темата за шампоаните ще кажа, че все повече се убеждавам, че продукти от дрогерията са много по-хубави от скъпи марки, които искат 30-40 лева за шампоан от 300мл. Това, че нещо е 5-6 лева изобщо не ме кара да гледам на него с лошо око.

# 478
  • София
Джанис, обявите във форума са забранени.

# 479
  • София
Скрит текст:
И аз имам шампоана и е ужасен - докара ми страшно раздразнение и сърбеж на скалпа + суха и безжизнена коса. Аз по принцип съм с чувствителен скалп и много внимавам какви продукти използвам. Единствено с Joico и Aveda нямам проблеми, а от дрогерийните - жълтия на Gliss с маслата и ДПШ на Balea (други не смея да пробвам).
Най-зле ми се отразява Kerastase - направо няма такова лющене на скалпа и сърбеж Cry
Скрит текст:
(същата работа с L`OREAL Professionnel и Shu Uemura..).
Извинявам се за отклонението.
Мислех, че съм единствената, която има проблем с Керастаз. Фризьорката ми ги ползва, напълнила ме е с разни мостри, които въобще не искам да погледна. Всеки път след техен продукт косата ми изглежда прилично здрава докато не я пипна. Суха, та суха. Балсами на Глис ми се отразяват по-добре, имам една маска/финиш, която не е купувана от България и ми излезе някъде към 10 лв, тя ми се отразява много добре, коприната на Чи ми се отразява много добре. Всеки път след фризьорката, като се прибера в нас си оправям косата с евтините продукти. Имам усещането, че продуктите на Керастаз са много агресивни.
Не сте само вие с Керастаз-а. Доста хора имат проблем с тях, с шампоаните най-вече. Аз изрично предупреждавам да не ме мият с техни продукти, защото след това косата ми е буквално като след блондор, а скалпът направо на рани Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт