Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Deutschland
Обикновено ходя с две породени на ДМ и всеки път забравям да погледна нощния серум с Кератин на Балеа. От маските им за коса съм доволна само и единствено от лимитираните серии. Другите я карат да бухва безобразно.

# 571
Имат спрейове с хининова вода, а аз взех и още два, единият е с жен шен, а другият с кофеин:

# 572
Аз си правя розмаринова вода, пръскам я от около 3 седмици. Преди това малко използвам дарсонвал и вече има ефект от манипулациите
Как я правиш розмариновата вода?

# 573
На 2-3 чаши вода добавям 3-4 стръка или 1-2 супени лъжици сушен розмарин. Варя 15-20 минути и оставям да изстине. След това го преливам в бутилка и максимум използвам седмица-две

# 574
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Janice_, за косопада пробвай с Амла. Чела съм, че още след първите няколко ползвания се вижда резултат.
Мен при много силен косопад от всякакъв вид - сезонен, след боледуване или стрес, винаги ме спасява една рецепта на проф. Мермерски - корен от хрян се нарязва на ситно или се настъргва, слага се в бурканче и се залива със спирт 70 или 90%. Бурканчето трябва да престои на тъмно 14 дни и после се маже всеки ден косата в корените. Още след първите 2 дни косопадът спира. А също така "мазилото" провокира нови растежи.

# 575
Момичета, има нови талони в приложението.
Активирах талона за Балеа, но изобщо не го отразява в кошницата…

# 576
Активирах талона за Балеа, но изобщо не го отразява в кошницата…
Като стигнеш до плащането се вижда.

# 577
Ето покупките, реших да се поспра и да не се презапасявам:

# 578
  • оттам, откъдето започва България
Аз снимка нямам, защото ги прибрах вече продуктите - Нощен флуид за коса с кератин, Капсули за лице с хиалуронов концентрат, Сух шампоан за коса, Дезодорант за тяло, Пълнител за течен сапун магнолия и малина и Мехлем за напукани пети с 25% уреа. Simple Smile
Доволна съм.Simple Smile

Скрит текст:
Нощният флуид за коса много приятно ухае. Relaxed

# 579
Имам 2 нощни флуиди на Gliss, много неприятно ми миришат, за съжаление.

# 580
Да ви кажа аз не открих нощния флуид и затова не го взех. Имам още от първия, който купих, аз го слагам с масла като маска преди измиване.
Купих и един страхотен лак в любимата ми цветова гама, на Катрис, беше намален на 2.35, цветът е 169 Raspberry pie. Ще покажа снимки утре на светло или когато се лакирам. Имаше намаление на всички лакове на Катрис от серията Ico nails и съжалих, че не купих и един в лилавата гама... Ама здраве да е.

# 581
Купила съм си и някакъв ексфолиращ крем, сега го пробвах под душа. Ми... не е зле, има ситни твърди частици, ето този е
Скрит текст:

# 582
И аз опатках талона, доволна съм да видим сега кога ще стигна до тях, че съм се затрупала с продукти за коса .

# 583
  • Deutschland
Купила съм си и някакъв ексфолиращ крем, сега го пробвах под душа. Ми... не е зле, има ситни твърди частици, ето този е
Скрит текст:

6 лева? Тия не са нормални. Имала съм го, на мен ми харесва.

# 584
Виждам, че си взела и двете олия за коса. Те не се ли покриват горе долу като един и същ продукт, или се бъркам? Питам от любопитство, защото мислех да си взема единия от двата.

И аз опатках талона, доволна съм да видим сега кога ще стигна до тях, че съм се затрупала с продукти за коса .

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 10:09 от deska90

Общи условия

Активация на акаунт