Астрология - 26 тема

• 31 632
  • 758
  •   1
Отговори
# 255

Като добавим и ретроградната Венера от началото на март и ретрограден става Марс от  15 март до 7 април, картината е сложна.

Не е Марс, Меркурий става ретрограден.

# 256
Сатурн ми е точно върху слънцето (сега и затъмнение пак там), Плутон върху Луната и Марс на IC. Под огромно напрежение съм и едва се удържам, но вероятно след средата на месеца ще става,  каквото трябваше да  става преди година. Ще чистя всичко наред. Много хора ме разочароваха, къде скрито, къде явно.

# 257
Гледайки предаването живот на кантар се чудех наднорменото тегло на зле поставен юпитер ли се дължи?
Или рак на асцендента? Бях гледала, че картата на сащ (където наднорменото тегло е голям проблем, също всичко гигантско като кафета и т.н. ) са асцендент Стрелец с управител в 8м дом и слънце рак в 8ми дом.

# 258
Здравейте! Някой може ли да ми каже как мога да проверя или ако знае - как се отразява влиянието на предстоящото затъмнение за асцендент Везни? Изключително депресивно ми е, не мога да спя, четох, че и влиянието на Сатурн оказва голямо влияние.

Двете затъмнения са хармонични.
За Асц везни е в 12 дом и затова може да е този депресивен фон.

Кое е хармонично на затъмнението на 14-ти?
Искрено приветствам да науча. 😀 понеже аз като цяло позитив не виждам.

# 259
Здравейте! Някой може ли да ми каже как мога да проверя или ако знае - как се отразява влиянието на предстоящото затъмнение за асцендент Везни? Изключително депресивно ми е, не мога да спя, четох, че и влиянието на Сатурн оказва голямо влияние.

Двете затъмнения са хармонични.
За Асц везни е в 12 дом и затова може да е този депресивен фон.

Кое е хармонично на затъмнението на 14-ти?
Искрено приветствам да науча. 😀 понеже аз като цяло позитив не виждам.

“Точката на съвпад на Слънцето с Луната и Южния възел има хубави аспекти, затова и затъмнението ще е по-скоро положително, Единствено трябва да се знае, че се отприщва мощна енергия, която е трудно да бъде овладяна. Затова е нужно именно в този момент да се закодират намерение, желание, посока.”
Левин

# 260
  • SF
Гледайки предаването живот на кантар се чудех наднорменото тегло на зле поставен юпитер ли се дължи?
Или рак на асцендента? Бях гледала, че картата на сащ (където наднорменото тегло е голям проблем, също всичко гигантско като кафета и т.н. ) са асцендент Стрелец с управител в 8м дом и слънце рак в 8ми дом.
Ми... аз съм с Юпитер на асцендента. Венера ми е управител на асцендента. И двете планети са във везни, плюс още други планети, та става един голям стелиум. Ям сладко, та пушек се вдига, но срещу слънцето имам един Сатурн, който пречи. И съм доста издължена като фигура (типичен асцендент везни). Юпитер дори ханша не е успял да ми разшири, а той отговаря точно за ханша и бедрата.

# 261
Значи Сатурн в случая помага 😇.
Моят юпитер е във 2ри дом, обаче доста пълнея в ханша и бедрата, ако не внимавам точно със сладкото и тестото.

# 262
  • SF
Оооо, Сатурн често помага. Без Сатурн сме.... някъде в облаците.
Много сме говорили за Сатурн. Той ни дърпа юздите. Той е нашият възпитател.

# 263
За наднормено тегло ще отговаря планета свързана с хормоналния баланс, щитовидна жлеза, ендокринна система, както и позицията на Сатурн, който ще даде трезвост и дисциплина.

Сатурн много ме напряга сега, затъмнението ми е в 4ти дом, Луната ми е управител на картата, и е в Козирог.
Страх ме е за здравето на майка ми, но аз със този страх и стрес живея от 2005, къде в повече, къде в по-малка степен. Тогава Юпитер май беше там. Големият Ужас се случи тогава.

Копирах от Cafe Astrology

Aug 27, 2003  5:26 AM   Jupiter enters Virgo
Sep 24, 2004  11:23 PM   Jupiter enters Libra
Oct 25, 2005  10:52 PM   Jupiter enters Scorpio
*** Daylight Saving Time ends ***
Nov 23, 2006  11:43 PM   Jupiter enters Sagittarius

# 264
Не. Просто планетен период, който предразполага към дебелеене. Вероятно сатурнов. Ще отмине, макар да трае доста време...

# 265
  • SF
Сатурн стеснява, ограничава и дисциплинира. Не се дебелее по Сатурн.

# 266
Това затъмнение в съвпад с натална Венера на мъж как може да се отрази?

# 267
На мен това затъмнение ми е във 2ри дом, мога ли да очаквам нова работа?

# 268
Не. Просто планетен период, който предразполага към дебелеене. Вероятно сатурнов. Ще отмине, макар да трае доста време...

Защото Сатурн е бавна, инертна планета, трудно подвижна и предразполага към застойни процеси ли?

# 269
Здравейте, предстоящото лунно затъмнение на 14ти ще се случи на върха на моя 10ти дом, с точен съвпад с МЦ, ще направи опозиция с наталната луна и квадратура с уран. Какво бих могла да очаквам като събития? В търсене съм на работа, след дългогодишна безработица. Дали би могло по тази тема да има някакво развитие? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт