Астрология - 26 тема

• 31 637
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Чувала съм за мъж козирог който си пере левите и десните чорапи поотделно, и ги държи в различни шкафове.

Не е от зодията това. Simple Smile

Астрологията не работи по този начин. Мъж с Луна в козирог, слънце в Овен, Венера във водолей, може да не харесва жени изобщо. А може веднъж да хареса Дева, веднъж да хареса Лъв. Трябва да направи синастрия и с едната, и с другата, за да провери какви са шансовете, след като ги е харесал.
Не е толкова важно къде са му Луна и Венера, колкото как са поставени управителите на 1, 5, 7 дом и какви аспекти сключват. След това по дирекции и прогресии тези управители ще се преместят, ще обърнат ход, ще се активират и мъжът ще започне да харесва други жени.
Вие харесвате ли и до момента същите момчета, които ви взеха акъла на абитуриентския бал или вече имате различни критерии? Щото и тогава луните и вечерите са ви били в същите знаци, където са и сега.

Луната и Венера в женска карта не определят какъв тип мъже харесваш.
Астрологията е сложна и многопластова наука, но архетипите дават някаква представа, поне на любителско ниво досега не ме е подвеждало като видиш какви са му Луната и Венерата на мъжа да знаеш какво горе долу би харесал като характеристики.

# 241
  • SF
Дискусията ни е прекратена от модератор. Тук ключовото е "горе-долу". За горе-долу става.

# 242
Мъж с Венера в Дева и Луна в Козирог какви жени би следвало да харесва ? По Девата май ще е много взискателен към визията - да е във форма, поддържана , ще му прави впечатление и най - малкия детаил ?? Нямам точен час, но ще ми е от полза и малкото което може да ми кажете Simple Smile

Познавам мъж с обратната конфигурация. Луна в Дева и Венера в Козирог. Не харесва твърде направени жени. Предпочита да са естествени, интелигентни и независими. Задължително вижте какви са аспектите на Луната.

# 243
  • SF
И къде са управителите на 1, 5 и 7 дом. Simple Smile

# 244
Забелязвам, че периодите на ретро Венера, при мен е У на картата и на 3 дома, действа благоприятно на семейните ми отношения, за разлика с останалото време.

# 245
  • София
Аз съм със слънце в козирог, ужасно разхвърляна съм до степен, че дразня околните - колегите в офиса партньори. Не ми прави никакво впечатление, какво е отвънка, виж шкафовете са по конец дрехите са подредени по цвят и вид и винаги като се обличам трябва всичко да е съчетано по цвят (пример зелено бельо със зелени чорапи) иначе полудявам Laughing но не съм го отдавала на това слънце в Козирог да ви кажа, по-скоро на това че е в 12 дом или на Водолейският си асцендент Yum

Астрологията не работи по този начин. Мъж с Луна в козирог, слънце в Овен, Венера във водолей, може да не харесва жени изобщо. А може веднъж да хареса Дева, веднъж да хареса Лъв.

А по какво се определя в една карта дали човекът е хомосексуален. От това, което съм чела аз всъщност астрологията няма показатели за това, не претендирам за правота.

А някой дали би могъл да се включи с повече информация за въпросната Луна в 6дом бях питала преди 2-3 страници Relaxed

# 246
Еххаа, благодаря на всички които сте се включили.
Esmee, за съжаление още нямам часа му на раждане и не знам кой какво управлява в картата.
Луната му не е силна по аспекти. Има знакова квадратура с диспозитора си Сатурн /в Овен, който ми е върху Слънцето/, а ако е роден вечерта ще я има и по градуси. Това вероятно ще създава проблеми с емоционалното обвързване. Прогресивната му Венера пък влиза в Скорпион, а аз там имам АСЦ - вероятно ще ме " види " като негов тип. За момента това което знам за него е, че държи на поддържан външен вид на жената и не се хваща с коя да е. Като науча повече ще дам ОВ.

Twinklestar , имай малко милост към мен Grinning

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 19:48 от SunnyAnn

# 247
Здравейте ,коя планета или дом резонира на сервилниченето и нагаждането , подмазването , за да бъде одобрен някой ?

# 248
Венера се свързва с тия неща – да се харесаме на други хора, в това число от интересчийство.
Сатурн дава прикритост в поведението. По-скоро  за лицемерно и подмазваческо поведение трябва да се търсят различни комбинации в хороскопа. И на мен хич не ми "резонират" такива индивиди.

# 249
Венера се свързва с тия неща – да се харесаме на други хора, в това число от интересчийство.
Сатурн дава прикритост в поведението. По-скоро  за лицемерно и подмазваческо поведение трябва да се търсят различни комбинации в хороскопа. И на мен хич не ми "резонират" такива индивиди.

Благодаря за отговора ви ,явно сега ретро Венера  ги проявява тези негативи

# 250
Луната във Везни също - сервилност, за да те харесват

# 251
Здравейте! Някой може ли да ми каже как мога да проверя или ако знае - как се отразява влиянието на предстоящото затъмнение за асцендент Везни? Изключително депресивно ми е, не мога да спя, четох, че и влиянието на Сатурн оказва голямо влияние.

# 252
Здравейте! Някой може ли да ми каже как мога да проверя или ако знае - как се отразява влиянието на предстоящото затъмнение за асцендент Везни? Изключително депресивно ми е, не мога да спя, четох, че и влиянието на Сатурн оказва голямо влияние.

Двете затъмнения са хармонични.
За Асц везни е в 12 дом и затова може да е този депресивен фон.

# 253

Двете затъмнения са хармонични.
За Асц везни е в 12 дом и затова може да е този депресивен фон.

Активираха се буквално от 18 септември 2024 тези състояния, като сега ескалираха отново 😃. Тогава влязохме май в коридора на затъмненията?

# 254
Здравейте! Лунното затъмнение на 14 март е във 24 градус, Дева със Сатурн  и Южен възел. Слънце 24 градуса. Преработваме стари неща от миналото, преживяваме конфликти. Може да имаме по- бурни емоции. Някои неща ще се осветят в живота ни. Това лунно затъмнение е с тежка Сатурнова енергия. Препоръчват се позитивни практики, дейности сред природата, медитации.
 Като добавим и ретроградната Венера от началото на март и ретрограден става Меркурий от  15 март до 7 април, картината е сложна.
Слънчевото затъмнение на 29 март в 9 градус на овен е положително. Марс е с хармоничен аспект към Сатурн.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 09:24 от Didadar

Общи условия

Активация на акаунт