Астрология - 26 тема

• 31 607
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Здравейте момичета, чета си ви редовно, но се включвам само с въпросчета понякога.
Тази година е много важна за сина ми. Предстоят му кандидатстудентски изпити, въобще започва нов етап, та желанието му е насочено в определена област и определен университет. Искам да попитам за изпити кои домове се гледат?

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 14:40 от Rossi

# 76
Висшето образование знам, че е по девети дом, началното - трети.

# 77
Аз бих гледала и 5ти дом. 9ти, за мен, е по-скоро за магистър и последващи образователни степени. Но също бих гледала също 10ти дом, а защо не и атмаякарака.

# 78
Да , 10 дом също за постижения и първи за нови начала . Успех на кандидат-студента 🍀

# 79
Привет. На мъжа ми фирмата , в която работи, била на загуба, казали им, че има вероятност да ги разпуснат. Някой би ли погледнал хорара, дали ще се случи? Нямаме брак,но той е по 7д нали? Но неговата работа кой дом ще е? Аз питам за него.

Неговата работа би трябвало да е по 11 дом. Управител е ретро Марс, който е в негов 8 дом в падение в рак. Кариерата му пък би била по 4 дом, който се управлява от Слънце във Водолей (в заточение). Луната предстои да направи съвпад със Слънцето. Мъжът ти пък е представен от ретро Юпитер в близнаци, който също е в заточение. Марс обаче ще сключи тригон със Сатурн, който управлява неговия 2 дом, а пък Юпитер ще сключи тригон със Слънцето и Луната. Според мен е възможно да го разпуснат, но може би ще получи някакво обезщетение или друга форма на приход и  ще даде някакъв позитивен тласък на кариерата му. Thinking

# 80
  • При децата ми
Коя е звездата, която свети толкова близо до Луната?

# 81
Hrispa76 Венера 🩷

# 82
Прекрасна гледка, и аз се радвах днес на Луната и Венера 💗

# 83
Да, голяма красота е сега на небето. Марс допреди няколко седмици се виждаше по-невзрачен, сега като че ли е станал по-ясен и голям. Венера пък е толкова огромна, една вечер даже се усъмних, че е някакво НЛО.

# 84
Здравейте група.Направо от една седмица не мога да спя спокойно!Случайно погледнах наталната карта на близнаците ми и се оказа ,че имат уран в 4-ти дом.Като прочетох за какво се отнася ,лошо ми стана.Свързах се със специалист за консултация и той ми обясни ,че като са родени чрез инвитро от там се е получило това.Много деца заченати инвитро имали 4-ти дом.Живеем също така в чужбина ако има значение.Как да разбера тази планета по какъв начин е разположена спрямо децата?Благодаря

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 13:49 от Iliyana.nikolova

# 85
Здравейте група.Направо от една седмица не мога да спя спокойно!Случайно погледнах наталната карта на близнаците ми и се оказа ,че имат уран в 4-ти дом.Като прочетох за какво се отнася ,лошо ми стана.Свързах се със специалист за консултация и той ми обясни ,че като са родени чрез инвитро от там се е получило това.Много деца заченати инвитро имали 4-ти дом.Живеем също така в чужбина ако има значение.Как да разбера тази планета по какъв начин е разположена спрямо децата?Благодаря

Какви заключения се правят, какви специалисти вече има ум да ти зайде 😂
И аз имам Уран в 4 дом пък явно са пропуснали инвитрото 🤣

# 86
Аз обърнах внимание тези дни, че в предстоящия ми солар и Сатурн, и северния възел, са във сходящ съвпад със слънцето ми. Някой има ли някакво тълкуване каква сериозна съдбовност ще ме сполита в този мои шести дом, соларен осми? 😀

Иначе четвърти дом имат всички деца, и аз пък съм и с Нептун и Уран в съвпад с надира. Всичко си ми е наред.

А публикувания хороскоп е на доста млад човек/дете и не мисля, че трябва да има големи притеснения там. Той даже по целодомната система е в петия знак, а не в четвъртия. Като стане нещо, тогава гледайте хороскопа, малко е като криво насочен опит да защитиш някого от имагинерни опасности.

# 87
Радвам се ,че всичко с вас е наред Simple Smile все така да е

[
С какво значи целодомната система?Извинявам се много са ми бедни познанията в Астрологията.Наистина ме успокоихте с вашия коментар за което благодаря ❤Twinklestar link=topic=1726685.msg49264357#msg49264357 date
[/quote]

Какви заключения се правят, какви специалисти вече има ум да ти зайде 😂
И аз имам Уран в 4 дом пък явно са пропуснали инвитрото 🤣
[/quote]

# 88
Много деца, заченати и по естествен начин, имат 4 дом. Всички имат.
Да ви вляза в тона на шегата. ))

# 89
Благодаря ви Simple Smile

Много деца, заченати и по естествен начин, имат 4 дом. Всички имат.
Да ви вляза в тона на шегата. ))
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт