Астрология - 26 тема

• 31 602
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Да, особено Нептун и Уран will be visible.

Темата позамира, защото не е в специализиран форум. А между другото самите специализирани форуми са позамрели.

# 61
Видимост на астрологична символика на тези планети, които могат да се наблюдават едновременно на нощното небе.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 09:35 от starinthenightsky

# 62
Слава Богу, по-малко от месец остана и Марс няма да бъде ретрограден. Но при мен ще транзитира в 12 дом в Рак още време, до 18ти април.
Това значи ли, че ще продължава да ме тормози дотогава, на какво да обърна внимание? Вкарах някои билки, магнезий и това ми помага за съня, но като цяло не е както преди, неспокоен, за работата писах... от където ми идва и цялото напрежение. А сега покрай това и не мога да тренирам, както преди. Губя активност, закотвил ме е вкъщи, не мога да спя добре както преди, и навсичко отгоре се разболях, което по принцип въобще не ми се случва (не ме хващат грипове, настинки), а сега ме мъчи нос, гърло и това още повече пречи да спя, не мога да спортувам.
Мисля, че не правя нещо правилно. Четох, че в рак като е не бива да се вземат емоционални решения, затова обмислям повече, гледам да изчакам, за което мога до края на февруари. Но сега като видях, че ще ми седи до април в 12 дом Sad и ми стана лошо.

# 63
  • SF
Освен, че е в рак, е и в дома на рибите. С много вода е залят този Марс, но не знам дали има отношение към работата ти. Вероятно Венера е управител на 10 дом, работата, като служба, като ежедневие пък е по шести дом.
Със сигурност имаш и други аспекти, които те карат да се чувстваш с намален тонус или те тревожат по някакъв начин. Никой не може да ти гарантира, че когато Марс стане директен, нещата при тебе ще цъфнат. Марс не ти управлява и хороскопа. Не му приписвай чак такова значение само и единствено на него. Виж си и Луната по дирекции, по прогресии.

# 64
Венера управлява 4ти дом, а 10ти дом ми управлява... Марс 😆, това съм забравила да го пиша.
Да, вероятно от луната някои дни спя много добре, после 3 дни не спя изобщо. Ако го аспектира луната по някакъв начин и се променя фазата на влияние.

# 65
  • SF
Трудно е без карта. Имаш включени домове?

# 66
Трудно е без карта. Имаш включени домове?
Нямам. Но на 11.01 . Лунните възли са сменили знаци от Овен и Везни, в Риби и Дева. А точно на 10.01 ми приключи работата, която харесвах и започнаха неясноти и проблеми.
А моят юпитер е във втори дом в Дева, тоест тази ос ми е засегната на пари и работа. Юпитера ми прави тригон с 6ти дом по принцип в натала.

# 67
Привет. На мъжа ми фирмата , в която работи, била на загуба, казали им, че има вероятност да ги разпуснат. Някой би ли погледнал хорара, дали ще се случи? Нямаме брак,но той е по 7д нали? Но неговата работа кой дом ще е? Аз питам за него.

# 68
Вчера на Новолунието ми съобщиха, че ме съкращават след 2 месечно предизвестие Grinning  Марс не ми аспектира планетите в момента, значи е от друго, но още откакто започна Марс всичко вървеше към приключване на тази работа.

# 69
  • в 1001-та нощ
Защо търсиш в Марс "причината"? Ако е заради ретроградието - то "брой" от началото на октомври, като влезе в сянка.

По-скоро гледай Луната, Уран, който тръгва директен, Меркурий и Плутон също мисля участаха в лунацията. Гледай си У6, У7 ...

# 70
Таня, ти много си го нарочила този Марс, значи Simple Smile И аз мисля, че може би е добре да погледнеш малко по-комплексно върху картата си, да видиш в какъв главен и подпериод си и т.н.

# 71
  • SF
Таня, имай предвид, че в деня на новолунието Уран стана директен. По принцип той дава свобода и е с една крачка в бъдещето.
Ти не си обичаше работата, чувстваше се зле и напрегната в нея. Имаш повод да потърсиш нещо ново.

# 72
А стационарните фази не ги ли отчитате ? Нали преди да стане директна планетата има стационарна фаза ?

# 73
  • SF
Отчитаме ги. Много са силни тези фази.

# 74
Таня, имай предвид, че в деня на новолунието Уран стана директен. По принцип той дава свобода и е с една крачка в бъдещето.
Ти не си обичаше работата, чувстваше се зле и напрегната в нея. Имаш повод да потърсиш нещо ново.
Мисля, че си права, защото вчера най-накрая почувствах облекчение и се наспах. Иначе много харесвах тази работа, започнах я преди 2 г на ретрогранен Меркурий, беше много неясно докато стане директен, после беше много добре. Но от декември имаше смяна и започнаха проблемите. А януари беше нетърпимо, обмислях сама да напускам, но благодарение на ретро Марса, заради който знам, че не трябва да бързам и ще действам емоционално, се спрях. И слава Богу, защото иначе нямаше да имам право на обезщетение, нито борса. Така действието дойде от тях. Сега за нова работа вероятно е по-добре след края на Февруари поне, което ме дразни, защото не искам да им работя предизвестието.

Таня, ти много си го нарочила този Марс, значи Simple Smile И аз мисля, че може би е добре да погледнеш малко по-комплексно върху картата си, да видиш в какъв главен и подпериод си и т.н.
😂вярно е, аз нещо обърнах палачинката и снощи дори ходих на ресторант да празнувам, че се махам. 😂 Не е ясно какво ще правя, но ми писна да се тревожа.

Астрологията явно е много точна, колкото и да се опитваш да задържиш нещо, понякога просто трябва да го пуснеш. И то точно на Новолунието, не се забави нито ден, а положението е такова от месец, явно то го е активизирало.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:51 от Tanya Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт