Астрология - 26 тема

• 31 675
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
За братовчед е, нямам отношение, освен че го преживявам много навътре..

# 166
За съдебни дела е най-добре да се гледат картите на ищеца и ответника.

Миналата година водих дело докато Юпитер беше в Телец в моя девети дом. Юпитер направи точен съвпад с Луната в началото на делото. Но нещата много се проточиха. Опасявах се, че няма да го спечеля, защото предстоеше влизането на Юпитер в Близнаци и щеше да образува квадратура със Слънцето ми. Квадратурата мина и процесът все още се точеше.
Накрая се обърнах и към ведическата астрология и прочетох, че по натал Сатурн в шести дом води до дълги дела свързани с работа, здраве или наследство, но ако планетата е добре позиционирана, човек успява да спечели. В крайна сметка го спечелих.

# 167
  • SF
А пък Юпитер какво общо има с делата?

# 168
Здравейте! Кога приключва ерата на Водолея?

# 169
Около 3500та

# 170
Възможно ли е часът на раждане на човек да е объркан, заради смяната на времето от зимно към лятно? Или ако не са сменили часовника, който е гледала в болницата.
Майка ми е сигурна в часа на раждане, но според астпоролог асцендентът ми не е лъв, а рак, който се получава, ако върнем часа с 1 час назад.
По ведическата също е рак (с часа на майка ми).

# 171
Сериозно ли? Леле, човечеството го чака манджа с грозде.

# 172
Възможно ли е часът на раждане на човек да е объркан, заради смяната на времето от зимно към лятно? Или ако не са сменили часовника, който е гледала в болницата.
Майка ми е сигурна в часа на раждане, но според астпоролог асцендентът ми не е лъв, а рак, който се получава, ако върнем часа с 1 час назад.
По ведическата често има разлики с около 1 знак, 24 градуса е отклонението между сидералния и тропическия зодиак. Когато си построявам карта, винаги отбелязвам дали е зимно или лятно часово време - правя справка конкретната година кога е смяната на часовете, особено ако раждането е през март.

# 173
По ведическата често има разлики с около 1 знак, 24 градуса е отклонението между сидералния и тропическия зодиак. Когато си построявам карта, винаги отбелязвам дали е зимно или лятно часово време - правя справка конкретната година кога е смяната на часовете, особено ако раждането е през март.
Не съм видяла къде може да се отбележи зимно или лятно време. Може ли сайт?
Според астрологът физически просто не приличам на лъв, а на рак, както и други неща от картата ми отговаряли на този час повече за мен.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 12:28 от Tanya Valcheva

# 174
Използвайте часа даден от майка ви, защото по външен вид не се определя часа, а по събития, и при това се използват доста прогностични техники, които  модерните астролози не умеят да използват.

# 175
Ако часът, който помни майка Ви, дава граничен Асцендент, тогава би било възможно, дори при отклонение от няколко минути /а това често се случва/, да мине в предишния знак – от Лъв в Рак.
Но разлика от един час спрямо уж точен спомен вече наистина е голяма.
Имате предвид, че в болницата не са преместили часовника с 1 час напред/назад и така са го записали погрешно?

Имало е случаи /споделено от клиенти/, когато астролозите са сгрешили, не отчитайки смяната на зимно или лятно часово време. Или не отчитайки правилно часовата зона, ако човек е роден извън България.

Ректификация по външен вид не се прави. Използват се други методи. Впечатленията могат да бъдат субективни.

# 176
Сериозно ли? Леле, човечеството го чака манджа с грозде.

То пък едно човечество…

# 177
Не съм видяла къде може да се отбележи зимно или лятно време. Може ли сайт?
Според астрологът физически просто не приличам на лъв, а на рак, както и други неща от картата ми отговаряли на този час повече за мен.
Ами аз ползвам Джагантха хора - но и там ръчно сменям зимно/лятно.

# 178
Ако часът, който помни майка Ви, дава граничен Асцендент, тогава би било възможно, дори при отклонение от няколко минути /а това често се случва/, да мине в предишния знак – от Лъв в Рак.
Но разлика от един час спрямо уж точен спомен вече наистина е голяма.
Имате предвид, че в болницата не са преместили часовника с 1 час напред/назад и така са го записали погрешно?

Имало е случаи /споделено от клиенти/, когато астролозите са сгрешили, не отчитайки смяната на зимно или лятно часово време. Или не отчитайки правилно часовата зона, ако човек е роден извън България.

Ректификация по външен вид не се прави. Използват се други методи. Впечатленията могат да бъдат субективни.
Половин час всъщност назад вече дава асцендент рак. Много странно.
Да, мислих, да не би часовникът просто да не е бил сменен, затова тя да помни така.
Честно казано винаги съм смятала, че ведическата повече ми импонира, и изобщо рак като знак. С половин час назад слънцето ми пак си остава в Лъв, но се мести във 2ри дом, а асцендентът се сменя на рак.

# 179
Половината консултиращи астролози у нас не правят никаква ректификация /информация по отзиви на клиенти/, другата половина, с неголеми изключения, просто не умеят да я правят, макар и да се опитват.

Във ведическата астрология има съвсем друга система и правила за анализ на хороскопа, значенията не се изместват с един знак назад и да се правят психологически трактовки като в модерната западна астрология по планета в знак, както си мислят повечето хора и затова не им "импонира" или не им "резонира". Повече смисъл придават позициите по накшатра.

Общи условия

Активация на акаунт