Астрология - 26 тема

• 31 692
  • 758
  •   1
Отговори
# 195

Здравейте, каква професия се откроява най - ярко на тази карта според вас? Също така откъде идва огромният интерес към окултното и криминологията?
И има ли изглед за партньорство в тази карта?

МЦ е съвсем на граничен, трябва много точен час на раждане, за да се определи.

# 196
  • SF

Здравейте, каква професия се откроява най - ярко на тази карта според вас? Също така откъде идва огромният интерес към окултното и криминологията?

Това са си въпроси, които покриват цялостен хороскоп и анализ на картата. Ако ви вълнуват истински, можете да си направите консултация с астролог, за да ви ги разкаже. Най-малкото не знаем тази карта на мъж ли е, на жена ли е, за да проследим аспектите. Така може да е мъж, който търси партньорство с мъж. Астролозите не са гадатели. Часът на раждане от къде се знае?
Ако ви кажа, че идват от аспектите на Марс и Плутон, който е на трон на  върха на 8 дом, ще ви стане ли по-ясно?

# 197

Това са си въпроси, които покриват цялостен хороскоп и анализ на картата. Ако ви вълнуват истински, можете да си направите консултация с астролог, за да ви ги разкаже. Най-малкото не знаем тази карта на мъж ли е, на жена ли е, за да проследим аспектите. Така може да е мъж, който търси партньорство с мъж. Астролозите не са гадатели. Часът на раждане от къде се знае?
Ако ви кажа, че идват от аспектите на Марс и Плутон, който е на трон на  върха на 8 дом, ще ви стане ли по-ясно?

Все още търся препоръка за астролог. Вече използвах услугите на такъв за изгубено куче, но нищо ясно не беше казано, дори насоките ми звучаха мъгляво. Иначе съм плащала и за хороскоп, но отново нищо конкретно не беше казано. В момента следя препоръките.

# 198
  • SF
Да, най-добре е да си направите консултация с астролог. Това са три ключови теми, които може и да не успеете да изчерпите в 1 консултация - партньорство, професия, призвание, таланти. Не е като за форумни упражнения. Консултация се провежда като разговор с астролога. Той също задава своите въпроси, не гадае. От нас тук се очаква да гадаем. Как да препоръчаме и да пратим дете на уроци по балет, ако живее в село, където няма никакви условия за такива?!

# 199
МЦ е съвсем на граничен, трябва много точен час на раждане, за да се определи.

Овен е от бързо изгряващите знаци, така че АС може да мине в Риби, при евентуално по-ранен час, за броени минути. Но доколкото разбирам, дамата е била на консултации с астролог и вероятно часът е бил ректифициран. Ако е този, за когото си мисля /там не минава без проверка/.

# 200

Този интерес може да идва от Плутоновите аспекти.

За професията, виждам два варианта - нещо в сферата на началното образование, професия, с която да служи на хората (с тази Луна в 6-ти дом и СЛВ там, стува ми се, че човекът иска да е общественополезен).
Другото е нещо свързано с инженерство, занаятчийство, работа с инструменти.

Във всеки случай нещо, което е динамично.

# 201

Този интерес може да идва от Плутоновите аспекти.

За професията, виждам два варианта - нещо в сферата на началното образование, професия, с която да служи на хората (с тази Луна в 6-ти дом и СЛВ там, стува ми се, че човекът иска да е общественополезен).
Другото е нещо свързано с инженерство, занаятчийство, работа с инструменти.

Във всеки случай нещо, което е динамично.

Благодаря. В момента съм учител в гимназия, занимавам се и с писане, докторантура и обичам да изработвам картички и неща от хартия, сантиментални подаръци и т.н. В този случай явно съвпадат нещата. ☺️☺️☺️

# 202
  • София
Solaris, на мен астролог ми е казвал, че Луната в шести дом е робски показател, служиш на другите и може да пречи на издигането в обществото. При мен Луната също е в шести дом, в Козирог, но пък имам други, както той ги нарече кралски показатели и на тях се дължат успехите ми.
Някой знае ли кога утре Марс става директен?

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 10:30 от usagi

# 203
Здравейте!

Имате ли поглед върху транзит на Юпитер върху южен възел?

Точно наскоро слушах при чуждестранен астролог с потвърден професионализъм как бележи един опасен момент, тъй като човек е склонен към някакъв тип саморазрушение.

И научих днес новината, че близка приятелка се е разделила сега с половинката си. При нея този съвпад, който в момента е абсолютно точен, се случва в първи дом, на 7 градуса от асцендента. Т.е срещу седми дом. И все още не зная подробности, но съм склонна да предполагам, че тя е оплескала нещата.

Вие имате ли някакви наблюдения при вас или при хора, които познавате, как е протекло?

На мен същия транзит ми предстои след 5 градуса в 9ти дом 😀

# 204
  • SF
Няма значение точната минута, защото има и стационарна фаза, която продължава с дни и е много по-силна от ретроградния ход. Това са много активни периоди на планетите.

# 205
Solaris, на мен астролог ми е казвал (ти го познаваш), че Луната в шести дом е робски показател, служиш на другите и може да пречи на издигането в обществото. При мен Луната също е в шести дом, в Козирог, но пък имам други, както той ги нарече кралски показатели и на тях се дължат успехите ми.
Някой знае ли кога утре Марс става директен?

Моята Луна е в 4- ти  дом в Дева. С майка ми , нямам силна връзка.Но с баба ми определено Simple Smile По майчина линия.

# 206
Марс е на 17 градуса Рак от 12ти февруари до 9ти март. Утре в ранните часове става директен на теория, на практика обаче не се движи.
Венера също вече спира, тя е от утре до 8-9 март на 10 градуса Овен.

# 207
  • SF
Ретроградният период на Марс продължава около 2 месеца, Венера за около 45 дни. Ясно е, че няма как всеки един ден от този период ние да имаме събития, свързани с тези планети. Ако в нашите карти те участват в конфигурация с други планети, ако са управители на домове или на целия ни хороскоп, ние ще ги усещаме повече, отколкото хората, които нямат такива аспекти по рождение. Планетите реагират, когато външна планета "натисне спусъка". Стационарните им фази са също такива спусъци. Планетата става доста активна.

# 208
И освен това каквото се случва, често се разгръща през цялата предретроградна сянка и след това, докато планетата окончателно излезе извън градусите, че дори и целите знаци, в които в била ретроградна. В широки рамки историята с ретроградния Марс може да е 6-7 месеца, а не само тези два, в които е ретрограден.

# 209
  • в 1001-та нощ
Здравейте!

Имате ли поглед върху транзит на Юпитер върху южен възел?

Точно наскоро слушах при чуждестранен астролог с потвърден професионализъм как бележи един опасен момент, тъй като човек е склонен към някакъв тип саморазрушение.

И научих днес новината, че близка приятелка се е разделила сега с половинката си. При нея този съвпад, който в момента е абсолютно точен, се случва в първи дом, на 7 градуса от асцендента. Т.е срещу седми дом. И все още не зная подробности, но съм склонна да предполагам, че тя е оплескала нещата.

Вие имате ли някакви наблюдения при вас или при хора, които познавате, как е протекло?

На мен същия транзит ми предстои след 5 градуса в 9ти дом 😀

Южният възел носи деструктивност и ми се иска да вярвам, че макар да изглежда зловещо, руши модели, от които трябва да се освободим, за да отвори път за новото, което идва в живота ни.

Два пъти много ярко и силно усетих тази деструктивност. Веднъж по дирекции и веднъж по транзити.

Общи условия

Активация на акаунт