Астрология - 26 тема

• 32 768
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Има отделна тема – Препоръчайте астролог, можете там да се запознаете с всички отзиви и впечатления.
Ако искате да учите астрология, мога да Ви препоръчам мой колега – днес е последният ден за записване за курса му по натална астрология (и по прогностична, но това е ниво за напреднали, първо се кара наталният модул). Ако сега нямате възможност, по-нататък ще преповтаря тези курсове, като се събере група, ще има и отделни кратки модули – по различни теми.

# 346
Sotis, прочетох за трудното излизане от сатурнова махадаша. Само не ми стана ясно, три месеца след края й ли все още си усещала влиянието на Сатурн? Питам по повод излизане от Раху махадаша.

# 347
Тези значения не може да се пренасят от един натал в друг, прогностика се прави за всеки индивидуално и може да сработи по различен начин, едни и същи методи. В края на август 2022 ми свърши сатурновата махадаша, негативен отзвук имаше до края на ноември 2022. И след това ситуацията се изчисти окончателно, барабар с човека.

# 348
Благодаря, Sotis, разбира се, че няма да пренасям буквално, но все се надявах като свърши  тази толкова трудна Раху махадаша, веднага да се усети облекчение от Юпитеровия период. Но не би... вече половин месец Раху не е управител на махадашата и още е тежко. Не знам докога...

# 349
Раху не винаги е труден период, но зависи как са ти поставени възлите във ведическата карта, с кои планети са свързани, как са техните диспозитори. Зависи и с антардаша на коя планета се комбинира – винаги ще има и по-благоприятни, и по-неблагоприятни периоди.

# 350
Раху не винаги е труден период, но зависи как са ти поставени възлите във ведическата карта, с кои планети са свързани, как са техните диспозитори. Зависи и с антардаша на коя планета се комбинира – винаги ще има и по-благоприятни, и по-неблагоприятни периоди.
Подкрепям. На мен Раху ми даде страхотни неща във всякакви посоки. Обаче диспозиторът участва в добри йоги, които се активираха и това даде резултат.
Това, което аз съм чела е, че при смяна на управител по Вимшотри даша - защото има още доста други даши, може цялата първа година да има включвания от предходния управител. Не става да се отреже с нож, процес е.

# 351
Антардаша на Раху ми беше един от най-благоприятните периоди, в рамките на сатурновата махадаша. Хем комбинация на два злосторника, но при мен Сатурн и Раху са в кендри (ъглови домове). Подпериодът на Раху беше много успешен в материален план, доколкото въобще може да се говори за някакъв финансов успех в моя случай (слаб хороскоп за материални неща и сетивни удоволствия).

# 352
Въпрос за моя близка, срещнала господин със следната натална карта. Тя от много време няма стабилен партньор до себе си, с годините става по-трудно. Този определено си е харесала, аз като видя Близнаци в асцендент или Слънце веднага бягам.
Ще съм благодарна за кратка препоръка дали на първо четене човекът изглежда надежден. Тя е водолей с асц. Рак (ако е от значение).
Скрит текст:
[img widt=600 height=578]//cdn.bg-mamma.com/14zd/d6ROT.jpg[/img]
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 00:22 от Lana Gatto

# 353
Не съм професионален астролог + генералното ми мнение е, че като започнеш нови интимни отношения, картата на другия не трябва да се гледа поне няколко месеца.

Има добри аспекти. Венера е добре и към Луната, и към Марс. Т.е. Възможно е да става дума за мъж, който принципно обича жените.
Освен това за този човек взаимоотношенията са Фокус (управителя на асцендента е в седмия дом).
Може да е малко по-дистанциран заради това, че Венера е във водолей. На тези мъже им отнема повечко време да се привържат и харесват умни жени, начетени.
Дано да се получат нещата с Вашата приятелка.

# 354
Не може да се прави анализ на отношения, без да имаме данните и на двамата.

# 355
Не може да се прави анализ на отношения, без да имаме данните и на двамата.

Но трябва винаги да се започне с индивидуално оценяване на двата хороскопа. Не може само синастрията да се гледа. А и доколкото виждам, дамата пита за хороскопа на мъжа, а не за "отношенията".

# 356
По-скоро въпросът ми беше дали според вас говорим за стабилен в отношенията си по принцип човек. Но ако е по-скоро експериментатор и не личи на прима виста да е методичен и отговорен в партньорството, вероятно ще наклонят везните в друга посока. Наясно съм, че няма почти никаква конкретика в питането ми, затова не претендирам да отнемам повече от времето и вниманието ви, благодаря на всички за отговорите !

# 357
Слънце в Козирог и луна в Стрелец, интересна комбинация, хем стабилност, хем свобода. Асцендента в близнаци няма какво да го гледаш толкова. Но дали ще им се получи трябва да се видят и двете карти.

# 358
Да, индивидуалният анализ на двете карти е задължителен, за да се разбере кой какво харесва и търси в любовта. Човекът може и да "идеален" на пръв поглед, но може да не са добър тандем с тази конкретна жена. 
С тази Луна в Стрелец, Меркурий в 7-ми дом и Венера във Водолей е вероятно да е свободолюбив.

# 359
  • SF
Нито сме сигурни в часа на раждане на един непознат, нито сме сигурни за намеренията му. Човекът може да изглежда надежден за теб, но не и за нея. Още не съм виждала картата на един универсален любовник. Въпросът е некоректен и да разглеждаме "открадната" карта с недоказани намерения си е чисто ала-бала.

Общи условия

Активация на акаунт