Астрология - 26 тема

• 31 539
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Сотиш, страшно ти благодаря. А как да инициирам има ли значение ?

Е, де да знам, измисли нещо. Малко ме е срам, но може и сексуално, стига да не се прави на ощипана мома и  да не се дърпа. Ти си представена в по-агресивна и водеща роля в цялата ситуация.

# 676
Tanya, според мен му се извини. Ако признаеш своя вина, ще му се издигнеш в очите. Но тъй като У1 е в опозиция с Луната, мисля, че дълбоко в себе си не виждаш вината в себе си. За да се получи, трябва да пречупиш егото. Помисли и го направи с чисто сърце. Тъй като У7 е Венера, няма как да се видят сексуалните отношения, които по принцип се виждат от аспектите  Слънце с Венера. Но пък напредналите да кажат, ако въпреки това се хвърли поглед в тази посока - Слънцето и Венера са в един и същ дом и макар и да не са се аспектирали по между ди,  би трябвало да значи, че двамата души ще останат верни един на друг и няма да има намесен трети човек и ще задържат връзката. Надявам се да се сдобрите! Успех! И пиши след време какво е станало!

# 677
Много ви благодаря, много, помогнахте ми много и то безплатно. Да, трудно ми е да видя и призная вина, то целият скандал го предизвиках аз с моето его, имам проблеми с егото. Да, извиних се,
ще поговорим много сериозно, сдобряването ще е бавно. Няма трети хора, скарахме се за друго. Но трябва цялостна промяна да има в комуникацията, не е лесно.

# 678
Здравейте, имате ли някоя от книгите на Линда Гудман в електронен вариант и дали може да ми изпратите - merrym@mail.bg. Предварително благодаря на всички:)

# 679
Здравейте! Търся книгата на Бернадет Брейди "Орелът и чучулигата" в PDF- формат. Ще съм много благодарна, ако някой ми каже къде да я намеря.

# 680
Здравейте! Търся книгата на Бернадет Брейди "Орелът и чучулигата" в PDF- формат. Ще съм много благодарна, ако някой ми каже къде да я намеря.

Намира се свободно в интернет – в електронен формат на български език.

Ако не можете да я намерите, пишете ми на лично съобщение и оставете Email.

# 681
  • При децата ми
Хубава ли е книгата на Брейди?

# 682
  • в 1001-та нощ
Да

# 683
  • в 1001-та нощ
Предстои поредното ретроградие на Меркурий, в което ще се заиграе с Лилит, Марс, Уран ...

При мен периодът отново е специфичен, поради което и го разглеждам с повишено внимание. Имам съвпад на СЛВ и Венера в 8 дом, в Скорпион (18-21 гр.). Венера е У2 в 8 дом.

Когато Лилит ги навести, в комбинация с Уран на К3, изсипах една солидна сума пари, за да придобия астрологично знание. Отчитам го, като степен на лудост по Лилит - умопомрачение , защото по принцип не бих дала толкова пари и набързо Simple Smile Но не го отчитам, като грешка, по-скоро наблюдавам как ми действа Лилит ( натално е в 1 дом в Овен) - неща, които съзнателно задържам ... падат ми задръжките и действам.

Затова и сега разгледах какво предстои с ретроградието. В сянката влизаме на 21 октомври със съвпад на Марс и Меркурий на 21 гр. в Скорпион, където е моят СЛВ, поради което и очаквам каквото и да става - да е по-интензивно от обичайното, както и да имам и воля и енергия за действие и преговори.

Марс и Меркурий вече са близо и се движат в пакет. Така ще минат и през моята Венера на 18 гр. в Скорпион, преди да влязат в сянката. Вероятно по време на ретроградието ще ревизирам и какви пари съм давала, а също и целите (докато Меркурий е в Стрелец и моя 9 дом).

На влизането в сянката има и новолуние във Везни, аз съм в процес на стартиране на нови партньорства по теми от предходни месеци.

Втората среща на Меркурий с Лилит е през ноември на новолунието в Скорпион и интересно в опозиция на Уран. В последните градуси на Скорпион се събират Слънцето и Луната, Меркурий, Лилит ... противостоящи на Уран. Венера е малко след тях и мен започва нов цикъл (възврат).

Третата среща на Меркурий и Лилит ще е на прав ход през декември - 11.12, пак в опозиция на Уран. И двете противостояния на Уран са по оста Телец / Скорпион, т.е. Уран вече "за последно" ще се е върнал в Телец.

Не съм разглеждала в повече детайл, но ще следя събитията от 1 ред Simple Smile

# 684
Направих хорар за въпрос, с мъжът ми се скарахме много сериозно , както никога преди. Ще се сдобрим ли?

Може да се сдобрите, но ти трябва да заемеш активна позиция и да инициираш сдобряване. Стига да не продължиш да подклаждаш огъня и емоционално да нагнетяваш ситуацията.

Развоят на ситуацията е в твоите ръце, докато мъжът ти ще го играе обиден и може заеме пасивна позиция, дистанцирайки се от теб емоционално и физически. Но разпад на семейството не виждам, при така поставен Юпитер.
Обратна връзка по този хорар. Благодаря на всички включили се - послушах ви, извиних се искрено и се сдобрихме.

# 685
Здравейте, една една астроложка ми беше казала, че е по-добре да пътувам в групи, а не сама. Може ли това наистина да се види в една натална карта?

Тя обаче не ми обясни повече подробности кое дава индикации за това. Поради работата на ММ и невъзможност на координация с приятелки и роднини или познати няколко пъти ме се е налагало сама да пътувам и изобщо не ми хареса.

Според Chat GPT в рожденна карта за групово пътуване трябва да се гледат 9-ти дом (пътуване на дълги разстояния/чужбина), 3-ти (кратки пътувания), и 12-ти (изолация/чужди земи), както и положението на Юпитер (нови кръгозори) и Меркурий (комуникация).

Юпитер ми се пада в края на 9-ти дом, по който са пътуванията. MC също е там. Слънцето и Меркурий са ми в 11-ти дом, който до колкото знам означава групови мероприятия, но слънчевия ми знак управлява 12-ти дом. В 12-ти дом нямам планети. В 3-ти дом са Луната и Плутон, и двете в Скорпион. Луната е и в опозиция с Юпитер, а Слънцето ми прави квадрат с Плутон.

Някой може ли да разтълкува как това би повлияло за разликата между предприемане на дълги и кратки пътувания? Като пътувам соло някъде и наистина се чувствам зле, особено когато пътувам в чужбина сама. А с ММ или в група с агенция ми е винаги доста по-приятно, дори да посетя точно същите места.

# 686
Платили сте на “астроложка” за непълна информация, а пълна търсите безплатно във форум. Защо не питате астроложката за пояснение?

# 687
Не, не търся пълно тълкуване, разбира се това няма как да очаквам безплатно. По-скоро някой да ми каже дали гледам в правилните домове ще е достатъчно.

# 688
Освен да огледате как са позиционирани господарите на 9ти дом (и евентуално 3ти). По-"опасните" домове са 12ти и 8ми, а 11ти дом е този, който има отношение към групите.

# 689
Марс ми е точно в 8ми и за капак е в своя знак Овен. Grinning
Има секстил с юпитер и МЦ, но затова пък квадрати със Сатурн, Уран, Нептун и Хирон. Много тежки аспекти.

Общи условия

Активация на акаунт