Астрология - 26 тема

• 31 539
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Sagittarius, следя темата и съм фен на Sotis, така че я препоръчвам. Дори ѝ бях писала, за да ми изготви хороскоп, но още не съм се решила.

# 706
Илиана Магерова

# 707
  • София
Не бих препоръчала Илиана Магерова, не се подготвя предварително за анализа, не държи на точния час на раждане, и малко го раздава тип гледачка а не астроложка. Преди доста години работеше по-добре. Любими теми са и точно любов и забременяване, особено при по-млади клиентки които въобще не са наясно и много локуми може да им се разтягат. Не отричам, че с годините има опит но не го прилага към обикновените клиенти.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 19:23 от kene

# 708
Споделете опит, ако някой от вас използва картата на соларното завръщане (solar return chart). Забелязвам, че важни години (когато нещо се е случило) са когато асцедента на соларното заръщане е в същия знак като наталния. Имате ли някаквъ опит с картата на соларното завръщане.

# 709
Използвам го като метод да се ориентирам какъв е вайба на новата ми лична година. Според моите наблюдения - определено е добър метод, стига часът да е точен. Важно е да се гледат и аспектите към върховете на домовете от планетите, а не само планети към планети.

Тази година например рождения ми ден беше на затъмнение (съответно отразено в солара ми), както и само напрегнати аспекти и като цяло сложна работа - и годината си върви съответно така. До момента се очертава най-повратната в живота ми.

Миналата година пък ми беше дадено по-щедро и не беше никак зле 😀

Та така. Струва си да се разучава този метод според мен, и да се наблюдават и как вървят транзитите спрямо соларното възвръщане, къде е прогресивната луна и т.н.

# 710
Libraing, а бихте ли споделила каква ще е основната фокусна тема в соларна година с Плутон върху наталния Асцендент в знак Водолей, в 6ти натален дом и Стелуим от Венера, Слънце, ,Меркурий, Марс в 5ти натален!?

# 711
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Леле, това са доста въпроси. Като за лекция. Libraing, успех!
 Да налея още въпроси: кои домове в натала се управляват  от Венера, Слънце, ,Меркурий, Марс и понеже това са личи планети, имат ли аспект с тежки? Какви са аспектите и кои тежки планети ги докосват?

# 712
Esmee, Благодаря за отговорът Ви!
Венера натално управлява 10ти и 3ти дом.
Слънце натално управлява 1ви дом (Асц Лъв съм на 24')
Марс управлява 9ти дом, но се намира натално в 1ви дом на 0'55 в Дева
Меркурий управлява 2ри и 11ти дом натално, а Плутон в натала управлява 4ти дом и натално се намира в 4ти на 29' в Скорпион дом до Юпитер, който е на 1' в Стрелец...

Натално Слънце квадратура от Сатурн, съответно и към Соларното такова, но останалите планети не са засегнати негативно. Надявам се и се моля да не бъде засегнато здравето ми, тъй като доста се е разклатило последните 2години.

# 713
За по-задълбочен анализ е добре да се обърнете към специалист. Аз не съм такъв и макар и да се уча, на този етап не съм годна да консултирам.

Мога да споделям моят опит и това и направих.

При всички положения ви желая успех! И за забременяване, на база това, което наблюдавам не само по себе си (защото точно тази година, че и по това затъмнение на рожден ден забременях), опити е добре да не се правят по затъмнение. При мен нещата протичат с трудности, но затова пък на хора покрай мен са се случвали по-неприятни неща, когато са правили трансфери / ин витро в такива периоди.

# 714
Благодаря Ви! Желая Ви всичко най-прекрасно и най-вече здраве! Продължавам да търся подходящият за мен Астролог Heart

# 715
  • София
Libraing, а бихте ли споделила каква ще е основната фокусна тема в соларна година с Плутон върху наталния Асцендент в знак Водолей, в 6ти натален дом и Стелуим от Венера, Слънце, ,Меркурий, Марс в 5ти натален!?
Плутон в 6 дом може да се свърже със гинекология-яйчници по конкретно. Но предвид това, че се намесва АЦ и 4 дом - защо пък да не е промяна на домът във връзка със работа по 6 дом?

# 716
  • SF
Ами то така не се гадае - защо пък да не е това, защо пък да не е онова. Гледа се цялата карта и в основата на всички карти е наталната, която казва какво може да е Плутон в домовете.

# 717
То и на моя солар не пише директно, че ще забременея, и всичко е само напрегнати аспекти. Но се надявам вече скоро да ме чака най-щастливия момент в живота ми, раждането на първото ми бебе. ❤ (след доста притеснения и трансформации)

По различен начин могат да се въплътят аспектите.

Познавам човек, чиято карта крещи деца, водните знаци доминират, петия дом е супер, Луната на върха и т.н. Ако родителите ѝ бяха питали астролог, който не се замисля за това, внуците щяха да са обещани. В крайна сметка порастна и не иска собствени деца, а стана учителка, децата дойдоха по друг начин. 😀 и примери такива много.

# 718
То и на моя солар не пише директно, че ще забременея, и всичко е само напрегнати аспекти. Но се надявам вече скоро да ме чака най-щастливия момент в живота ми, раждането на първото ми бебе. ❤ (след доста притеснения и трансформации)

По различен начин могат да се въплътят аспектите.

Познавам човек, чиято карта крещи деца, водните знаци доминират, петия дом е супер, Луната на върха и т.н. Ако родителите ѝ бяха питали астролог, който не се замисля за това, внуците щяха да са обещани. В крайна сметка порастна и не иска собствени деца, а стана учителка, децата дойдоха по друг начин. 😀 и примери такива много.
Ами ето че пак има реализация. Има го и моментът на личното решение накъде да насочи енергията.

# 719
Разбира се, че има реализация. Винаги има.  Имах предвид, че не винаги може да се предскаже точно каква ще е тя. Обикновено не избираме "проблемите" си (поне не съзнателно). Колкото и да сме самонаблюдателни, всеки има слепи петна и изненадващи съдбовни случки.

Общи условия

Активация на акаунт