Островът на любовта - bTV Plus

• 14 886
  • 325
  •   1
Отговори
Пет ергени, пет красиви жени и една изкусителка

Love Island US е американската адаптация на популярния британски формат Love Island, в който участниците, наречени „островитяни“, се събират в луксозна вила на живописния остров Фиджи. Тяхната мисия е една – да намерят любовта, но пътят към нея е изпълнен с неочаквани запознанства, напрегнати изпитания и драматични обрати. С всяка нова среща и ново изпитание, „островитяните“ се борят не само за романтична връзка, но и за сърцата на зрителите, които определят големите победители. Финалната награда е сумата от 100 000 долара и, може би, истинска любов.

ЕПИЗОДИ

# 1
  • Варна
Ще изчакам малкото да заспи и ще си го пусна. Благодаря.

# 2
  • София
Благодаря за темата.
Гласувах за Зак и Кашъл / Кира и Каро, но както писах и в спамочата, никой не ме грабна. Няма опция, нито един и за това се наложи да избера някакви хора. Все пак тези момчета ми се виждат по-истински, а пък Кирето и Карото са най-секси и за това гласувах за тях. Grinning

Иначе изобщо не съм впечатлен от пилотния епизод. Стои ми някак си посредствен. Но има време, цели 22 епизода.

От това шоу са краднали Мишо и Неделчо за Диви и Красиви + Too Hot to Handle.

Иначе аз това шоу започнах да го гледам, само за да съм наясно какво ни предстои наесен в ефира на bTV с нашите герои.

# 3
Да, при Мишо и Неделчо си дават гривни и се редуват мъжете да избират жени и жените да избират мъже. Тук не знам как ще е. С една жена в повече, явно скоро ще отпадне някоя жена. Не разбрах регламента на това предаване.

Гласувах за Кашъл, Ямен / Александра, Елизабет (с компромис) Grinning Тамън гласувах за Елизабет и чух фразата изречена от нея "блъскай ме докато припадна", ц ц ц ц ц ... Но може да си сменя скоро гласа за някое по-скромно девойче Grinning

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 12:23 от diziler

# 4
  • Варна
Аз харесах Каро и се надявам да не си тръгне. Всъщност би било добре ако открадне Майкъл от Александра.

# 5
А тя има ли право да краде? Или само т.нар. "натрапница", в случая Кира?

# 6
  • Варна
А тя има ли право да краде? Или само т.нар. "натрапница", в случая Кира?

Да и ако не успее е аут.

# 7
Качили са еп.3
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62482/sezon-1/love-island-sezon-1-epizod-3

Двама нови герои:

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 00:15 от diziler

# 8
  • Варна
Благодаря 👍

# 9
Единият убавец.. Майкъл ли беше, яко позира. Всяка една реплика му е като за пред фотоапаратите. Огромно самочувствие.

А какво ще кажете за новите двама? Явно наистина идеята на продуцентите е да има нечетен брой хора, така че от единия пол да има с човек повече. "Диви и красиви" май наистина са взаимствали оттук.

Ето и еп. 4 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62449/love-island

# 10
Не съм го пускала още, но да се запиша.
Всъщност оригиналът е британския, то е и по-интересната версия, доколкото знам, но нашите избират да излъчват американския. Дали е въпрос на култура или БТВ работи с продуцента на американското, на някого рови ли му се? Grinning

През есента ще дават Bachelor in Paradise, а не Love island. Ако не се лъжа, в LI се формират двойки, т.е. има потенциал за стратегическа игра. В BiP една жена може да получи рози от няколко мъже и съответно повече жени да останат без роза и да отпаднат.

# 11
Да, британското е оригиналното. А като се загледах във финалните надписи... този сезон, който БТВ+ ни предлагат, е от 2019, ц ц ц ...

Интересен 5 еп. https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62484/sezon-1/love-island-sezon-1-epizod-5

След отпадането на...
Скрит текст:
Майкъл
...влизат две нови красавици: Кристен и Катрина.  Има парти по случай рождения ден на Уестън. И интересна сцена от "Планината Броукбек", хаха... Зак и Уестън във ваната Grinning

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 22:23 от diziler

# 12
  • София
Е, това е сезон 1. Не е ли нормално да се започне именно от началото?
Според мен ще ги излъчат всички сезони.
По 1 на ден, по 40 минути, перфектно.

Аз се надявам това да е само началото и да вземат да преведат и излъчат всички американски Сървайвъри + колумбийското Десафио.

# 13
А, съмнявам се.  В дублажа нещо не ми харесва якото лигавене на Васил Бинев. Преиграване, натъртване на конкретни думи, сменяне на няколко интонации за секунди.. какво му става на този човек? А има перфектен глас.

# 14
  • София
И двете нови са готини.
Логично изпъдиха Майкъл, на мен доста ми фалшивееше.
Тази Каро обаче не спря да се бута навсякъде. Твърде напориста ми се вижда.
Зак и Елизабет изглеждат най-стабилната двойка за момента ама се чудя истински ли са или са като нашите Симона и Ники. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт