Островът на любовта - bTV Plus

• 14 976
  • 325
  •   1
Отговори
# 15
Eп. 6 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62511/sezon-1/love-island-sezon-1-epizod-6

Чудно, ако някой не иска да го избират, какво се случва? На Ямен май не му стана приятно, че една от новите го избра. Той си иска с неговата (мулатката).

# 16
  • София
Абе езика на тялото показва, че Ямен хич не я иска...
По-скоро е с нея, защото му е удобно/сигурно.
Мен тя най-малко ми харесва (голямо дърво е) наред със златотърсачката Малъри и Александра. Тези тричките, когато и да ги разкарат все ще е късно...

# 17
Нали дават винаги кадри нощем на всички двойки, докато спят. И все има такива, които са в двата края на леглото с гръб един към друг.  Майкъл (дето отпадна) беше така с неговата. Май и Ямен и Алана ги дадоха така.  Докато Зак с Eлизабет не се пускат Grinning
По-скоро е с нея, защото му е удобно/сигурно.
Точно Ники и Симона Grinning Да се подкрепят на гласуване и така да избутат докрая.

# 18
Малеее, как съм пропуснала това предаване. От утре го почвам и ще се видим тук.

# 19
Следя сериите с интерес. Много любопитно са го направили.Сценаристите ни, гледайте и се учете!

# 20
При нас Мишето и Нидиелчу тръгнаха да правят български вариант на същото с идеята, че те са всë и вся, че разбират всичко от риалити форматите и в резултат... видяхме каквото видяхме. Смях в залата.

Ето и еп. 7 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62512/sezon-1/love-island-sezon-1-epizod-7

# 21
Аз също го гледам и това, което най-много ми харесва, за разлика от бг форматите, е, че епизодите са кратки, стегнати, без излишни пълнежи. Липсват нравоучения, четене на морал и подобни. И, не на последно място, всичко е поставено в един не много сериозен контекст, леко шеговит, нищо не е на всяка цена.

# 22
  • European Union
Следя сериите с интерес. Много любопитно са го направили.Сценаристите ни, гледайте и се учете!
Съгласна съм. И тук се намесват, но са фини. В Игри на волята все едно не гледам реалити, а приумиците на сценаристите.

# 23
Андонова, кои муцуни си хареса?

Eто епизод 8

И нов герой: Уинстън

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 12:37 от diziler

# 24
  • Варна
Оф,тоя пък хич не ми харесва, както и тази, дето открадна Ямен.

# 25
Бил участвал в 20-ия сезон на Биг Брадър USA

И Eпизод 9

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 12:38 от diziler

# 26
  • София
За първи път от началото на сезона да не съм съгласен с нещо.
Американските зрители явно са много първосигнални и глупави и наказаха Кристен за по-директната и игра, а тя просто влезе по-късно и беше принудена да е по-настъпателна.
Ямен очевидно я харесваше, да не кажа нещо повече, а те я номинират за гонене?!
Освен това е много гореща и топ попадение, защото има потенциал да бъде конфликтна личност ако се наложи.
WTF?!
И после онези лицемери в къщата гласуваха за тези с които са започнало от ден първи, добре познатата и работеща система. По-късно дошлите - АУТ!
И разбиха една от най-истинските двойки, тази между Ямен и Кристен, за да оставят онова Каро дето се чуди на кое цветче да кацне и е толкова неориентирано.
Нямам думи.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 00:40 от Diavolo

# 27
Аз пък съм на обратното мнение - Каро ми е в пъти по-симпатична и интересна. Кристен е много неприятна и престорена. Номерата й са доста изтъркани и прозрачни. Поне за жените Grinning

# 28
Eпизод 10

И нови 6 участници:

Попълниха чернокожата квота при жените Wink

Ямен очевидно я харесваше, да не кажа нещо повече, а те я номинират за гонене?!
Май е номинирана от зрителите... за най-несъвместима двойка. И вече самите участници трябваше да избират една от двете най-несъвместими двойки, но по един мъж и по една жена, а не непременно двойки. Поне аз така го разбрах.

# 29
  • България
Жените изглеждат 30+. как са 20-годишни тези?!?! FlushedFlushedFlushed Пластмасата се лее навсякъде в риалитита.

Общи условия

Активация на акаунт