"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 270
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте откакто започнахме опитите от 5,6месеца много ми се обърка цикъла започна да идва на 23,30,44,39 дни.
Днес ми е 40ти дни пак я няма,но от 3 дена имам кафяво зацапване и днес реших да направя тест.Аз по принцип преди опитите бях пак с нередовен но най късно до 35ден ми идваше.Това са Престо и Шуър, направени в един и същи ден с една и съща урина.Днес сутринта ги направих.

Sure check е отрицателен. На другия има бледа черта, но според мен е твърде бледа за 40 ден. Не би трябвало да има кафяво течение ако имам бебе. Може да има зацапване при имплантация, но няма как да е на 40-ти ден. Ако се съмнявате пуснете кръвен тест или повторете след няколко дни тези.

# 721

Преди 48ч ЧХГ беше 38 , добре ли върви

# 722
Да, чхг нараства добре. Дишайте Hug

# 723

Да, на всеки 48 часа трябва да се удвоява. Всичко изглежда наред. Честито👶🏻

# 724

Да, на всеки 48 часа трябва да се удвоява. Всичко изглежда наред. Честито👶🏻

Благодаря🤭

# 725
Добър ден от две седмици съм с гадене направих си тест за бременност след два дена би трябвало даа  съм в месечна менструация  ???

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 15:48 от Ani Tr.

# 726
Добър ден от две седмици съм с ацко гадене направих си тест за бременност след два дена трябва да ми дойде цикала  ???

Положителен е. Честито !!

# 727
Добър ден от две седмици съм с ацко гадене направих си тест за бременност след два дена трябва да ми дойде цикала  ???
Положителен е. Честито!!! Flowers Hibiscus

# 728
Изглежда доста положителен преди закъснение. Моят съвет е изчакайте поне 10 дена закъснение и направо на лекар даже може и 15 дена за да се види хубаво дали има плоден сак. Казвам от личен опит а що се отнася за кръвен и него след това проверете но си идете в някоя добра лабораторя( пак от личен опит казвам) успех и на финала палав бебешок. 😊😊

# 729
# 730
Здравейте 11 седмица и 6 дни съм усещам като си слагам ръката на коремчето леко тупкане това може ли да е бебето ?

# 731
Здравейте 11 седмица и 6 дни съм усещам като си слагам ръката на коремчето леко тупкане това може ли да е бебето ?

Няма как да усещате бебето в 11 г.с,то е още съвсем малко.
Първите движения,които наистина може да усетите,са около 16-20 г.с.
След 20 г.с почвате да усещате ритници и подбутвания.
При мен бълбукането започна в края на 15 г.с,а първите ритници в края на 19-та.

# 732
Няма как да е бебето в толкова ранна седмица. Бебето може да се усети чак към 20 г.с. при всеки е различно. По скоро червата ти се движат, ако имаш газове. А може и просто така да ри се струва, защото искаш да го усетиш.

Общи условия

Активация на акаунт