Отговори
# 75
Здравейте! Имам въпрос и много се притеснявам. С приятелят ми имахме полов контакт с презерватив, обаче по време на половия акт се е скъсал и той свърши в мен. Секса е правен на 31 юли, а цикъла трябва да ми дойде на 5 август. Въпроса ми е бременна ли съм, защото четох, че когато няма яйцеклетка, сперматозоидите няма какво да оплодят и следователно няма как да се осъществи зачеване.

# 76
Здравейте! Имам въпрос и много се притеснявам. С приятелят ми имахме полов контакт с презерватив, обаче по време на половия акт се е скъсал и той свърши в мен. Секса е правен на 31 юли, а цикъла трябва да ми дойде на 5 август. Въпроса ми е бременна ли съм, защото четох, че когато няма яйцеклетка, сперматозоидите няма какво да оплодят и следователно няма как да се осъществи зачеване.
Не сте бременна.

# 77
Няма как да се знае дали сте бременна. Предното категорично мнение не е меродавно освен ако не е хвърлян боб. По принцип има само 6 дни в цикъла, в които полов акт може да доведе до бременност - 5 дни преди овулация и овулацията. Овулацията обикновено е 11-16 дни преди цикъла. Въпросът е, че освен ако не сте следили овулацията, няма как да се знае дали е минала. Ако ви е супер редовен цикълът, най-вероятно на 31 юли вече е минала. Но пък се случва да има по-късна овулация някой път. Ако не ви дойде до 10 дни, тогава има смисъл от тест.

# 78
Здравейте. Имам въпрос относно противозачатъчните, пия ги редовно от 6 месеца, но имам питане относно това , възможно ли е въпреки тях, да обясня по добре, миналия месец имах сексуален контакт на 27 юни и 4 юли, след това си ми дойде нормално на 10 юли, този месец приятелят ми не е тук, и съм нямала сексуални контакти, но възможно ли въпреки че съм имала цикъл на 10 юли, да има бременност, бях се направила покрай един пост, попринцип не позволявам все още да свършва в мен, бях си правила тестове на 14 юли, 26 юли и 2 август, бяха отрицателни, сега съм в 7-дневна пауза и очаквам цикъл тези дни, може да ви се стори смешно , но все пак бих искала да се консултирам с жени , които са ги пили

# 79
  • Телиш/Плевен
Не виждам повод за притеснение.

# 80
Рядко, но се случва да се забременее на противозачатъчни. Ако се чудите - тест

# 81
С противозачатъчни може и да може да се забременее, но без секс – абсурд.
Е, да, има едно изключение и него цял свят го знае. Simple Smile

# 82

Здравейте, тестът е направен днес след 7 дни закъснение, чертата е много бледо розова, възможно ли е да е положителен?

# 83
Бих ви посъветвала за нов тест на друга марка. Престо не са най-надеждните, а и за такова голямо закъснение, чертата трябва да е по-ясна.
За по-сигурно си пуснете кръвен тест.

# 84
  • София

Здравейте, тестът е направен днес след 7 дни закъснение, чертата е много бледо розова, възможно ли е да е положителен?
На мен чертата ми сивее, пък и на 7 дни закъснение, нямаше да има съмнение.

# 85

Има бледа черта, пробвайте с sure check

# 86
На мен престо ми даваше много  лъжливи черти,така че не бих се доверила.А на 7 дни закъснение трябва да е добре видима чертата .Обикновените лентички ще ти свършат работа.Късмет!

# 87
Здравейте,пиша ви с голямо притеснение,на 26 ти бях във самият овулационен ден,потвърдих го със тестове за овулация в същият ден ден правихме полув акт със моят приятел,но се оказа че след като свърши и го извади някъде след 1-2мин. Презарвативът е бил на доста големи дупки ,но пък имаше си останало така количество във презарватива,мисълта ми е дали е възможно при скъсан презарватив точно отгоре където е главата на самият пенис при силна ерекция възможно ли е да е останало дори малко в мен?

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 12:16 от Soffyzz

# 88
Здравейте,пиша ви с голямо притеснение,на 26 ти бях във самият овулационен ден,потвърдих го със тестове за овулация в същият ден ден правихме полув акт със моят приятел,но се оказа че след като свърши и го извади някъде след 1-2мин. Презарвативът е бил скъсан,но пък имаше си останало така количество във презарватива,мисълта ми е дали е възможно при скъсан презарватив точно отгоре където е главата на самият пенис при силна ерекция възможно ли е да е останало дори малко в мен?

Съвсем възможно е при скъсан презерватив.

# 89
Абсурден ти е въпроса, прощавай. Имал дупки, че и големи, че и си редактирала поста. След като има дупки според теб какъв е шанса нещо да изтече в теб?

Общи условия

Активация на акаунт