"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 361
  • 737
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте! С приятеля ми не се пазихме вчера (4 август), също и днес на 5ти август. Имах менструация от 18-22 юли, по календарче овулацията ми е била на 31 юли. В същия ден тогава си направих тест за овулация и имаше две еднакви по-тъмни черти както си трябва. След 31-ви не съм си правила повече тестове. Дали е възможно да се е получило нещо?

# 376
Малко вероятно е, но не е невъзможно. Тестовете са за предстояща овулация и обикновено са положителни 12-48 часа преди овулацията, но ее възможно да има положителен тест и да няма овулация. Но вероятността е малка

# 377
Малко вероятно е, но не е невъзможно. Тестовете са за предстояща овулация и обикновено са положителни 12-48 часа преди овулацията, но ее възможно да има положителен тест и да няма овулация. Но вероятността е малка

Днес си направих тест за овулация и имаше по-бледа черта от контролната, на 31ви бяха две еднакви черти, минали са 7-8 дни от тогава а пак отчита черта, какво ще рече това?

# 378
Не се проследява по този начин овулация и за тези тестове през няколко дни, никой не може да ти каже какво означават. Дори и при лекар да си запишеш консултация, кой за бога ще може да ти отговори на тези въпроси 😳 Да се потвърди овулация чрез фоликулометрия или лентички може, да се установи жълто тяло и добра лигавица-да, ала опложднето и имплантацията са микроскопични процеси, не се проследяват.  Да, може да си забременяла, а може и да не си - теория на вероятностите. Чакай си закъснението и толкова.

Днес си направих тест за овулация и имаше по-бледа черта от контролната, какво ще рече това?

# 379
Не се проследява по този начин овулация и за тези тестове през няколко дни, никой не може да ти каже какво означават. Дори и при лекар да си запишеш консултация, кой за бога ще може да ти отговори на тези въпроси 😳 Да се потвърди овулация чрез фоликулометрия или лентички може, да се установи жълто тяло и добра лигавица-да, ала опложднето и имплантацията са микроскопични процеси, не се проследяват.  Да, може да си забременяла, а може и да не си - теория на вероятностите. Чакай си закъснението и толкова.

Днес си направих тест за овулация и имаше по-бледа черта от контролната, какво ще рече това?

Благодаря

# 380
Здравейте, имах 5 дни закъснение на цикъл като последния беше на 06.07. На 3ти ден закъснение правих шуър чек с първа урина и беше отрицателен, на 4ти и 5ти ден правих секс като 2рия път имах ужасна болка в матката мисля та ми докара кръвотечение или направо цикъла ми дойде.. не мога да разбера, мисля да си направя един тест да видя ако излезе отрицателен явно си ми е Ц, но ако е излезе положителен няма да е добре. Някакви съвети ако имате, давайте ги насам. Не се пазим при секс, ако стане бебето добре дошло.☺️

# 381
Здравейте, имах 5 дни закъснение на цикъл като последния беше на 06.07. На 3ти ден закъснение правих шуър чек с първа урина и беше отрицателен, на 4ти и 5ти ден правих секс като 2рия път имах ужасна болка в матката мисля та ми докара кръвотечение или направо цикъла ми дойде.. не мога да разбера, мисля да си направя един тест да видя ако излезе отрицателен явно си ми е Ц, но ако е излезе положителен няма да е добре. Някакви съвети ако имате, давайте ги насам. Не се пазим при секс, ако стане бебето добре дошло.☺️

Щом на трети ден тестът е бил отрицателен, значи по-скоро менструацията Ви е закъсняла. На мен ми се случваше да ми закъснява с по 6 дни, а иначе е доста редовна.

# 382
Здравейте,втората много бледа черта до 10тата минута я нямаше,не съм го правила с първа урина и преди това пих вода,според вас положителен ли е или е изпарителна,не знам дали си внушавам,че розовее или не,на 1ден закъснение съм,нито ме боли корема нито гърдите както попринцип преди цикъл,много ще се радвам някой да отговори. Благодаря !

# 383
Как така я нямаше? Има случаи в които реактива преминава през лентата и се наблюдава като 2 ра черта, която после изчезва. Положителен е онзи тест, при който чертата се появява в посоченото време и остава там. Ала за Престо това не важи, там положението е “тъмна Индия”. Купете си на друга марка за да се потвърди.

Здравейте,втората много бледа черта до 10тата минута я нямаше,не съм го правила с първа урина и преди това пих вода,според вас положителен ли е или е изпарителна,не знам дали си внушавам,че розовее или не,на 1ден закъснение съм,нито ме боли корема нито гърдите както попринцип преди цикъл,много ще се радвам някой да отговори. Благодаря !

# 384
Препоръчвам Sure check и belive pro, където са две теста в опаковка. Никога не съм имала издънки с тях, тоест фалшиви втори черти и т.н. Винаги са отчитали коректно.

# 385
Тези тестове "Presto" трябва да ги спрат вече. Веднъж докато си направих такъв, излезе бледа чертичка и аз се разтреперих и естествено се зарадвах, но не бях бременна. Пълен ужас са!!

# 386

Тези престо нормални ли са ? Всичките им тестове показват положителни резултата с РОЗОВА бледа черта!!. Мен ме излъгаха 2 такива престо теста и хукнах към лаборатория , където резултата беше 0000... Категорично отрицателен.

# 387
Щом е след 10-тата минута, става дума за изпарителна линия.

# 388
Здравейте! Направих си тест престо (такъв имах) тази сутрин с първа урина и веднага се появи бледа втора черта (или поне аз на живо я виждам). Имам още няколко дни до МЦ, но искам да разбера по-рано ако се е получило този месец, защото в момента съм болна и се налага да пия антибиотик. Благодаря предварително за мненията!

# 389
Аз не виждам черта.

Общи условия

Активация на акаунт