Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вероятностите за забременяване при различни ситуации, свързани с интимност?
Как влияе кърменето върху вероятността от забременяване?
Какви са рисковете при втора бременност след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вероятностите за забременяване при различни ситуации, свързани с интимност?
Забременяването може да възникне дори при минимално количество сперма, например при прекъснат полов акт, когато мъжът отделя малко количество течност в самото начало. Вероятността е малка, но съществува. Често препоръчваната практика за предпазване включва използването както на презервативи, така и на други методи, като спирали, които са особено ефективни в контекста на спешна контрацепция.
-
Как влияе кърменето върху вероятността от забременяване?
-
Какви са рисковете при втора бременност след раждане?
-
Какви са признаците на ранна бременност?
-
Какви са предимствата и недостатъците на спиралата като метод за контрол на раждаемостта?

наистина положителни, тъй като много пъти са ме подвеждали. Нямам идея за етап от цикъла, тъй като съм от април 2025 без цикъл, на 48г. съм. Възможно ли е да има бременност, в перименопауза съм. Ще направя и друг тест и преглед при лекар във вторник, но това възможно ли е? Преди 6 години правихме инвитро опити и ме бяха отписали докторите. Малко се шокирах сега, дали е възможно на тези години да стане особено при липса но цикъл от 8-9 месеца?