Отговори
# 120
  • София
Не, даже късно са направени спрямо предния цикъл.
Кръвните тестове позитивират още преди закъснението.

# 121
Здравейте! Направих два теста Престо и двата мисля положителни, чертите са бледи, но излязоха на първата и втората минута. Струва ми се абсурдно да са наистина положителни, тъй като много пъти са ме подвеждали. Нямам идея за етап от цикъла, тъй като съм от април 2025 без цикъл, на 48г. съм. Възможно ли е да има бременност, в перименопауза съм. Ще направя и друг тест и преглед при лекар във вторник, но това възможно ли е? Преди 6 години правихме инвитро опити и ме бяха отписали докторите. Малко се шокирах сега, дали е възможно на тези години да стане особено при липса но цикъл от 8-9 месеца?

# 122
За мен са положителни!

# 123
Моят съвет е за кръвен тест, защото аз на  Престо вяра нямам. 😀

# 124
  • София
И аз не вярвам на Престоя, а и може да не се вижда още на ехограф.
По-добре първо направи кръвен тест и после прецени кога да идеш на лекар, според резултата.
Под ЧХГ 1000 може да не види нищо.

# 125
Здравейте. Преди няколко дни ви бях писала, че през ноември последно взимах противозачатъчни , и ги спрях като ми дойде на 23 ноември, и на 13-ти и 16-ти декември имах полови контакти, като и досега не ми е дошъл цикъл. На 29 декември правих кръвен тест беше 0.23, след това на 3 януари отново 0.23 , реших отново да го повторя вчера този път в лаборатория Рамус беще <1.20 , ще ходя на гинекологичен преглед другата седмица, но реших да се консултирам през Healle с гинеколог, и ми каза, че можело да бъде биохимична бременност или пък да се е случило по-късна бременност, това възможно ли е, след месец закъснение , че и повече , кръвния тест нямаше ли да покаже , ако има бременност

# 126
  • София
Няма начин лекар да е казал, че има биохимична при отрицателен кръвен тест. Или го е казал и тогава за нищо на света не ходи точно при този лекар.
Често след спиране на противозачатъчни тялото има нужда от известно време, за да се нормализират хормоните.
Бременност няма и не е имало с такова чхг, но не е лошо да ти проверят хормоналния баланс и дали изобщо имаш овулация.

# 127
И аз така мисля. В понеделник съм на преглед. Но тя ми отговори, че можело да има  късна бременност и можело да позитивира по-късно. Това въобще възможно ли е, след като даже е изминало почти месец

# 128
  • София
Винаги може да забременееш, след като не знаеш кога ти е овулацията. Принципно е права. Може и днес да забременееш, но спрямо предния цикъл не си, нито по време на правенето на тестовете.
Ако не си правила секс след споменатите дати, няма как.

# 129
Не, не съм правила секс след споменатите, просто исках да се допитам , след месец щеше ли да покаже кръвния

# 130
  • София
След месец кръвният трябваше да е вече с 5-цифрена стойност (спрямо последния цикъл) или поне 4-цифрена (спрямо последния полов акт).
Приблизителните му стойности в деня на закъснението (14 дни след овулацията) е около 40. После се удвоява средно на всеки 48 до 72 часа. Можеш да прецениш сама дали би показало след толкова време.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:53 от Fever Ray

# 131
Здравейте , имате ли представа дали  две седмици преди положителен тест  ако си пил мико макс (флуконазол)  е сериозен проблем ?
Или иначе казано по време на овулация?

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 17:26 от Minsi

# 132
Здравейте , имате ли представа дали  две седмици преди положителен тест  ако си пил мико макс (флуконазол)  е сериозен проблем ?
Или иначе казано по време на овулация?
Ако е имало зачеване, то тогава са били само клетки, които дори още не са прикрепени към стената на матката. Така че не е проблем едно хапче.

# 133

Този тест според вас положителен ли е

# 134
Невалиден. Повторете или пуснете кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт