Отговори
# 135
При мен два пъти стана невалиден, за това спрях да използвам тази марка.
То иска да улучиш лентичката, докато пикаеш, което за мен си е трудно. Щото сутринта съм като ударена от влак, без кафето съм нищо, обаче нали се прави с първата урина, се чудя дали да се събудя първо, за да успея да пикая нормално върху лентичката. По-лесно е с капки или с чаша.

# 136
Здравейте , имате ли представа дали  две седмици преди положителен тест  ако си пил мико макс (флуконазол)  е сериозен проблем ?
Или иначе казано по време на овулация?
Ако е имало зачеване, то тогава са били само клетки, които дори още не са прикрепени към стената на матката. Така че не е проблем едно хапче.

Благодаря...
 Трябваше да  ми дойде около 22 ,преди закъснението си направих тест,защото се вкарах във филми,тъй като съм пила хапчета... имаше мнооогоо бледа втора черта , не знам изпарителна ли е ...(приех че може да е  положителен) но категорично нямаше ясна втора черта ...след няколко дни  пак направих тест беше отрицателен , не ми идва обаче , от 3 дни имам характерни пмс симптоми ,които си ги имам всеки месец ... ние сме правили необезопасен полов акт в края на менструацията ми и малко преди датата ми за новата менструация  ... ,но вече се обърках

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 13:23 от Minsi

Общи условия

Активация на акаунт