Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 723
  • 318
  •   1
Отговори
# 240

Ами те малко прескачат в номерацията си..От 94, директно 102, та затова..Не бях сигурна дали 94 няма да му е късо пък в крачола, че обикновено това е проблемът, същото и с ръкавите  ooooh!

# 241
  • До хладилника, който обичам
А нещо като е "Epuisé", ко праим? Rolling Eyes
Има ли надежда пак да има или кой ял-ял?

# 242
А нещо като е "Epuisé", ко праим? Rolling Eyes
Има ли надежда пак да има или кой ял-ял?
Като е епуисе-няма шанс. Аз аках едни ботуши 2 месеца и накрая им писах дали няма да ги има някога и те ми отговориха, е епуисе означава ,че няма да ги има повече. И е така...още го няма този номер,няма и да го има. Добре,че е и-бей,`e kato ми влезе нещо в главата..

# 243
Уф...знаех си аз... сандалите, които искам, ще ги има след 2 седмици с един номер по-голям от моя... Отворени сандали по-добре по-голям номер, нали? Или да ми стърчат пръстите? Много са хубави, да му с%

# 244
да,ако са сандали е по-добре да са по-големи,защото и лятото краката оттичат повече..а и е грозно да ти стърчат пръстите или да ти се сурка пвтата .  Но пък от друга страна си е безплатен педикюр да си пилиш   ноктите по асфалта и петите по плочките. Wink

# 245
Тази рокля случайно някой да си я е поръчвал? Бих искала да чуя отзиви за нея.

# 246
les ceintures

Les mesures se prennent de la partie bombée de l'ardillon au 3ème trou de perçage pour une ceinture de 5 trous et au trou du milieu pour une ceinture 3 trous.

Les chaussures

cm       23    23,6    24,3    25    25,6    26,3
 Pointures       36    37        38      39    40       41

Ако може, някой да ми преведе първата част... И още - купувалите обувки и сандали, да кажат - точно ли отговарят на нашата номерация? Искам отворен сандал да си взема. Моя номер ще го има след 12 седмици, следващият - след 2...да не се прецакам с номерацията.

# 247
  • Sofia

Ако може, някой да ми преведе първата част... И още - купувалите обувки и сандали, да кажат - точно ли отговарят на нашата номерация? Искам отворен сандал да си взема. Моя номер ще го има след 12 седмици, следващият - след 2...да не се прецакам с номерацията.
Ако са ти големи ще им сложиш малко памук отпред Joy Joy

# 248
Понеже сега се оптвам да направя първата си поръчка и нещо май нищо не стана  Sad
Минах през всички стъпки и след като си дадох номера на картата ми излезе това съобщение:

Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois. 

Кошницата все още стои пълна и изобщо как се разбира, че е минала поръчката?

От там задавам Je continue mon shopping и ме връща в заглавната страница, а кошницата си е все така пълна.

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 16:57 от red shoe

# 249
  • София

Аз, това ми беше първата поръчка..........и си я избрах огромна, сега мисля да си я стеснявам. Иначе е същата каквато изглежда

# 250
Аз аках едни ботуши 2 месеца...

Joy
Ох, Монда, не можах да се въздържа, голям смях, измъчила си се със сигурност  Laughing Heart Eyes

# 251
  • София

Аз също си я поръчах, роклята е много хубава, но и аз си я поръчах големичка... ако някой носи 42(френска номерация), струва ми се че е 48ми номер по българската, да пише  Wink

# 252
Понеже сега се оптвам да направя първата си поръчка и нещо май нищо не стана  Sad
Минах през всички стъпки и след като си дадох номера на картата ми излезе това съобщение:

Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois. 

От там задавам Je continue mon shopping и ме връща в заглавната страница, а кошницата си е все така пълна.

Никой ли не може да ми помогне?  Cry

# 253
  • София

Никой ли не може да ми помогне?  Cry

Мога само да ти кажа, че не ти е минала поръчката... да не би да си имала проблем с плащането? С каква карта плащаш  newsm78

# 254

Аз също си я поръчах, роклята е много хубава, но и аз си я поръчах големичка... ако някой носи 42(френска номерация), струва ми се че е 48ми номер по българската, да пише  Wink
какви са и размерите-гръдна, талия, ханш?

Общи условия

Активация на акаунт