Нисък тестостерон и либидо

• 5 393
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Много добро развитие и решения/действия.
Браво!
Успех и всичко да е 6 със сексуалния ви живот!

# 61
На лаборантката, която ви сравни с  дядо, няма ли да кажете нещо?

# 62

Ами след като уролог - андролога днес ме просвлетли, че лаборантите категорично нямат право да издават мнение относно резултати - вероятно ще потърся отговорност, но първо ще си обърна внимание и тогава ще се информирам къде и към кого да се обърна и за нея.

# 63
Според мен благодарете /вътрешно/ за приказливата лаборантка. Ако не бе пиперливия и коментар може и дане насъберяхте смелост/срам/или каквото там е предизвикал малко обидния коментар на приказливата дама. Може пък да ви е помогнала да се задействате и потърсите проблема, вместо да пиете билки и да чакате чудеса.

Особено ако Вие сте попитал как са или и се виждат резултатите.

Напомням след като решите проблемите, които андролога е видял да посетите ендокринолог за по цялостен преглед на хормоналния статус.

# 64
Чак пък да се търси отговорност на лаборантката. Искала да е помогне и да Ви насочи към какъв лекар да се обърнете.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 18:49 от Jane122

# 65

Ами след като уролог - андролога днес ме просвлетли, че лаборантите категорично нямат право да издават мнение относно резултати - вероятно ще потърся отговорност, но първо ще си обърна внимание и тогава ще се информирам къде и към кого да се обърна и за нея.

Е, то това си го знаем, че нямат право.
А вие тогава защо сте питали въобще? При положение, че е лаборантка.
Все пак малко или много ви е казала, че имате проблем, а сега вие ще и правите проблем, че ви е насочила.
Нямам думи.
На това се вика - направи добро, изяж дърво.
Да, малко грубичко ви е го е казала, ама не ви е казала лъжа като ви е сравнила с дядо, защото това си е истината.
А ви е насочила.

# 66
Много добре говори за характера това с търсенето на отговорност от лаборантката.
От една страна се чувства недобре, от това, че на нея от резултатите й е напълно ясно състоянието на сексуалтия ву живот, отъждествяваъки го жт своя страна доколко е мъж. От друга пък защо да не се почувства  отново силен като търси начин да ки го върне, че е показал (лаборатона) слабост прид нея.
Ако беше мъж лаборант въобще нямаше са се търси отговорност.
Та излиза, че мъжкия характер не зависи нито от годините, нито от хормоните.

# 67
Регистрирах се защото се изумих колко глупости са се изписали. От психолози до бабини зъби. Аз съм на същата възраст със същия проблем. Нисък за възрастта тестостерон. Лаборантката правилно ти е казала, че въпросните стойности отговарят на много възрастен мъж. На тази възраст тестостерона трябва да ти е около горната граница, даже и над, познавам хора на средна възраст с тестостерон над стойностите и знаеш ли? Изглеждат и се чувстват много добре. Той и сега ти е нисък, а като станеш на 50 как ще се чувстваш, а ? След 30 спада с всяка изминала година. Нито хернията, нито фимозата ти е проблем. Ходил съм при много ендокринолози и всички потвърждават, на тази възраст стойностите са ниски. Сега ще бъда безкрайно честен с теб. Ако си здрав и топките ти не са увредени и хипофизата ти е наред, освен терапия с хормони НЯМА друго решение да се почувстваш отново нормален. Не прави грешката като мен да тръгнеш по психолози, психиатри и тн. Ще ти предпишат хапчета от които ще станеш зависим и в същото време още повече ще ти смачкат тестостерона. Антидепресантите и антипсихотиците значително повишават пролактина, който от своя страна подтиска тестостерона. Нисък тестостерон НЕ СЕ ЛЕКУВА с антидепресанти. Накратко, ниския тестостерон е причина за тревожност, депресия, липса на мотивация, липса на адекватно либидо, ниски нива на енергия, трудности с концентрациятаи нека позная - съня ти е зле. За рисковете свързани със сърцето и костите няма да говоря... Започни да вдигаш тежести, яж повече яйца, риба и месо. Купи си мултивитамини, цинк, магнезии, пробвай с всякакви илачи, билки, скъпи хранителни добавки и тн. Освен, че ще изхарчиш една торба с пари, ще се разочароваш още повече. Но, все пак опитай  и  зчакай няколко месеца, и пак пусни изследвания. Но, нека пак позная - ще има минимално подобрение, пак ще се чувстваш зле. Това е истината, приятелче. Аз съм в този филм от години, пробвал съм всичко. Сега търся читав специалист който да назначи терапия с тестостерон. Пробвал съм на своя глава с терапевтични дози и ще ти кажа, че разликата е от земята до небето, но си трябва специалист. Защото за млад мъж ниския тестостерон е бавна и мъчителна смърт. Тъй като от години се интересувам по темата ще вметна само, че това е нещо като епидемия. От храната, напитки, стрес не знам, но масово млади мъже имат хормонален статус на дядовци, изключвам тези, които приемат стероиди. Живи и здрави. А, и да не забравя - ако ти лекари ти предложат кломифен цитрат, НЕ си и помисляй да го пиеш, просто съвет. После ми благодари.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:43 от Стефан92

# 68
авторе, дано да намериш проблема и се оправиш. Но като гледам последният коментар, проблема може да е доста сериозен и нелечим.
С жена на 25 години, до няколко години ви виждам разведени или жена ти с любовник, което най-вероятно ще разбереш и няма да можеш да го понесеш, и оттам пак разведени.

# 69
Авторът отдавна е намерил решение и сигурно още едно дете е направил за тази година и малко от пускането на темата.

Общи условия

Активация на акаунт