Кърмене и изхождане.

• 380
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Дайте ми акъл какво да ям или правя без термометър и сапунчета, има ли нещо друго. Имам бебенце на почти 3 месеца. Вече 5 дни не е акал, а видимо иска да се изходи.

# 1
Дуфалак сиропмче за кърмачето

# 2
Дали му стига кърмата ? Може и да не е заради кърмата ,при нас не беше това причината така и не разбрах каква е .Моя беше така от бебе и още е така на 2,4 г . Педиатърката изписа разхлабително сиропче. Не купувайте нищо без да е казал педиатъра. В понеделник идете на консултация

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 20:52 от Radii :)

# 3
Аз бих направила това с термометъра. Simple Smile
Ако вашият педиатър ви е дал телефон, където можете да потърсите помощ в почивните дни, обадете се там и искайте съвет по телефона. Аз така съм правила. На нас беше Първа градска болница, звъняла съм и съм си казвала проблема, и ако е имало дежурен педиатър, ми е казвал.

# 4
Melilax детска клизма. Синът ми беше много запечен и прибягвахме до тях. Ефективни са много.

# 5
  • София
Има смециални бебешки клизми. Никога не се бърка в ануса на бебе и дете с нещо друго, освен специално създадените медицински средства за това. Обсъдете и с педиатър ако не знаете какво да купите.
Ако бебето видимо не се мъчи, може да го изчакате и още. Време по коремче, гимнастика и масаж.
По колко пъти за 24 часа суче? Давате ли допълнително вода или някакви други напитки?

# 6
Има смециални бебешки клизми. Никога не се бърка в ануса на бебе и дете с нещо друго, освен специално създадените медицински средства за това. Обсъдете и с педиатър ако не знаете какво да купите.
Ако бебето видимо не се мъчи, може да го изчакате и още. Време по коремче, гимнастика и масаж.
По колко пъти за 24 часа суче? Давате ли допълнително вода или някакви други напитки?

Около 8,9 пъти супи. Не давам нищо друго тъй като не приема нищо от бутилка. Пробвала съм да му варя ким и да му давам с лъжичка, но само пръцка, без да се изходи. Щом му свиваш крачетата отново само газове.

Общи условия

Активация на акаунт