Стряскане на сън

• 438
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! Моето бебе е на месец и половина. Всяко заспиване е много трудно. Будува по 8-10 часа и и се играе, просто не иска да спи. А като заспи се стряска на сън, почва да диша по тежко, отваря очи, скимти, въобще не спи спокойно. Примерно вчера беше будна от 18:00 и заспа към 3 през нощта. Днеска пак същото, само че от 13:30 се събуди и с много леки дрямки до сега. Сега пак по същия начин, пръцка, хрипти, въобще не спи. Моля ви помощ

# 1
Моите до 3м спяха само на ръце общо-взето .. не съм си и помисляла да ги държа будни толкова дълго 🙄
Как го приспиваш това бебе? Някои деца не могат да заспиват така лесно сами... За бебе на месец е много дълъг период без сън.

# 2
Моите до 3м спяха само на ръце общо-взето .. не съм си и помисляла да ги държа будни толкова дълго 🙄
Как го приспиваш това бебе? Някои деца не могат да заспиват така лесно сами... За бебе на месец е много дълъг период без сън.
Нито на ръце заспива, нито с люшкане в люлка. Слагам я в кошарата и я люшкам, така заспива, но за 20 мин стряска се, почва да реве, давам и биберона и заспива пак, после пак същото

# 3
Ми пак приспиваш и пак спи... Такова е. Не е като по филмите ...
Повивай ръцете да не ги мята? Понякога от това се стряскат.

Пробвай да пускаш бял шум.
Да не е гладно? С какво храниш бебето и в какви часове?

# 4
Това е страшно много време без сън за малко бебе. Стряскането и неспокойният сън са от самата преумора. След къпане и мляко не успявате ли да го приспите? Опитайте да създадете някаква рутина.

# 5
Ми пак приспиваш и пак спи... Такова е. Не е като по филмите ...
Повивай ръцете да не ги мята? Понякога от това се стряскат.

Пробвай да пускаш бял шум.
Да не е гладно? С какво храниш бебето и в какви часове?
8 хранения има през 3 часа-5 по 120 мл и 3 по 90мл. Постоянно прави с уста, че е гладна, а реално повръща от млякото вече и просто изчаквам да стене следващото време за хранене. До скоро си спеше напълно нормално и, след баня хапваше и заспиваше, а сега само ръмжи и не иска да спи.

# 6
Ако са почнали коликите, може също да пречи доста на съня.. така до към 3-4тия месец. После почват зъбите.
Ще се приспивате повече и по-дълго .. гушкаш, люшкаш и така...

# 7
  • София
Пробвай повиването, което duhi_puhi е показала. Нарича се повиване по метода на Карп. В нета има много информация как се прави. При сина ми помагаше много.

# 8
Повиване, бял шум, люшкане. А може и да е гладно бебето, това, че повръща, не означава, че не е гладно. Малко повръщане е напълно нормално. Ако го държите гладно, естествено, че няма да заспи.

С кърма ли го храните?

Общи условия

Активация на акаунт