Февруарчета 2025 г. -Темa 5

• 28 213
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета. Случвало ли се е на някоя мама бебчето да е свръх активно по време на преглед? Тоновете бяха доста превъзбудени, а на доплера доктора каза, че има повишен кръвоток към мозъка следствие на превъзбуда.
Вярно, че вчера ми беше доста тежък ден, надявам се от това да се е получило така, а не да има някакъв проблем.
Иначе питах доктора, каза, че не е проблем това, само да повторя тоновете още веднъж днес.
За първи път ми се случва такова нещо, а бебчо принципно си е доста активен при мен.

И при мен вчера беше така, даже постоянно пищеше системата да индикира. Днес си е нормално. Може да си яла или пила нещо което да го е превъзбудило

# 181
Дами, някоя от вас имала ли е болки бая гадни нииско долу все едно менструални, но доста по-силни? Днес ми се появиха, 34 гс съм. В неделя съм на преглед, ама се чудя вече нормално ли е, да чакам ли до неделя?

# 182
На бебо главичката е 8.8 в 35+0, Док каза че на 5.02 ще видиме как нараства и ще каже дали естествено ще може. И аз исках естествено, но има толкова фактори при нас, че мечтата избледнява. И аз така се успокоявам, вече ми е без значение как ще се роди, само да сме живи и здрави, това е най-важното в крайна сметка. И си казвам, че е добре психически да се настроя, че може и да ме резнат, че да не ми е много криво, ако се наложи.
При нас вчера също точно кръвотокът в мозъка беше увеличен, както и пулсът, днес тоновете бяха ок. И аз се надявам да е било инцидентно и от претоварване, че вчера преди прегледа се и понапрегнах и бях доста активна, излезнах в 10ч и не спрях да обикалям, а прегледът беше в 13:30.

Здравейте, момичета. Случвало ли се е на някоя мама бебчето да е свръх активно по време на преглед? Тоновете бяха доста превъзбудени, а на доплера доктора каза, че има повишен кръвоток към мозъка следствие на превъзбуда.
Вярно, че вчера ми беше доста тежък ден, надявам се от това да се е получило така, а не да има някакъв проблем.
Иначе питах доктора, каза, че не е проблем това, само да повторя тоновете още веднъж днес.
За първи път ми се случва такова нещо, а бебчо принципно си е доста активен при мен.

# 183
Аз, като получих контракциите една след друга. Първоначлно бях клекнала и усетих зверска болка от тила до края на опашката и си помислих, че изобщо няма и да мога да се изправя. След това се започна- пронизващи болки и силни менструални, едвам ходех. Мисля че и при мен беше към края на 34г.с. Принципно в самия ден имах преглед и директно тръгнахме към болницата.
Дами, някоя от вас имала ли е болки бая гадни нииско долу все едно менструални, но доста по-силни? Днес ми се появиха, 34 гс съм. В неделя съм на преглед, ама се чудя вече нормално ли е, да чакам ли до неделя?

# 184

Аз имах вчера на тоновете леки, и се засясоха контракции. Така че отиди на преглед по добре

# 185

Аз имам леки менструални болки, но в кръста, обаче са постоянни, а не да ме стяга и отпуска. Като стана да вървя си ме боли ниско долу, но като че ли е от тежестта вече. И от както ми каза АГ, че главата й е ниско долу и шийката е скъсена, ми е все филм. И аз съм в 34.

# 186
Аз имах днес такива остри бодежи ниско долу, но беше след прегледа. Предполагам, че при мен бяха, защото се понатоварих (отново ходих да работя) и като се прибирах ходейки ме болеше. След като си починах вкъщи на дивана ми мина. Не са ми казвали, че са засечени контракции на тоновете днес. Ще видим другия път, тъй като от днес спирам магнезия

# 187
Ще отворя едни скоби само за момент, но да ви споделя как си хапвам изварата, от месец насам много ми се яде, ненормално много и ми е също толкова много вкусно, като никога. Поне е и полезна. Сварявам 2- 3 тиквички в подсолена вода, за 20тина мин, изцеждам водата, слагам ги в голяма цедка  и доизцеждам много хубаво като мачкам с вилица, че доста водно ще стане иначе. Добавям ги заедно с 5 скилидки чесън, Сол, и малко зехтин в 400гр Извара, нарязвам и 2 кисели краставички на ситно за разкош..

Хапвам си сега точно и не мога да се спра Grinning  а може  и орехи да добавите

Дано на някой е полезно и също толкова вкусно Hug

А иначе се замислям, какво съвпадение и при 3те да е имало свръх активност при бебчетата...въздуха, магнитни бури и тем подобни..нещо такова ми мина през главата хаха но са си чувствителни със сигурност и просто наистина странна случайност, ако е такава.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 08:42 от InYan238

# 188
Много яка рецепта, ще я пробвам задължително.

Според доктора бебчето е било превъзбудено от пътуването (пътувам 200 км за преглед).
Обаче истината е, че ми беше и тежък деня и се претоварих, колата ни се развали по пътя и просто явно емоциите са ми дошли в повече, а то е усетило.

Но иначе е напълно възможно и да е от някоя магнитна буря, те са много чувствителни.
Надявам се да нямаме такива случки повече, че леко се изплаших с този повишен кръвоток в мозъка. Доктора казва, че “кръвотока в мозъка му е все едно е бягал маратон”. 😀

Иначе не знам кой беше споделил за потенето, обаче от няколко дни се потя като прасе, а и мириша по същия начин 😂. Буквално се къпя по 3 пъти на ден и не личи. Не знам какви са тия предродилни вече хормони обаче е някакъв ужас. 😂
Ще отворя едни скоби само за момент, но да ви споделя как си хапвам изварата, от месец насам много ми се яде, ненормално много и ми е също толкова много вкусно, като никога. Поне е и полезна. Сварявам 2- 3 тиквички в подсолена вода, за 20тина мин, изцеждам водата, слагам ги в голяма цедка  и доизцеждам много хубаво като мачкам с вилица, че доста водно ще стане иначе. Добавям ги заедно със 5 скилидки чесън, Сол, и малко зехтин в 400гр Извара, нарязвам и 2 кисели краставички на ситно за разкош..

А иначе се замислям, какво съвпадение и при 3те да е имало свръх активност при бебчетата...въздуха, магнитни бури и тем подобни..нещо такова ми мина през главата хаха но са си чувствителни със сигурност и просто наистина странна случайност, ако е такава.

# 189
  • България
По отношение на температурата, спя с тениска и само се завивам на корема. А моя се увива с 3 завивки и вика студено ми е... 🤣

Честно казано ще ми липсва, че трудно се стоплям по принцип.

# 190
Аз също се потя доста през ноща от няколко дни, мисля си, че е защото и времето беше по-топло, но пък и така много не се бях потила, чак очите ми, клепачите бяха мокри.

Ох , да, дано са ни наред тоновете до финала! Hands Pray

Според доктора бебчето е било превъзбудено от пътуването (пътувам 200 км за преглед).
Обаче истината е, че ми беше и тежък деня и се претоварих, колата ни се развали по пътя и просто явно емоциите са ми дошли в повече, а то е усетило.

Но иначе е напълно възможно и да е от някоя магнитна буря, те са много чувствителни.
Надявам се да нямаме такива случки повече, че леко се изплаших с този повишен кръвоток в мозъка. Доктора казва, че “кръвотока в мозъка му е все едно е бягал маратон”. 😀

Иначе не знам кой беше споделил за потенето, обаче от няколко дни се потя като прасе, а и мириша по същия начин 😂. Буквално се къпя по 3 пъти на ден и не личи. Не знам какви са тия предродилни вече хормони обаче е някакъв ужас. 😂
Ще отворя едни скоби само за момент, но да ви споделя как си хапвам изварата, от месец насам много ми се яде, ненормално много и ми е също толкова много вкусно, като никога. Поне е и полезна. Сварявам 2- 3 тиквички в подсолена вода, за 20тина мин, изцеждам водата, слагам ги в голяма цедка  и доизцеждам много хубаво като мачкам с вилица, че доста водно ще стане иначе. Добавям ги заедно със 5 скилидки чесън, Сол, и малко зехтин в 400гр Извара, нарязвам и 2 кисели краставички на ситно за разкош..

# 191

Мани превъзбуждането. Снощи много неприятни неща чух и много се ядосах, чаааааак сега почна да ми поотминава, така не бях била бясна от години. Съсипа ме от ритници. Ако сега бях на преглед щяха сигурно да ме приберат за две нощи.

# 192
И аз снощи нещо се ядосах вкъщи и обръща ли се, салта ли прави бебчо нямам идея обаче не се спря цяла нощ и днес когато стана права направо имам чувството, че няма да стигна до тоалетната, а там само няколко капчици...и постоянно едно напрежение долу усещам все едно съм се стискала цял ден да не ходя в тоалетната. Някой имал ли е подобни усещания, започнах да се притеснявам, увеличих дозата магнезий и въпреки това...Rolling Eyes

# 193
  • Варна
Аз съм така от време на време. Все едно с цистит. Имам чувство че няма да мога да стигна до ВЦ, а то фалшива тревога.

# 194
Същото е положението със ставането и тоалетната и при мен.

Общи условия

Активация на акаунт