Февруарчета 2025 г. -Темa 5

• 27 569
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
Аз забременях 61-62 и в момента съм 75, т.е. 13-14 съм качила. В 37 г.с. Сигурно ще кача още поне 1 кг. ако бебка си стои до термин. С първата бременност бях качила 15 кг. до раждането, но изглеждах по-едра отколкото сега за същия срок на бременността /началото на 9ти месец/

# 751
В крайна сметка, имаме ли воля, тези кг се свалят, така че аз спрях да ги мисля, в началото, кято качих рязко в 7ми месец и после като продължим да качвам, се стреснах и само се ядосвам, но това не е нещо безвъзвратно. Въпреки, че имам приятелки и познати, които ми обясняваха, че едва ли не, вече никога няма да си слаб и като преди. И в действителност, тяхната фигура се промени. Обаче, като се замисля, всички са хора, които не са почитатели на спорта и правилното хранене, така че - нормално е да е така при тях. Няма как човек да се храни балансирано, дори да мине на детокс/диета, да спортува активно и да не отслабне/изглежда стегнат и добре. Даже и жените в менопауза го правят, стига да се полагат старание и да има желание Simple Smile
Така че, спокойно момичета, имаме и време до лятото да блеснем като готини млади мами Grin

# 752
Значи днес бях на тонове, контракции още няма, 35+4 съм с термин 21.02. И на тази гледка АГ ме предупреди, че ще отсъства в периода 16.02. - 20.02 Grinning

Не съм се притеснила особено, имам толкова приятелки и познати, които са раждали там, където и аз ще раждам и при други специалисти, че не се притеснявам от дежурен екип, но разбира се ми се иска да родя при моя си лекар Grinning

Сега бебето има диапазон от 03.02. до 15.02. да излиза хахахаха. При това положение от 03.02. започвам с упражнения на топка.

# 753
  • Варна
Момичета, заповядайте в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1732981.msg49189528#msg49189528

Общи условия

Активация на акаунт