Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 861
  • 762
  •   3
Отговори
# 360
Здравейте, изпратих обратно пратка в петък със Спиди. В понеделник е получена от клиент Best secret гр. София, обаче в профила ми статуса все още е created.
На някой случвало ли се е, кога ще го получат в склада и актуализират?
1:1 същите дати и никакво движение и то точно за пратката, за която признаха, че те са сбъркали. Друг път за 7 дни получавам парите обратно.

# 361
В сряда пуснах по Спиди част от поръчка обратно,  веднага вчера имам мейл, че връщането е в процес, което ще отнеме около 7 работни дни и ще бъда уведомена.

Друг път пишат мейл, когато връщането е пристигнал при тях и е обработено

# 362
  • София
Днес получих поръчка, направена на 23.03.
Много са хубави и сакото, и блузата, но за
съжаление са ми големи. А още по-лошото е,
че сакото от 163 лв. са го вдигнали на 210 лв.
Хубаво си мислех да поръчам два различни
номера, ама не го направих. Ще поизчакам
да го намалят пак. Smile

# 363
Върни го поради неточен размер и поискай ваучер за разликата в цената. На мен ми пращат

# 364
Върни го поради неточен размер и поискай ваучер за разликата в цената. На мен ми пращат

То е станало по-скъпо, не по-евтино

# 365
Именно. Като връщам нещо, поради неточен размер, искам ваучер да си го взема на  същата първоначална цена. Поръчвам си го новия размер на същата цена с ваучера, а те ми връщата сумата за стария размер след каро го върна и обработят връщането.

# 366
Именно. Като връщам нещо, поради неточен размер, искам ваучер да си го взема на  същата първоначална цена. Поръчвам си го новия размер на същата цена с ваучера, а те ми връщата сумата за стария размер след каро го върна и обработят връщането.

Ако са минали повече от 7 дни от първата поръчка, не откликват.

# 367
Здравейте! Вероятно въпросът ми е абсурден, но... Харесах си модел чанта и видях някои интересни дрешки на марка, която харесвам, но трудно откривам в България. До сега не съм поръчвала с доставка извън страната. Стоките, които предлагат, оригинални и качествени ли са? Знам, че се правят сериозни намаления на стари модели, но все пак... Благодаря предварително за отговорите и мненията ви!

# 368
  • Стара Загора
Оригинални са. За качество зависи от марката.

# 369
Бих искала да помоля за покана, благодаря много!

# 370
  • Там някъде
Здравейте! Ще съм благодарна някой да ми изпрати покана, че наскоро разбрах, че са ми изтрили акаунта поради неактивност и сега трябва да си правя нова регистрация.
Благодаря🙂

# 371
Преди няколко дни получих анкета,която след попълване дава ваучер за 15%.Ако някой друг също е попълвал, може ли да сподели за коя дата се очаква да се получи ваучера?На мен ми се върти 28.03,но може и да си измислям.

# 372
Преди няколко дни получих анкета,която след попълване дава ваучер за 15%.Ако някой друг също е попълвал, може ли да сподели за коя дата се очаква да се получи ваучера?На мен ми се върти 28.03,но може и да си измислям.
Анкетата се получава след определен брой поръчки ли?

# 373
  • София

И аз я попълних и си чакам ваучера за 15%

# 374
  • Пловдив
Пише, че когато изтече срокът за попълването на анкетата, ще пратят ваучерите - след 28.03

Общи условия

Активация на акаунт