Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 281
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
някой случайно да е правил рекламация към сайта? Наясно съм за стандартното връщане, но за рекламация не успявам да намеря инфо в темата. Поръчах през март маратонки Wrangler всичко беше ОК и се носят. Но онзи ден се разлепи подметката (почти цялата), а не са носени ежедневно. Не знам дали има възможност за рекламация или да ги мятам в коша? Честно казано разочаровах се от марката.

Аз съм правила рекламация точно за маратонки. Предложиха ми частично връщане на сумата, без да ги връщам и цялостно ако ги върне. Цялата процедура протече за 3-4 дни. Пишете им на имейла или през профила Simple Smile

# 511
И според мен пишете на съпорта. Всеки случай за рекламация си е индивидуален и ще преценят как да се процедира. То най-малкото няма как да ги върнете по стандартния начин, защото опцията отдавна не е активна.

# 512
Има си форма за оплакваме - отваряте поръчката си и избирате опцията от дясната страна - "Manage order", оттам избирате опцията "Article complaint form" и попълвате формата, може да се приложат и снимки.

# 513
  • някъде там
абсолютно коректно уважават рекламациите. Правила съм доста и нито веднъж не са ме разочаровали.
Ако връщате цялата поръчка за, която е ползван ваучер 15%, може да им пишете и ще ви го възстановят!

# 514
  • Варна
Благодаря на всички! Писах във формата и получих отговор почти веднага. Предлагат както писа Katnis частично възстановяване ако искам да ги задържа и пълно възстановяване в случай, че ги върна.

# 515
  • София
Този куфар като се приложи и кода  MS20  става много добра цена От серия Crosstrack  е. Има и други предложения на American Tourister за който важи кода.

# 516
Поръчах това кожено яке. Много елегантно стои. Пише си, че е умалено. Според мен два размера. Нося връхни дрехи размер 34, но 36 ми беше малко, та го връщах и поръчах 38. То вече ми стана.

# 517
  • Sofia
Имам го в червено и е разкошно.
На синьото цвета същият ли е на живо?

# 518
Да, същия е на живо.

# 519
Много красиво яке! Може ли линк?

# 520
# 521
Здравейте, моя приятелка се опитва да се регистрира, но не успява. Пращам и покана, но не е възможна регистрацията. Каква може да е причината ?

# 522
Ами че най-вероятно са минали 24 часа от поканата или просто не желае. Досега никой не се е регистрирал под мен, а се е случвало да пратя 1-2 пъти линк, казват ми благодаря и после няма регистрация. Според мен това си е чисто нежелание, не е толкова сложна регистрацията.

# 523
Линковете са активни 48ч. след генерирането им.

# 524
  • София, Манастирски ливади
Не знам как опитвате, но през форума не може да се изпращат покани. Пробвайте директно на имейл или някоя социална мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт