Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 294
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Може ли линк към първата?

# 541
Една дама беше споделила мнение за кожено яке на Gigno nero, че се е наложило да си поръча два номера по-голямо, а не един, както е препоръката. Аз много се колебая за размера, по принцип съм 36, 40 вече ми се струва доста. Имам дрехи  на Зара например, включително якета, които са 34. Някой друг има ли впечатления от марката?

# 542
# 543
m@ria, аз бях в коженото яке. Grinning Може да вземеш и двата номера, 38 и 40 и което не ти стане, да върнеш. Мен ме е яд, че не направих така.

# 544
Да, мислех си го, обаче си харесах 2-3 модела и сега трябва да редуцирам, че да не поръчвам един палет якета. Благодаря, Minnie🥰
А ти носи ли го якето? Кожата поотпусна ли се малко?

# 545
Не съм още. Оставих го на химическо и в събота ще е готово. Като го взема и понася, ще дам отзив.

# 546
  • In transit
Sophia, а линкове за другите две?

# 547
  • София
Sophia, а линкове за другите две?

Линк за тази рокля, която е с рязана бродерия и на живо е просто прелестна.
Има останал един брой 38 н.:

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32512470&colorCo … order_details.htm

Линк за тази рокля, която е направо на символична цена, в момента е 60 лв.
и подлежи на намаляване с код MUM20 с още 20 %. Има останал Л размер:

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40027909&colorCo … order_details.htm

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 20:50 от bubanka

# 548
  • In transit
София, благодаря. Да, тази на GAP  е направо без пари, ама малко късичка ми се вижда на манекенката. Blush

Някой знае ли на какъв принцип работи този код за 20%?
Имам две рокли в кошницата, и двете участват в промоцията, но ми намалява само 12лв, което не е 20%.
Пробвах да го махна и да сложа друг код, който имам за 10%, намалява повече цената Joy

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 20:42 от Mikkey

# 549
  • Mostly in my mind
Много странно...

# 550
Сигурно намаленията са с два различни кода, затова така се получава, защото се застъпват - само така предполагам.

# 551
  • In transit
Росита, и на двете рокли си пише, че участват, но то изобщо не приспада 20%... пробвах и с други неща от промоцията, пак същото.

# 552
Росита, и на двете рокли си пише, че участват, но то изобщо не приспада 20%... пробвах и с други неща от промоцията, пак същото.
В първия случай са приспаднати 20 % от единия артикул, а във втория случай - 10% от общата сума. Изтрий и въведи кода отново.

# 553
  • София
София, благодаря. Да, тази на GAP  е направо без пари, ама малко късичка ми се вижда на манекенката. Blush

За моите 160 см е перфектна като дължина. Smiley
Дължината на моята, която е М, е 90 см.

Пробвах и аз с двете рокли, които си посочила, като реално
намалява цената само на роклята GAP. Не знам защо обаче.

# 554
  • In transit
Направих го, но с първата рокля не сработва, сложих друга за проба, с нея стана.

Явно нещо има проблем в сайта, предния модел уж е в промоцията, ама не е добавен...

Общи условия

Активация на акаунт